Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Lusly,
přidám zkušenost mé sousedky. Přesně to samé se jí stalo u 4. a u 6. dítěte. U toho 4. dítěte taky nemohla jet k dr., protože byla doma sama s dětma, tak musela počkat 2 dny, až se manžel vrátí a pak jeli. Všechno bylo v pořádku, ale je zvláštní, že ty pohyby vůbec necítila asi 3 dny. Mimi bylo prý podle UZ nějak zamotané do pupeční šňůry a nemohlo se hýbat. Tak chvíli trvalo, než se rozmotalo.
Pak se jí to stalo u 6. dítěte, to se ale předem připravila a koupila si stetoskop, aby mohla poslechnout, jestli slyší srdíčko, kdyby něco. To 6. dítě bylo snad její největší lenoch a stetoskop použila skoro každý měsíc.
Všech 6 dětí má v pořádku, nejmladšímu jsou 4 roky.
Držím palce, ať se mimi hýbe, a netrpělivě čekám na další zprávy..
Taky si myslím (v duchu doufám), že to bude dobré. Prý až k večeru tu Lusly bude. Asi není legrace mít pět dětí
, Lusly má můj obdiv ![]()
papu píše:
Ahoj, jsem ctěla napsat, že já pohyby ještě pořádně v 24 tt necítila, opravdu minimálně…
Držím palce!
kdybych cekala tak druhý třetíá tak to taky neřešim,ale když ono se docela hýbalo už mesíc, takže rptoo vyšiluji
No devčata ten lenochod tříprstý(teda vlastně dvacetiprstý) se prostě hnul až dnes ráno v 8:30, když jsme díte odvalila do školky a zbytek hodlala napasovat do auta a jet.
Ale hýbe se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Díky za podporu
Deimonko díky jsme podstatne klidnejší
Ze i lenoši mohou být
Janikaz mam zatim jen 4
![]()
janinkaz píše:
Paráda![]()
![]()
![]()
![]()
Pelikánovi…
ty ja neznam ale manžel a tchanovci je asi znat budou, no to je malý svet ![]()
janinkaz píše:
To neva, pátý v břiše, a i to ti dokáže přidělat starosti
no to mi povídej ![]()
Lusly255 píše:janinkaz píše:ty ja neznam ale manžel a tchanovci je asi znat budou, no to je malý svet
Paráda![]()
![]()
![]()
![]()
Pelikánovi…
To jo
Další příbuzný mám v Ředhošti, v Ječovicích, v Černochově…všechno blízko Mšenu ![]()
Jani tak treba se tam nekdy potkame na houbach.
![]()
Me poznaš určitě nebot budu mít sebou mini skolku ![]()
My tam na houby nejezdíme, ale to neva. Rozhodně jak na tý straně potkám Sněhurku s pěti trpaslíkama, vím, že se jedná o tebe
![]()
Lusly, sláva:) Ale že jsi nás tu celý den napínala ..
Hlavně, že je vše OK!!!