Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kristynab píše:
Ja si ale myslim, ze kdyz tam zavolas a reknes, ze mas doma ale plny barak deti a nema ti je kdo hlidat, tak musi prece mit nejake reseni, kdo pohlida spici deti nez te vysetri.
jak znam naše zdravotnictví......
aHOJKY.
TAKY JSEM PŘESTÁVALA CÍTIT POHYBY,ALE AŽ V 35 TÝDNU,NĚKOLIKRÁT JSEM BYLA I NA POHOTOVOSTI
,VŽDY TO BYLO O.K.
HODNĚKRÁT MI POMOHLO LEHNOUT SI NA ZÁDA A POMALU DÝCHAT A MIMI SE VZBUDILO A NEBO JSEM SI DALA ČOKOLÁDU A TAKY SE VĚTŠINOU VZBUDILO I KDYŽ NEVIM ZDA TO NEBYLA JEN NÁHODA.DRŽIM PALCE.
JINAK MYSLIM ŽE KDYBY JSI ZAVOLALA A SITUACI JIM VYLÍČILA,TAK BY S NIMA OPRAVDU CHVILKU NĚKDO POČKAL
janinkaz píše:
A co prodloubat bříško? Zkoušela jsi?
zkoušela nic.
taky bych nejdřív zavolala a kdyby z toho nic nebylo, děti bych asi vzbudila, naložila a jela do nemocnice s nima ![]()
Dobrý večer, náhodou jsem si toto přečetla a já byla taky v této situaci. V pátém těhotenství jsem málokdy cítila pohyby. A tak jsem každý den ráno a večer si lehla na půl hodiny na záda, položila ruce na břicho a čekala, občas do něj šťouchla a čekala. Vždy se nakonec umoudřil, zahýbal se a já byla zas pár hodin v klidu. Dnes je mu 16 a hýbe se dost. Přeju ať to dobře dopadne. Miriam
No jistě že mi řekli, jestli jsem se nezblaznila, že kdo by tam se mnou jako čekal.teda s nima. Mam prá sbalit mimino a ty starší se neprobudí. Ze me vemou přednostne.
A budit se mi je teda moc nechce. To by byl vyrval než bych je oblíkla atd.usly by mi zase v autě a pak ječely když bych je tahla sebou. ........
Teda, tak to je hrozny, myslela jsem, ze i s timhle by se melo pocitat, ze je potreba nekoho pohlidat. Drzim palce, at je to v poradku.
A jak máš staré dětičky?
moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku
Anonymni píše:
Dobrý večer, náhodou jsem si toto přečetla a já byla taky v této situaci. V pátém těhotenství jsem málokdy cítila pohyby. A tak jsem každý den ráno a večer si lehla na půl hodiny na záda, položila ruce na břicho a čekala, občas do něj šťouchla a čekala. Vždy se nakonec umoudřil, zahýbal se a já byla zas pár hodin v klidu. Dnes je mu 16 a hýbe se dost. Přeju ať to dobře dopadne. Miriam
díky za uklidnení
kristynab píše:
Teda, tak to je hrozny, myslela jsem, ze i s timhle by se melo pocitat, ze je potreba nekoho pohlidat. Drzim palce, at je to v poradku.
to víš človek si řika vše bude v poradku.......
Kamča.dalmatinka píše:
A jak máš staré dětičky?moc držim palce a těšim se na dobré zprávy.Mimísek nás teda pěkně napíná,ale bude to v pořádku
metříky