Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Uřímně také rád lide rád něco pochválím. Pravda, nestává se to u náhodných kolemjdoucích, jde o lidi, které nějak alespoň malinko znám.
@rmot píše: Více
4. Chce vyzobrat nejake penize + jaro klope na dvere = zkousi nadvazat rozhovor.
@My Melody píše: Více
ta třetí možnost je fakt, mám pár takových známých, ale kdyby jim nějaká řekla „tak jo, pojď prcat“, tak utečou
No a čtvrtá verze se mi nějak nezdá. Občas to na mě někdo zkusil, jestli nemám nějaký volný drobák, ale nikdy mě u toho nechválil, že mi to sluší ![]()
Muzi oslovuji nejcasteji zeny, kdyz se chteji seznamit, co je prijemny, pokud neni otravnej a ma uroven. Jina kategorie jsou otravni slintalove v zahradkach s pivem a pod., co vykrikuji po kazde zene.
A pak byvaji nahodna setkani, kdy je muz mily, slusny, par prehozenych slov a usmev, to byva mile a neni to otravny a to muzou byt i zeny, proste to neni chladny, nasr. cumak, ale komunikativni, mily clovek, s kterym si prehodis par slov a kazdy jde dal svoji cestou.
Nejvíc mi to sluší ve vietnamském obchodě s textilem
memtesitopanišušímoc.
@Anna766 píše: Více
U nas to zenam nejvic slusi pred supermarketem, kdyz davame jidlo nasi bezdomovkyni, kazda je princezna. ![]()
To se mi stalo jen jednou v životě, že mě oslovil chlap na ulici se zájmem o mě, zrovna když jsem si teda myslela, že jsem zadaná, tak z toho nic nebylo. Asi vypadám moc nepřístupně nebo co ![]()
Tuhle mne taky oslovil chlap na ulici.
Povídá:
„Váš řidičský průkaz a registraci vozidla, prosím.“
@KalamityJohn píše: Více
A schválně, že měl ten chlap uniformu?
Co vyhrávám, když to uhodnu?
@Anonymní píše: Více
Prostě jsi nepřirozeně krásná a stříká z tebe charisma i na 10 km okolo, dokonce i za roh.