Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jistě, zavolala bych tam znovu, řekla jaká byla původní domluva, pripadne chtěla prepojit přímo na lékaře.
A proč jsi rovnou neřekla, že jste s doktorem domluvení jinak? Ona o tom zřejmě vůbec neví.
Ja som jej to povedala a o domluve vie. Znova li zopakovala ze je prilis brzo
Příspěvek upraven 09.01.18 v 12:02
Určitě zavolej znovu a řekni, že potřebuješ objednat dřív a jak jste se domluvili. Ykontrolovat a případně předepsat utrogestan snad nebude na tak dlouho, aby tě nekam nevmáčkla.
Taky bych zavolala znovu. I z laickýho pohledu, pokud máš potíže s SP, tak je k ničemu čekat tři týdny, než laskavě začne konat, ne?
Zavolala bych znovu a požádala k telefonu přímo lékaře a nenechala se odbýt ![]()
Třeba nebude potřeba ani doktor k telefonu, ona setra o tom ani třeba nevěděla nebo jestli věděla, tak to prostě brala, že když souhlasíš s 22.1.,tak že je to v pořádku. Mě se to kolikrát stalo.Ale když nebude chtít objednat dřív, s tím, že nemá třeba místo nebo to není potřeba a počká se na ultrazvuk, tak si nech dát doktora k telefonu, že to chceš aspoň konzultovat a pak se domluvíš s ním.
@meggy33 píše:
Ja som jej to povedala a o domluve vie. Znova li zopakovala ze je prilis brzo ????????
Pak bych tedy buď chtěla doktora k telefonu nebo bych se tam co nejdřív zastavila bez objednání a lékaři naší dohodu připomněla osobně
@meggy33 píše:
Ja som jej to povedala a o domluve vie. Znova li zopakovala ze je prilis brzoPříspěvek upraven 09.01.18 v 12:02
zavolala bych a chtěla mluvit s lékařkou
Vzdycky kdyz ctu podobne diskuze, tak jsem rada, ze mam gynekologa, ktery ma ordinacni hodiny bez objednani a muzu k nemu kdykoli a zadna sestricka mi v tom nezabrani…
zakladatelko, ja byt tebou, tak znovu zavolam a kdyz by to nepomohlo a na dr te neprepojila ani ti nedala blizsi termin, tak si zajdu osobne a udelam sestricce mezi dvermi scenu
Ďakujem všetkým za odpoveď. VOlala som znova a dr povedala, že toho 22/1 stačí..
Neviem čo si o tom myslieť
@meggy33 píše: Ďakujem všetkým za odpoveď. VOlala som znova a dr povedala, že toho 22/1 stačí..
Neviem čo si o tom myslieť
Hele taky nevím, ale abych tě uklidnila, měla jsem jednou ZT a jednou taky biochemicke a teď čekám zdravou holcicku. ![]()
@Vladimirovna diky ale na klude mi to nepridá. 6× SP, jedna dcéra úspešne donosená,1 SP a teraz biochem…takže mne na kľude nepridá nič
Akurát som sa spoliehala na to že sa to bude hneď riešiť práškami
Napada mne jeste jedno reseni, zajed si odpo na gyn. pohotovost (tedy jestli ve tvem meste je ta moznost), jakoze jsi na zachode natrefila na spineni a tvoje dr nema ordinacni hodiny a oni te prohlidnou, sice nic nenajdou, ale pro jejich klid a alibi ti ten utrogestan napisou
me se to tedy stalo realne loni v jeden patek odpoledne, nemusela jsem si tedy vymyslet, ale odchazela jsem z pohotovosti klidnejsi s utrogestanem a za osm mesicu s prckem, ona podle mne i ta psychika udela hodne, takze treba i jen pocit, ze mas potrebne prasky hned, by ti pomohl
Zdravím,
potrebujem názor aj niekoho iného
V prosinci prebehlo biochemické tehotenstvo. za posledné roky u mňa prebehlo niekoľko SP, nakoniec sa podarilo vynosiť dcéru aj vďaka hneď nasadenému anopyrinu a utrogestanu. Na kontrole po biochemku sme sa dohodli, že ak by som ostala tehotná tak si zavolám a hneď sa nasadia lieky.
Od piatku pozitívne testy, dnes som volala a sestrička ma objednala až na 22/1 s tým, že ak bude niečo na utz tak sa asi potom nasadia prášky. Mňa to teda hodne zarazilo vzhľadom na domluvu s dr.
Riešili by ste to nejak?