Divný výtok - 8 tt

Anonymní
7.11.14 20:34

divny vytok - 8 tt

Ahoj a dobry vecer, mam takovy choulostivejsi dotaz, jsem v 8 tt, ted jsem si dala vanu- nee nijak zvlast horkou, sedla jsem si k tv s divnym pocitem jsem odesla na wc. Byl to vytok, zvlastni, dost lepivy - i zapachem mi pripominal spsrma, ale sex jsem nemela. Bez znamky krve. Je to normalni??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
7.11.14 20:39

Nikdy mě teda nenapadlo čuchat ke spermatu :think: :think: ale smiř se s tím, že výtok k těhotenství prostě patří. Neměl by být nějak zabarvený a měl by být bez zápachu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.11.14 21:01

Jj, je to normální, měla jsem to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.11.14 21:01

Ale ten zápach fakt nevím, ale lepivý je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.11.14 22:19

Na ten výtok bacha. já měla slabší výtok coš se neprojevilo ničím, takže ani doktor ze začátku nepoznal že mám zánět a porodila jsem chlapečka ve 22 týdnu a byl větší tak to byl porod. teď vyřizujeme pohřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.11.14 08:13

O vytoku rekni doktorovi, podiva se na to, vezme treba ster, ale jinak ma vytok v tehu 90% zen, co mi rikala doktorka, v pochve se meni Ph a je to proste celkova zmena pro telo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
8.11.14 11:42

@magda82 Tos mně kapku vyděsila… já ten výtok mám od začátku těhu a někdy až tak, že když stojím v noční košili, cítím, jak mi po noze cosi teče (omlouvám se za nechutné detaily) a když to utírám, je to jak lepkavá mléčná voda. V pondělí jdu na gyndu, asi to tam nadhodím a dotlačím ho ke stěrům :think: Jo, zavádím Ultrogestan na udržení těhu, proto je to možná mléčná tekutina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí