Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me jediné co ponohlo na svědění byl cannesten krem a sprchovat se tam dole studenou vodou. Jestli to můžou mit chlamydie netuším
Zitra zajdi k dr.
Teoreticky by to být mohli, u každého jsou příznaky jiný , Není to spíš nějaká infekce? nebo nepoužívááte jinou aviváž?mýdlo?
Já chlamydie měla a byli téměř bez příznaků,jen se mi zvětšily uzliny na tříslech,
a svědění mám obcas i z nekvalitních kalhotek . Ale jak říkám u každého to je jiný, ![]()
Pokud jste si věrní tak chlamydie ne, ty by musel jeden z vás od někoho chytit.
MOHOU to být kvasinkyci jakákoliv infekce. ty puchýře jsou od podráždění. je potřeba udělat stereo a kultivaci a podle toho co je to za potvory nasadit přesnou léčbu. Obvykle pomůže canesten či jiný preparát na kvasinky ale pokud by to bylo bakteriální tak pomůžou nakonec třeba až antibiotika.
Spis mi ty pupinky pripadaji jako genitalni opar
na to je nejlepsi herpesin
Genitální opar. Přenos je výhradně pohlavním stykem, takže pokud ty říkáš pravdu, manžel ne, podvedl tě a ještě nakazil. Pro info:
Příznaky genitálního oparu
Prvními projevy infekce je svědící a načervenalá kůže v infikované oblasti genitálních partií. Na kůži začnou vznikat puchýřky a následně vznikající vřídky v okolí pohlavních orgánů a konečníku. Často se také puchýřky přenesou i na vnitřní stranu stehen. Vzniklé vřídky jsou bolestivé a mohou být doprovázeny nevolností nebo slabostí v končetinách. Zatímco u mužů jsou postiženy vnější orgány, u žen se vzniklé vřídky mohou dostat až do močové trubice, což způsobuje velmi nepříjemné pálení při močení.
Má někdo zkušenosti s tímto onemocněnim? Asi před měsícem a půl měl manžel zarudlý penis a svedil jo, mě to chytlo také, tak jsme mazali prevarylem. Po cca týdnu to bylo ok. A teď už od pondělí mám svedeni. Ale na povrchu vagíny. Prevaryl nepomohl. V úterý jsem byla na gynde, dostala jsem macmiror, ale nepomáhá, svedeni je příšerný, nemůžu ani spát. Teď jsem našla u vchodu a na pyscích jakoby puchýřky a ty svedi
, jsem unavená a bolí me žaludek. V úterý mám volat na výsledky stěru. Myslíte, že to můžou být chlamydie? S manželem jsme si věrní. Dekuji