Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Měla by jsem dotaz. S přítelem se snažíme už nějakou dobu o miminko. Bohužel to stále nevycházelo tak jsme zašli k doktorce která nám doporučila brát Pregnafolin 800 (to beru jen já) a Selen Zinek Forte(bereme oba).
Po chvíli braní a pokusech o miminko mi poslední dobu nastávají divný pocity v podbřišku nazvala bych to i jemným tlačením.
Párkrát se mi udělá na zvracení ale ještě jsem nezvracela. Tak jsem koupila testy a nejdřív to neukázalo nic ale nechala jsem ho do druhého dne na stole a je tam opravdu tak slabá druha čárka že to ani na fotce není vidět.
Myslíte že jsem tedy otěhotněla?
Předem děkuji
![]()
@T18 píše:
AhojMěla by jsem dotaz. S přítelem se snažíme už nějakou dobu o miminko. Bohužel to stále nevycházelo tak jsme zašli k doktorce která nám doporučila brát Pregnafolin 800 (to beru jen já) a Selen Zinek Forte(bereme oba).
Po chvíli braní a pokusech o miminko mi poslední dobu nastávají divný pocity v podbřišku nazvala bych to i jemným tlačením.
Párkrát se mi udělá na zvracení ale ještě jsem nezvracela. Tak jsem koupila testy a nejdřív to neukázalo nic ale nechala jsem ho do druhého dne na stole a je tam opravdu tak slabá druha čárka že to ani na fotce není vidět.
Myslíte že jsem tedy otěhotněla?
Předem děkuji![]()
Co se píše v návodu? Že test je po limitu neplatný!
vynechala ti ms? Tlačení fakt není příznak.
@Umík ano ms mi nepřišla a moje teta měla taky test který ji vyšel až druhý den pozitivní a opravdu těhotná byla proto jsem to zmínila.
@T18 píše:
@Umík ano ms mi nepřišla a moje teta měla taky test který ji vyšel až druhý den pozitivní a opravdu těhotná byla proto jsem to zmínila.
Udělej nový, i tak je neplatný. Případně jsi dojdi jako samoplátce na krev.
Dělala jsem si test na covid. V limitu negativní, nechala jsem ho přes noc na stole. Ráno vidím dvě čárky, byla jsem teda pozitivní na covid? ![]()
Zkus si zítra udělat další test. Mimochodem ta tvá bolest v podbřišku může být jen obyčejné PMS. Já jsem do prvních pohybů v nějakých 20tt ani nevěděla, že jsem těhotná. ![]()
Teta měla štěstí, že zrovna těhotná byla a ukázal by to test za pár dní. Když ho dělala, tak tam bylo hodně málo HCG.