Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Půjde už vidět
??? Ukažte své fotky z utz z tohoto týdne ![]()
Byla jsem včera na první prohlídce, byla jsem 7 + 3 a srdíčko už bylo. Fotku nemám.
Snad půjde, fotka je jen puntík, první vytištěnou mám z desátého týdne +-
A fotku jste nechtěli nebo Vám ji nechtěli dát? ???? já bych ten flíček chtěla, přítel je zvědavý a těší se, až ten náš uzlíček uvidí. ![]()
Srdíčko už určitě bude a embryo by mělo být také vidět. O fotku si řekni hned na začátku, ať s tím lékař počítá. Fotku z osmého nemám, ale od nejmladšího mám o týden později. Podle MS to mělo být sice 9+3, ale podle UTZ. to bylo jen 8+4, takže o týden víc, než jsi teď a byl tam vidět krásně celý. ![]()
Supeeer. Já jdu právě na první klntrolu a budu teprve podle ms 7+3 a je to moje první, tak nevím ještě co a jak a bojím se, že bych se vystresovala kdyby tam náhodou ❤️ nebylo a nebilo.
krásné fotečky, děkuju za radu, že mu mám říct hned. Bych byla smutná, kdyby mi řekl, že sem si vzpomněla pozdě. ![]()
Dámi, nevěřila jsem, že se to někdy podaří po 2 potratech. Jsem 7+3tt a máme srdíčko!!!😍 😍 😍
@Anonymní píše:
Dámi, nevěřila jsem, že se to někdy podaří po 2 potratech. Jsem 7+3tt a máme srdíčko!!!😍 😍 😍
Gratuluji
Chápu tu euforii. Byla jsem v podobně blbé situaci, dítě žádné, dva zamlklé potraty v 9tt a 11tt, biochemické nepočítám, nevydařené IVF, 40tka na krku a měsíc po IVF se povedlo. Jsou tu holky s X potraty za sebou. Věřit je totiž polovina úspěchu. Držím palce, ať je i dál vše v pořádku ![]()
Vzhledem k tomu, že jsme měli srdíčko vždy (ono před potvrzením srdeční činnosti to ani medicínsky není potrat, což beru i jako takovou psychickou berličku, pak by těch potratů bylo víc než dva, a to je pro hlavu ještě horší), tak já měla dost nervy celé těhotenství. Postupně se to ale zlepšovalo. 1. screening první velká úleva, jak to postupně šlo dál a prcek na všech vyšetřeních vypadal OK, tak to opadalo. On ten stres taky není to pravé ořechové. Tak se snaž být co nejvíc psychicky v klidu a vše bude určitě už v pořádku ![]()
Gratuluji
u mě foto nahoře 7+2 foto dole 9+6 foceno teď v úterý ![]()