bez pohybu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
21.4.08 21:54
Lusly255 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
A jak máš staré dětičky?moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku
metříky
tak takle malé děti bych doma nenechala.nechápu že na takovou situaci nejsou nějak zařízený :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.4.08 21:56

to se dalo čekat, že z výjezdu je nikdo nepohlídá :? tak teda vyčkáš do rána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
21.4.08 21:56

Věřím, že jsi nervní (kdo by nebyl :roll: ), ale pravidelné pohyby je třeba sledovat až od 28tt tuším, dřív jsou mimča ještě malinká a třeba tě zrovna kope tak, že to opravdu necítíš.

Určitě to nic nebude a za chvíli se těšíme na zprávu, že tě mimino koplo, až sis musela sednout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
21.4.08 21:59

Nevím teda jestli pomůže ale zkus si dát citrón je to kyselé a já když chodila na ktg tak to bylo jediné co mojeho sedmispáče vzbudilo :lol:

Pak pomáhala ještě zmrzlina a po horké polívce taky tancovala že mě málem prokopla.

Doufám že to dopadne dobře ale je to hrozné že ti nekdo nemůže pomoc kdybys bydlela poblíž Zlína tak nelením a jedu ti pohlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 21:59
Kamča.dalmatinka píše:
Lusly255 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
A jak máš staré dětičky?moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku
metříky
tak takle malé děti bych doma nenechala.nechápu že na takovou situaci nejsou nějak zařízený :evil:

oni zřejme jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 22:01
Sunnyside píše:
Věřím, že jsi nervní (kdo by nebyl :roll: ), ale pravidelné pohyby je třeba sledovat až od 28tt tuším, dřív jsou mimča ještě malinká a třeba tě zrovna kope tak, že to opravdu necítíš.Určitě to nic nebude a za chvíli se těšíme na zprávu, že tě mimino koplo, až sis musela sednout. :D

ja prave mela docela aktivní všechny deti a tohle je extra lenoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
21.4.08 22:02

Na jejich obranu, všichni jsou podstav a v noci v nemocnici, není navíc ani uklízečka.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 22:03
nattallia píše:
Nevím teda jestli pomůže ale zkus si dát citrón je to kyselé a já když chodila na ktg tak to bylo jediné co mojeho sedmispáče vzbudilo :lol:

Pak pomáhala ještě zmrzlina a po horké polívce taky tancovala že mě málem prokopla.

Doufám že to dopadne dobře ale je to hrozné že ti nekdo nemůže pomoc kdybys bydlela poblíž Zlína tak nelením a jedu ti pohlídat

citron nemam :(
zmzlinu bych mohla zkusit a polívku taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
21.4.08 22:05

Tak zkus cokoliv kyselého, kysané zelí nebo pomeranč, kiwi nebo už mě nic nenapadá.

Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 22:05
Anette píše:
to se dalo čekat, že z výjezdu je nikdo nepohlídá :? tak teda vyčkáš do rána?

asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 22:07
nattallia píše:
Tak zkus cokoliv kyselého, kysané zelí nebo pomeranč, kiwi nebo už mě nic nenapadá.Držím pěsti :srdce:

kiwi mam, pomík taky tak to jdu zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
21.4.08 22:11

Pustit hlasitě hudbu, tyčový mixér těsně u břicha (prostě randál), zkusit taneček … no je to divnej pocit, když se mimi nehejbe… Teď mě ta cácora v břiše taky pěkně vyděsila - půl dne naprosto nic, nic nepomáhalo - pak úderem poledního se probudila a začala řádit. Snad bude vše OK, držím pěsti!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.4.08 22:11

Teda :( , nic moc. Zkus ho teda něčím rozhýbat, co radily holky. Já bohužel žádný tip nemám :? A kde máš manžela, v práci? Nemohl by se uvolnit? Kde bydlíš? Taky bych dojela, klidně i s mokrou hlavou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.4.08 22:13
baghira píše:
Pustit hlasitě hudbu, tyčový mixér těsně u břicha (prostě randál), zkusit taneček

Ale nevzbuď si zbytek dětí :lol:

Moc ti držím palečky, ať je vše vpořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 22:13
baghira píše:
Pustit hlasitě hudbu, tyčový mixér těsně u břicha (prostě randál), zkusit taneček … no je to divnej pocit, když se mimi nehejbe… Teď mě ta cácora v břiše taky pěkně vyděsila - půl dne naprosto nic, nic nepomáhalo - pak úderem poledního se probudila a začala řádit. Snad bude vše OK, držím pěsti!!!!!

hudbu jsem zkoušela a nic. taneček zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky