Divočejší mládí

Anonymní
26.3.26 20:16

Divočejší mládí

Ahojte,
Vim, ze píšu a portal maminek, a asi me za to tady ukamenujete, ale citim se uplne hrozně. Je mi 30 let a kdyz mi bylo 15-21 řekněme, tak jsem se tahala pravidelně treba co 3 měsíce s jinym.. v tu chvíli mě to asi bavilo, kluci to fajn nebyli, vzdy to končilo… chtela jsem lásku a blízkost a mela pořád potřebu s někým byt.. vedla jsem celkem promiskuitní život. :( no a dnes mě dorazila máma která mi řekla, ze se ji zmínil o me soused ve smyslu, ze se ji smál, kolik jich u me bylo… a mama mi rekla, ze se me zastat nedokázala, ze nevi jak, protoze to o me všichni v okolí vi jaka jsem byla … a ted se mi akorat svírá hruď a je mi ze sebe naprosto zle… bohuzel to nevratim… co by jste dělali na mém místě vy, odstěhovali se?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36148
26.3.26 20:18

Neřešila bych to. Ať si každej říká co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
26.3.26 20:22

Každý měl nějaké mladí, minulost..vyprdni se na ně, co bylo bylo, hlavně, že teď žiješ normálně ;) jestli jsi z vesnice, či malého městečka chápu, že to je nepříjemné, když si na tebe ukazují. Já bych se tomu zasmála a ať si každý myslí co chce. Kdyby tě to moc trápilo, tak samozřejmě stěhování je varianta, jak se zbavit drbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.3.26 20:28

Minulost nezmenis. Je to tvoje vec a nikomu do toho nic neni, takovym lidem je nejlepe dat najevo jak to mas na haku, stejne tak je. Oni se vyžívají v tom, ze jsi v rozpacích a pak si mysli o sobe, ze jsou neco vic.
Povznes se nad ne. I kdyz chapu, ze to muze byt tezke. Nicmene prece se nebudes kvuli takovym stehovat, kdyz sama nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
26.3.26 20:30

Ano, ja bych se odřízla od takové minulosti i odstěhováním, zvášť pokud ještě stále žiješ s rodiči, pak je to přímo příležitost k uzavření určité kapitoly života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.3.26 20:43
@Anonymní píše: Více

Až se s tim vnitřně vypořádáš ty, pak to bude ostatním jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.26 20:50

Heleď tady vůbec nejde o ty lidi, ale o to že sama se sebou nejsi srovnaná. Tohle je něco, co je součást tebe samotné, tvého vývoje, je to tvoje minulost která tě nějak ovlivnila. Podle všeho jsi dneska někde úplně jinde. Z vysoka s.er na lidi. Odpusť sama sobě, pěstuj sebelásku. Přijetí je klíč k uvolnění odporu :kytka: Jakmile budeš sebejistá a srovnaná, podobný kecy s tebou ani nehnou. Je to jen tvůj život, ne jejich. :kytka:

Měla jsem kamarádku která dospivala podobně. Dneska je úplně jinej člověk a můžu říct, že o co víc je sama sebou a se sebou v pohodě, o to míň by si někdo dovolil jí cokoliv naznačovat nebo nemístně komentovat. Nikdo sibto k ní totiž nedovolí. Mámě řekni, ať příště sousedovi rázně řekne, ať se laskavě stará sám o sebe, ne o tvojí minulost. Nic mu do toho není!

• Citovat
  • Upravit
2727
26.3.26 21:08

Moc krásně napsané :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5246
26.3.26 22:37

To ma asi soused velice nudny zivot, ze resi 10 let stary milostny zivot pubertacky :mrgreen: Hod to za hlavu, vzdyt je nesmysl se trapit minulosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
26.3.26 23:01

Vždyť to nejspíš nemyslel ani nijak zle, prostě se tím bavil, jaký je u tebe „provoz“ a tiše ti záviděl, že si užíváš, zatímco on má doma akorát tloustnoucí manželku. Si někdy přečti nebo poslechni vzpomínky hippies z 60. let v USA. Před koncertem jsem si užila s Fredericem a Thomasem, po koncertě jsme si společně dali LSD a milovala se s dvěma kluky, které jsem poznala na koncertě. Jsem to poslouchal s otevřenou hubou jak prudérní Amerika kdysi byla neprudérní.
Ty jsi v podstatě žila jako světice. Jeden za 3 měsíce, to je nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.26 23:54

@Afrikana podle mě to nesmysl není když třeba můj budoucí by me kvůli tomuto nechtel.. to jsou věci které dost ovlivní vztahovou oblast :(

• Citovat
  • Upravit
37143
27.3.26 00:09

Tak mu to nevykládej a budeš mít klid i Ty i on! A když bude chtít vědět, tak hned ho odpálkuj, ale nevyptávej se ani Ty. Je to horká půda a cesta do pekel, vůbec na ní nešlapej, nebo budeš litovat! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16314
27.3.26 00:17

Taky jsem v těch letech nebyla zrovna svatá a užívala si života, se vším všudy… :P
No a co? :nevim:
Však život a hlavně mládí, máš jenom jedno. Užívej si, dokud ještě nemáš založenou rodinu.
Protože pak, konkrétně v tomto ohledu, to není až tak úplně namístě… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
27.3.26 00:24

To je tak blbý, že to ani AI napsat nemohla :D Doporučuji přejmenovat emimino na literární kroužek tragédů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5246
27.3.26 00:27

No tak by to asi nebyl ten pravy, kdyby te nechtel kvuli takove prehistoricke blbosti :nevim: Ja jsem taky mela bourlivejsi dospivani a co jako. Aspon budu mit v duchodaku na co vzpominat a nemam ted, v pozdejsich letech, potrebu si nekde neco vynahrazovat a dohanet, pripadne nemusim mit pocit, ze mi neco uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová