Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
4.6 mi začala druhá menstruace po porodu, ten den jsem začala užívat antikoncepci, menstruace mi měla skončit 9.6 a ještě doteď ji mám
měla bych si zajít na gyndu nebo počkat jestli to skončí? Děkuji za odpovědi.
@kikeciperka a krvácíš hodně? Zavolala bych lékaři, někdy prostě ha nesedne. Pokud krvácíš hodně tak nevolej a zítra hned k lékaři. Normální to neni i když po porodu to může být rozhozené. Navíc ha co se můžou u kojení často způsobují slabé krvácení dlouhodobě ![]()
došla bych k mudr taky jsem myslela že mi nesedí ha , ale byl to dost ošklivý zánět a taky chvilku po porodu
@kikeciperka může to být jen rozházené novou HA ale jestli krvácíš hodně šla bych hned zítra k dr. Já nasazova HA 3 měsíce zpět v první den ms jsem nasadila krvácela jsem stále už 4 týdny takže k dr. no za týden jsem byla po operaci jelikož jsem měla dělohu plnou krve která nemohla zcela odcházet pro děložní čípek co se ucpal,ale tím tě nechci strašit, každopádně zajdi k dr nejspíš to bude chtít změnu HA
@Markéta80
Krvacím trochu, někdy i víc .. já právě nekojim
no zítra si raději zajdu doktorovi .. jinak žádné bolesti nebo tak nemám .
@ka2ka
Zítra si tam raději zajdu, po porodu to teď bude 1.7 tři měsíce, po sestinedeli přišla první menstruace trvala 5 dni pak skončila přišla druhá a ta už neskončila.. a jak jste léčila ten zánět ? ![]()
@kikeciperka jj jistota je lepší
zvlášť po porodu …držím palečky