Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikdy mě teda nenapadlo čuchat ke spermatu
ale smiř se s tím, že výtok k těhotenství prostě patří. Neměl by být nějak zabarvený a měl by být bez zápachu…
Na ten výtok bacha. já měla slabší výtok coš se neprojevilo ničím, takže ani doktor ze začátku nepoznal že mám zánět a porodila jsem chlapečka ve 22 týdnu a byl větší tak to byl porod. teď vyřizujeme pohřeb.
O vytoku rekni doktorovi, podiva se na to, vezme treba ster, ale jinak ma vytok v tehu 90% zen, co mi rikala doktorka, v pochve se meni Ph a je to proste celkova zmena pro telo.. ![]()
@magda82 Tos mně kapku vyděsila… já ten výtok mám od začátku těhu a někdy až tak, že když stojím v noční košili, cítím, jak mi po noze cosi teče (omlouvám se za nechutné detaily) a když to utírám, je to jak lepkavá mléčná voda. V pondělí jdu na gyndu, asi to tam nadhodím a dotlačím ho ke stěrům
Jo, zavádím Ultrogestan na udržení těhu, proto je to možná mléčná tekutina.
Ahoj a dobry vecer, mam takovy choulostivejsi dotaz, jsem v 8 tt, ted jsem si dala vanu- nee nijak zvlast horkou, sedla jsem si k tv s divnym pocitem jsem odesla na wc. Byl to vytok, zvlastni, dost lepivy - i zapachem mi pripominal spsrma, ale sex jsem nemela. Bez znamky krve. Je to normalni??