bez pohybu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
21.4.08 21:21
kristynab píše:
Ja si ale myslim, ze kdyz tam zavolas a reknes, ze mas doma ale plny barak deti a nema ti je kdo hlidat, tak musi prece mit nejake reseni, kdo pohlida spici deti nez te vysetri.

jak znam naše zdravotnictví......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.4.08 21:26

aHOJKY.
TAKY JSEM PŘESTÁVALA CÍTIT POHYBY,ALE AŽ V 35 TÝDNU,NĚKOLIKRÁT JSEM BYLA I NA POHOTOVOSTI :oops: ,VŽDY TO BYLO O.K.
HODNĚKRÁT MI POMOHLO LEHNOUT SI NA ZÁDA A POMALU DÝCHAT A MIMI SE VZBUDILO A NEBO JSEM SI DALA ČOKOLÁDU A TAKY SE VĚTŠINOU VZBUDILO I KDYŽ NEVIM ZDA TO NEBYLA JEN NÁHODA.DRŽIM PALCE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.4.08 21:27

JINAK MYSLIM ŽE KDYBY JSI ZAVOLALA A SITUACI JIM VYLÍČILA,TAK BY S NIMA OPRAVDU CHVILKU NĚKDO POČKAL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.4.08 21:28

A co prodloubat bříško? Zkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 21:31

kam čokolada nezabíra. Jdu tam zkusit zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 21:32
janinkaz píše:
A co prodloubat bříško? Zkoušela jsi?

zkoušela nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.4.08 21:36

moc držím, a dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.4.08 21:37

taky bych nejdřív zavolala a kdyby z toho nic nebylo, děti bych asi vzbudila, naložila a jela do nemocnice s nima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.08 21:40

Dobrý večer, náhodou jsem si toto přečetla a já byla taky v této situaci. V pátém těhotenství jsem málokdy cítila pohyby. A tak jsem každý den ráno a večer si lehla na půl hodiny na záda, položila ruce na břicho a čekala, občas do něj šťouchla a čekala. Vždy se nakonec umoudřil, zahýbal se a já byla zas pár hodin v klidu. Dnes je mu 16 a hýbe se dost. Přeju ať to dobře dopadne. Miriam

• Citovat
  • Upravit
170
21.4.08 21:43

No jistě že mi řekli, jestli jsem se nezblaznila, že kdo by tam se mnou jako čekal.teda s nima. Mam prá sbalit mimino a ty starší se neprobudí. Ze me vemou přednostne.

A budit se mi je teda moc nechce. To by byl vyrval než bych je oblíkla atd.usly by mi zase v autě a pak ječely když bych je tahla sebou. ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.4.08 21:46

Teda, tak to je hrozny, myslela jsem, ze i s timhle by se melo pocitat, ze je potreba nekoho pohlidat. Drzim palce, at je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.4.08 21:47

A jak máš staré dětičky?

moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 21:48
Anonymni píše:
Dobrý večer, náhodou jsem si toto přečetla a já byla taky v této situaci. V pátém těhotenství jsem málokdy cítila pohyby. A tak jsem každý den ráno a večer si lehla na půl hodiny na záda, položila ruce na břicho a čekala, občas do něj šťouchla a čekala. Vždy se nakonec umoudřil, zahýbal se a já byla zas pár hodin v klidu. Dnes je mu 16 a hýbe se dost. Přeju ať to dobře dopadne. Miriam

díky za uklidnení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 21:49
kristynab píše:
Teda, tak to je hrozny, myslela jsem, ze i s timhle by se melo pocitat, ze je potreba nekoho pohlidat. Drzim palce, at je to v poradku.

to víš človek si řika vše bude v poradku.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.08 21:50
Kamča.dalmatinka píše:
A jak máš staré dětičky?moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku

metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky