Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to normální, antikoncepce někdy člověku nesedne. Zavolej na gynekologii a zkonzultuj to, nejspíš ti navrhnou změnu prášků. Pro klid duše se nech vyšetřit, ale potíže s délkou MS jsou při HA časté, snad se to změnou zlepší ![]()
Určitě to chce jinou HA, takhle nesedla to se stává.. zajdi k dr ať max vyloučí výstup třeba která by to mohla způsobit ale podle mě jen to chce jinou HA
Dobrý den, mohu se prosím zeptat? Také mám slabou (cca 1-2vložky na den - to je u mě hlavně na začátku ms málo) a trvá mi dneska už 10.den…snažíme se o mimi, takže HA neberu (od léta). Vždy mám ms 5-7dní. Nevíte čím by to mohlo být? Jo a min. měsíc jsem si měřila bt, takže vím, že ovulace nebyla. Děkuji
Ahoj holky mám na vás takový dotaz. Je to asi 4 měsíce co jsem měla zpoždění 2 měsíce, tak jsem byla u dr. A tam mi řekl že je vše v pořádku a dal mi injekci pak jsem to měla normálně a další měsíc zase pár dní zpoždění a teďka to mám delší dobu v kuse, ale je to takový slabší spis jako spineni. Mám totiž brát prášky na šťítnou žlazu ale nebrala jsem je. Myslíte že to může být i tím že jsem nebrala ty prášky? Děkuji za odpovědi
Dobrý den,
už cca půl roku beru antikoncepci od jiné značky než dřív. Vždy jsem měla menstruaci normální a pravidelnou. Od té doby, co beru antikoncepci je moje menstruace strašně slabá a dlouhá. Občas mi příjde, že ani nekončí. Teď jí mám už třetí týden. Nevim si rady, co by to mohlo být. Zda je to těmi prášky a je to normální a nebo je něco špatně se mnou. Poradíte mi prosím, co by to mohlo být. Předem děkuji