Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vidím to na dvě možnosti:
Tak mu asi připadalo, že vám to sluší. Stačilo poděkovat a neřešit ![]()
Soucit v mém případě
.
Dneska zrovna jeden pracovník venku, protože můj pracovní drahoušek měl na ně pubertální, přidrzlé řečičky (čtvrtá třída). Napřed bylo, že obdivuje, že na ně mám nervy. Pak bylo, jestli se nebude chtít učit, ať jim ho pošlu, ať si vyzkouší práci venku.
Mně říkal jeden, že mám mrdavý oči. 😂 Jinak, když mě někdo pochválí nebo polichotí, tak řeknu děkuji a nedělám z toho vědu. Není na tom nic zajímavého. Je to milé. ![]()
Začínám věřit, že na Emiminu úřaduje jedna pateticky romantická zastydlá puberťačka, která dokola zakládá diskuse na tohle téma.
To je furt nějaký chlap v práci, nějaký údržbář, nějaký náhodný chlap, časté pohledy, pár slov prohozených, nějaký zdvořilost a dotaz jestli má zájem, co to mělo znamenat a jestli se mu anonymní zakladatelka líbí.
Ano, takových historek má ta uživatelka skutečně občas víc…
Co vede cizí muže k tomu pochválit cizí ženu na ulici? Leccos. V tomhle nádražním případě s krosnou tipuju kombinaci jara, nudy, alkoholu a dobré nálady, možná trochu okořeněné trampskou romantikou.
Se mi za mlada stalo, že jsem šla od autobusáku s jahodovým toaletním papírem (rádoby) a těch reakci a ovací co jsem sklidila…
Potřebuji jahůdky vysbírat, zalít, přesadit, ochutnat?
Teď už se mi to fakt nestává a není to asi jen tím, že nosím obyčejný wc papír ![]()
Mám je vytáhnout? Aby si všichni mohli ověřit, že to jsi zase ty z kauflandu? ![]()
Co z toho máš? Trollíš nebo máš tak smutný život, že musíš hledat zájem za každým úsměvem a vlídným slovem? Fakt mě to zajímá ![]()
Promiň, nebudu to dohledávat. Jestli to udělá anonymní slunečnice, budu vděčná, ale já na to aktuálně nemám kde vyškrábnout motivaci.
@TRG píše: Více
Diskuzí jsem našla dost, ale mě by opravdu víc zajímalo, jestli zakladatelka jen hloupě trollí nebo je vážně tak zoufalá. V prvním případě doporučuji poučit se od mnohem zdatnějších a zábavnějších trollů. Ale pokud je to myšleno vážně a hledá zájem u všech, kdo se k ní chovají jenom trochu hezky, tak je mi jí opravdu líto.
Většinou jsou to takoví různí exoti, kteří nemají žádný problém oslovit snad jakoukoliv ženskou…
Takových ve městě a hlavně u supermarketu potkávám dost.
V takovém případě, bych byla asi v klidu, protože většinou tím nic zvláštního nezamýšlí. Jen ty jejich oplzlé kecy… ![]()
Ale rozdíl bude určitě v tom, když se na tebe někdo někde nalepí a je víc než vlezlej a snaží se s tebou navázat jakýkoliv kontakt. Tam už fakt pozor a je namístě, být hodně opatrná v komunikaci s ním. ![]()
PS: Jinak ti chci ještě říct, že je určitě lepší, na takové pouliční chlapy raději vůbec nereagovat. No zkrátka je přehlížet.
Normálně si jdu po nádraží. Chlap sedí na lavičce. Už starší ročník oproti mě, ale vypadá zachovale. Na zádech má těžkou krosnu.
Nikde nikdo. Jen já a ten chlap sedí na lavičce.
A teď slyším jak mi říká: sluší vám to.
Já mu odpovím: no to nevím
On: to myslím vážně
Takových historek mám občas víc.
Co vede cizí muže k tomu pochválit cizí ženu na ulici?