Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, jak jsem psala už někde, tak mám cystu na vajecniku a občas me jeste pobolívá.. Začaly mi ale hrozně ridnout a padat vlasy, vzdycky když si do nich sáhnu tak mi tři nebo čtyři jen tak vypadají, pro česání a mytí neskutečně.. ![]()
Na konci prosince jsem dostala injekci s hormony abych dostala krámy, které jsem neměl dva měsíce
Do toho se mi jeste hrozně dela vyrazka a ekzém
U kožní jsem byla ale nic z toho mi zatím nepomohlo
Mám nejake tonikum ale zatím nevidím změny
Jsem zoufalá, nízké sebevědomí mám normálně, ale tohle mi to ještě víc srazí ![]()
Já při cystě a následné léčbě přišla o půlku vlasů. Beru vitamíny, používám tonika a výsledek stále nikde. Léčba ukončena před cca 2 měsíci. Při česání mám na hřebenu kolem 500 ti set vlasů. Psychiku mám na nule a jen doufám že se tělo srovná a přestanou padat. Vlasy jsem byla nucena dost ostříhat jak jsem měla jen myší ocasky. V hustotu vlasů jako před léčbou ani nedoufam.
@lachtanice86
S tím mě ani nestrašte!
Myslite ze když si necham cystu odstranit operativně tak mi padání přestane nebo se to aspoň zlepší?
@ananasik já ji měla odstraněnou laparoskopisky. Ale mně přišli na endometriozu a proto nastoupila hormonální léčba. Takže záleží jakou tu cystu máte.