Divný stav po kávě?

Anonymní
5.2.18 10:38

Divný stav po kávě?

Nemáte někdo stejnou zkušenost? Miluji ranní kávu…cappuccino, ale někdy se mi stane, že když je silné, že je mi po něm divně…šílená nervozita…někdy mi není dobře…stane se mi to 1 z 10. Nevíte, čím by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
5.2.18 10:45

Chybí tam rum. Pak je to o hodně lepší. A cigaretka ke kávě taky špatně, lepší přidat trochu trávy do tabáku a ubalit si slabšího jointa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
5.2.18 10:47

To je kofeinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
5.2.18 10:55

Na někoho takhle kofein pusobi no, dělej si slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.2.18 11:00
@Anonymní píše:
Nemáte někdo stejnou zkušenost? Miluji ranní kávu…cappuccino, ale někdy se mi stane, že když je silné, že je mi po něm divně…šílená nervozita…někdy mi není dobře…stane se mi to 1 z 10. Nevíte, čím by to mohlo být?

to je kofeinem, zvyšuje ti tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.2.18 11:03

Mně se to stává, když piju kafe nalačno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
5.2.18 11:11

Mě tohle dělá i silný černý čaj, kofein (nebo tein) prudce zvedne tlak a to způsobí tyhle nervní stavy, u mě to párkrát spustilo panický záchvat, tak jsem se černého čaje definitivně vzdala, kávu jsem nepila nikdy (smrdí mi a chuť je taková divně kyselo-trpká). Takže jenom si pohlídat sílu ranní kávy a bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
5.2.18 11:12
@Anonymní píše:
Nemáte někdo stejnou zkušenost? Miluji ranní kávu…cappuccino, ale někdy se mi stane, že když je silné, že je mi po něm divně…šílená nervozita…někdy mi není dobře…stane se mi to 1 z 10. Nevíte, čím by to mohlo být?

Krevní tlak, případně začínající žaludeční vředy.
Nic jiného bych v tom nehledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.2.18 11:34

Je to takové malé předávkování kofeinem, dělej si slabší kávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.18 11:40

Proto nemůžu kafe normální…delam si spis mliko s příchuťi kafe :mrgreen: Vždy mi vylitne tlak, nervozita, pocení, buseni srdce a je mi nějak divně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
5.2.18 11:45

Taky to tak mám, kávu piju málo, ale když už jsem si dala, bylo mi takhle podobně divně. Kofein prostě tělu nedělá dobře. Nevadí mi ristretto, to protéká krátkou dobu a prý obsahuje minimum kofeinu, piju ho jako cappucino nebo latté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
5.2.18 11:51

Mě se to děje často, kafe proto téměř vůbec nepiju, stačí mi i automatové slaboucke kafe rano a v noci pak nespím. A pokud si dám silnější kafe, případně energy drink, tak už je mi zle. Po energy drinku jsem jednou myslela, že mi vyskočí srdce a zkolabuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
5.2.18 12:03

Taky se mi to obcas stane, vyssi tlak mam tak nejak standardne, takze s kafem musim byt opatrna. Obcas kdyz mi nesedne, tak je mi taky takhle blbe. Na zaludek je kafe fakt jed… Lomcovaky typu Turek nebo italske espresso si vubec nedavam. Tak si kup misto kafe Caro, to je bez kofeinu. Nebo existujou ruzne smesi kavovin a kavy pul napul nebo v pomeru 1/3 kavy a 2/3 kavovinove smesi. Prip. Bikavu, anebo takove ty 3v1/2v1 nejsou moc silne. Prip. nevim jestli pijes instantni kafe, ale ruzne ty s prichuti Crema apod. jsou taky jemnejsi. Nekdy si misto kafe udelam caj s mlikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
5.2.18 12:24

Zakladatelce:
verze 1/ máš v pořádku krevní tlak? Srdce?
verze 2/ nejsi v tom?

Já tlak mívám spíše nižší, ale přesto se mi osvědčilo ke kávě něco málo i sníst. Pak to organismus snáší mnohem lépe. Plus samozřejmě do kafe dávám mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.2.18 12:29

Kafe vubec nemuzu. Zpusobuje mi uzkosti. I to slabe. Co ho nepiju, citim se dobre. Radsi piju meltu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex