Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusly255 píše:tak takle malé děti bych doma nenechala.nechápu že na takovou situaci nejsou nějak zařízenýKamča.dalmatinka píše:metříky
A jak máš staré dětičky?moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku
to se dalo čekat, že z výjezdu je nikdo nepohlídá
tak teda vyčkáš do rána?
Věřím, že jsi nervní (kdo by nebyl
), ale pravidelné pohyby je třeba sledovat až od 28tt tuším, dřív jsou mimča ještě malinká a třeba tě zrovna kope tak, že to opravdu necítíš.
Určitě to nic nebude a za chvíli se těšíme na zprávu, že tě mimino koplo, až sis musela sednout. ![]()
Nevím teda jestli pomůže ale zkus si dát citrón je to kyselé a já když chodila na ktg tak to bylo jediné co mojeho sedmispáče vzbudilo ![]()
Pak pomáhala ještě zmrzlina a po horké polívce taky tancovala že mě málem prokopla.
Doufám že to dopadne dobře ale je to hrozné že ti nekdo nemůže pomoc kdybys bydlela poblíž Zlína tak nelením a jedu ti pohlídat
Kamča.dalmatinka píše:Lusly255 píše:tak takle malé děti bych doma nenechala.nechápu že na takovou situaci nejsou nějak zařízenýKamča.dalmatinka píše:metříky
A jak máš staré dětičky?moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku
oni zřejme jo
Sunnyside píše:
Věřím, že jsi nervní (kdo by nebyl), ale pravidelné pohyby je třeba sledovat až od 28tt tuším, dřív jsou mimča ještě malinká a třeba tě zrovna kope tak, že to opravdu necítíš.Určitě to nic nebude a za chvíli se těšíme na zprávu, že tě mimino koplo, až sis musela sednout.
ja prave mela docela aktivní všechny deti a tohle je extra lenoch
Na jejich obranu, všichni jsou podstav a v noci v nemocnici, není navíc ani uklízečka.......
nattallia píše:
Nevím teda jestli pomůže ale zkus si dát citrón je to kyselé a já když chodila na ktg tak to bylo jediné co mojeho sedmispáče vzbudilo![]()
Pak pomáhala ještě zmrzlina a po horké polívce taky tancovala že mě málem prokopla.
Doufám že to dopadne dobře ale je to hrozné že ti nekdo nemůže pomoc kdybys bydlela poblíž Zlína tak nelením a jedu ti pohlídat
citron nemam ![]()
zmzlinu bych mohla zkusit a polívku taky
Tak zkus cokoliv kyselého, kysané zelí nebo pomeranč, kiwi nebo už mě nic nenapadá.
Držím pěsti ![]()
Anette píše:
to se dalo čekat, že z výjezdu je nikdo nepohlídátak teda vyčkáš do rána?
asi ano.
nattallia píše:
Tak zkus cokoliv kyselého, kysané zelí nebo pomeranč, kiwi nebo už mě nic nenapadá.Držím pěsti
kiwi mam, pomík taky tak to jdu zkusit
Pustit hlasitě hudbu, tyčový mixér těsně u břicha (prostě randál), zkusit taneček … no je to divnej pocit, když se mimi nehejbe… Teď mě ta cácora v břiše taky pěkně vyděsila - půl dne naprosto nic, nic nepomáhalo - pak úderem poledního se probudila a začala řádit. Snad bude vše OK, držím pěsti!!!!!
Teda
, nic moc. Zkus ho teda něčím rozhýbat, co radily holky. Já bohužel žádný tip nemám
A kde máš manžela, v práci? Nemohl by se uvolnit? Kde bydlíš? Taky bych dojela, klidně i s mokrou hlavou ![]()
baghira píše:
Pustit hlasitě hudbu, tyčový mixér těsně u břicha (prostě randál), zkusit taneček
Ale nevzbuď si zbytek dětí ![]()
Moc ti držím palečky, ať je vše vpořádku ![]()
baghira píše:
Pustit hlasitě hudbu, tyčový mixér těsně u břicha (prostě randál), zkusit taneček … no je to divnej pocit, když se mimi nehejbe… Teď mě ta cácora v břiše taky pěkně vyděsila - půl dne naprosto nic, nic nepomáhalo - pak úderem poledního se probudila a začala řádit. Snad bude vše OK, držím pěsti!!!!!
hudbu jsem zkoušela a nic. taneček zkusim