Divoké pohyby děťátka:)

363
7.12.10 08:08

Divoké pohyby děťátka:)

Ahojky spolutěhulky a byválé těhulky,

chtěla jsem se zeptat, je možné v dnešní době, aby vám řekli, že čekátě dítě a u porodu pak ale byla dvojčátka? Jsem v 34tt a to moje dítko, je tak strašně aktivní, že kope a otáčí se snad celý den i v noci a stejná boulička,které se mi při kopání objeví na levém boku se mi objeví současně i na pravém…tak buď dělá roznožku nebo nevím. Doufám že dnešní věda je tak pokročilá a dvojčátka mi by mi už dávno řekli:) (když už se u mě nemohou dohoudnout na pohlaví:) 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.12.10 08:14

Tak pokud jsi nebyla na žádném utz, tak by to možné bylo. Nicméně pokud jsi podstoupila alespoň ten velký utz ve 20.tt, tak nevím, kam by se to druhé schovalo, když tam kontrolují všechny orgány, vylučují se vývojové vady, tak by na tak podrobném utz dvě děti odhalili.

Pohyby můžou být různé, jsou prý zaznamenané i případy, kdy dítě zlomilo matce žebro, jak silně ji koplo.
Při náhlé výrazné změně pohybů je pak záhodno pohyby sledovat a případně jet na překontrolování, když je třeba člověk zvyklý na opravdu výrazné pohyby a najednou se dítě skoro nehlásí, může mu uvnitř něco chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
7.12.10 08:19

Ahoj. Když mimčo nechce ukázat pohlaví, tak ho holt doktoři nevidí, ale že by přehlídli dvojčata to by museli být slepí 8-o . Náš Kubík v bříšku taky dělal lotroviny, občas jsem měla pocit, že musí mít natažený obě ruce a obě nohy, protože jsem měla boule všude a za minutu zase úplně jinde. I doktoři se divili, jakej je to aktivista. Na vyšetřeních nespal ani jednou.Tak se neboj, bude jen jedno, ale za to čipera :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.12.10 08:20

já měla třeba i tři boule najednou, asi se děťátko protahovalo:) dvojčata by určitě odhalili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
7.12.10 08:23

Ahoj, tak s pohlavím to chápu.. občas zjištění neni jednoduchý, když prcek nespolupracuje :mrgreen: ale přehlídnout dvojčata.. to snad ani nejde né? :mrgreen: Já mám v bříšku taky divočinu, příjde mi, že si malej ze mě dělá srandu :lol: přesně jak píše Dajdula, pocit že snad má natažený obě ruce a nohy a jede :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.12.10 08:27

Ahojky četla sem jak si píšete.No já to mám zvláštní :oops: Například včera v poledne kopal dost,a pak dlouho nic a k večeru a te´d ráno jsou to jemnější pohyby.Asi mi z toho už hrábne .Už aby byl venku jinak zešedivím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
7.12.10 08:49

Co se týče dvojčat, mám známou, které to neodhalili před 10 lety. A to už byl ultrazvuk celkem běžná věc, i když asi ne na takové úrovni jako dnes. Během těhotenství jí dělali několik UTZ vyšetření a dvoje srdeční ozvy neodhaliy ani monitory ke konci. Přišlo se na to až těsně před porodem.

Tak před 25 lety to bylo časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
7.12.10 09:16
Alca99 píše:
stejná boulička,které se mi při kopání objeví na levém boku se mi objeví současně i na pravém…tak buď dělá roznožku nebo nevím.

Miminko nemá jen nožičky :-D ,ale i ručičky,hlavičku,zadeček,lokty,kolena..řekla bych,že když se objeví dvě boule najednou,že jedna bude třeba ruka a druhá noha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.12.10 09:21

:lol: Nestrašte, že by se dalo přehlédnout jedno mimi v bříšku na utz :lol: …to by mě asi kleplo :mrgreen: …malý je taky pěkný expert, jsem ve 34.tt a co občas vyvádí, jen zírám…ale ani mě teda nenapadlo, že by tam mohli být dva…prostě je to jen čipera :dance: :srdce: miluju pohyby, i když spaní je čím dál náročnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
7.12.10 09:22

Mě se taky běžně objevovaly dvě boule a dvojčata nemám :-) Neřešila jsem to, bůhví, jaká část těla to byla, nepoznala jsem to, ani polohu mimíse..Obdivuju matky co řeknou - ted mě dloublo pravou rukou pod 4.žebro :mrgreen: Já nepoznala ani, jestli už je hlavou dolů, natož jaká část těla je ta a ta boule.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.12.10 09:51

Alčo, Mareček dělal v břiše přesně to, co píšeš a když se narodil, mrskal se taky tak - jakoby se z klubíčka roztahoval zároveň nahoru i dolů - natahoval nohy dolů a ruce nahoru nad hlavu - takže toto provozoval asi i v břiše - toť ty boule na obou stranách :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
7.12.10 11:33

Ahojky, já myslím, že můžeš být klidná. Jak tady holky píšou, doktoři by museli být slepí :) Je fakt, že moje kamarádka až do osmého měsíce měla být kluk a pak se z maminky vylouply dvě krásné holčičky:) ..ale to už je dvacet let a věda pokročila;) Já jsem ve 22.tt a prcek je už teď tak akční, že si nedokážu představit jak budou jeho kotrmelce bolet až povyroste:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí