Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každý měl nějaké mladí, minulost..vyprdni se na ně, co bylo bylo, hlavně, že teď žiješ normálně
jestli jsi z vesnice, či malého městečka chápu, že to je nepříjemné, když si na tebe ukazují. Já bych se tomu zasmála a ať si každý myslí co chce. Kdyby tě to moc trápilo, tak samozřejmě stěhování je varianta, jak se zbavit drbu..
Minulost nezmenis. Je to tvoje vec a nikomu do toho nic neni, takovym lidem je nejlepe dat najevo jak to mas na haku, stejne tak je. Oni se vyžívají v tom, ze jsi v rozpacích a pak si mysli o sobe, ze jsou neco vic.
Povznes se nad ne. I kdyz chapu, ze to muze byt tezke. Nicmene prece se nebudes kvuli takovym stehovat, kdyz sama nechces.
Ano, ja bych se odřízla od takové minulosti i odstěhováním, zvášť pokud ještě stále žiješ s rodiči, pak je to přímo příležitost k uzavření určité kapitoly života.
@Anonymní píše: Více
Až se s tim vnitřně vypořádáš ty, pak to bude ostatním jedno.
Heleď tady vůbec nejde o ty lidi, ale o to že sama se sebou nejsi srovnaná. Tohle je něco, co je součást tebe samotné, tvého vývoje, je to tvoje minulost která tě nějak ovlivnila. Podle všeho jsi dneska někde úplně jinde. Z vysoka s.er na lidi. Odpusť sama sobě, pěstuj sebelásku. Přijetí je klíč k uvolnění odporu
Jakmile budeš sebejistá a srovnaná, podobný kecy s tebou ani nehnou. Je to jen tvůj život, ne jejich. ![]()
Měla jsem kamarádku která dospivala podobně. Dneska je úplně jinej člověk a můžu říct, že o co víc je sama sebou a se sebou v pohodě, o to míň by si někdo dovolil jí cokoliv naznačovat nebo nemístně komentovat. Nikdo sibto k ní totiž nedovolí. Mámě řekni, ať příště sousedovi rázně řekne, ať se laskavě stará sám o sebe, ne o tvojí minulost. Nic mu do toho není!
To ma asi soused velice nudny zivot, ze resi 10 let stary milostny zivot pubertacky
Hod to za hlavu, vzdyt je nesmysl se trapit minulosti ![]()
Vždyť to nejspíš nemyslel ani nijak zle, prostě se tím bavil, jaký je u tebe „provoz“ a tiše ti záviděl, že si užíváš, zatímco on má doma akorát tloustnoucí manželku. Si někdy přečti nebo poslechni vzpomínky hippies z 60. let v USA. Před koncertem jsem si užila s Fredericem a Thomasem, po koncertě jsme si společně dali LSD a milovala se s dvěma kluky, které jsem poznala na koncertě. Jsem to poslouchal s otevřenou hubou jak prudérní Amerika kdysi byla neprudérní.
Ty jsi v podstatě žila jako světice. Jeden za 3 měsíce, to je nic.
@Afrikana podle mě to nesmysl není když třeba můj budoucí by me kvůli tomuto nechtel.. to jsou věci které dost ovlivní vztahovou oblast ![]()
Tak mu to nevykládej a budeš mít klid i Ty i on! A když bude chtít vědět, tak hned ho odpálkuj, ale nevyptávej se ani Ty. Je to horká půda a cesta do pekel, vůbec na ní nešlapej, nebo budeš litovat! ![]()
Taky jsem v těch letech nebyla zrovna svatá a užívala si života, se vším všudy… ![]()
No a co? ![]()
Však život a hlavně mládí, máš jenom jedno. Užívej si, dokud ještě nemáš založenou rodinu.
Protože pak, konkrétně v tomto ohledu, to není až tak úplně namístě… ![]()
To je tak blbý, že to ani AI napsat nemohla
Doporučuji přejmenovat emimino na literární kroužek tragédů ![]()
No tak by to asi nebyl ten pravy, kdyby te nechtel kvuli takove prehistoricke blbosti
Ja jsem taky mela bourlivejsi dospivani a co jako. Aspon budu mit v duchodaku na co vzpominat a nemam ted, v pozdejsich letech, potrebu si nekde neco vynahrazovat a dohanet, pripadne nemusim mit pocit, ze mi neco uteklo.
Ahojte,
no a dnes mě dorazila máma která mi řekla, ze se ji zmínil o me soused ve smyslu, ze se ji smál, kolik jich u me bylo… a mama mi rekla, ze se me zastat nedokázala, ze nevi jak, protoze to o me všichni v okolí vi jaka jsem byla … a ted se mi akorat svírá hruď a je mi ze sebe naprosto zle… bohuzel to nevratim… co by jste dělali na mém místě vy, odstěhovali se?
Vim, ze píšu a portal maminek, a asi me za to tady ukamenujete, ale citim se uplne hrozně. Je mi 30 let a kdyz mi bylo 15-21 řekněme, tak jsem se tahala pravidelně treba co 3 měsíce s jinym.. v tu chvíli mě to asi bavilo, kluci to fajn nebyli, vzdy to končilo… chtela jsem lásku a blízkost a mela pořád potřebu s někým byt.. vedla jsem celkem promiskuitní život.