Dlouhá předkožka - může to být dědičné?

Anonymní
13.2.19 15:29

Dlouhá předkožka

Dobrý den, s manželem čekáme za půl roku syna, jelikož vím že manžel má opravdu dlouhou předkožku, chtěla bych se zeptat jak moc je velká pravděpodobnost že to po něm syn podědí? Manžel utekl obřízce jen o chlup, i tak se s tím docela obtížně pracuje :lol: ale mě to nevadí :P Jde mi hlavně o to aby s tím kluk neměl problém a nemusel na obřízku.. Tomu bych se chtěla opravdu vyhnout obloukem, po přečtení některých diskuzí :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
13.2.19 15:33

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Problémy se řeší, až když nastanou. Mysli na něco příjemnějšího. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.2.19 15:36

Taky bych to teď neřešila. Hlavně to teď není důležité. Řeš to, až nastane ta pravá doba. Ještě ani není na světě a už se takhle trápíš. Na starosti bude času dost.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 15:36
@divine woman píše:
Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Problémy se řeší, až když nastanou. Mysli na něco příjemnějšího. :mavam:

Jistě že jo :) ale docela mě to zajímá, nemám s kým řešit takové téma a nic podobného jsem nikde nenašla.. Tak mě napadlo zeptat se tady :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 15:49
@Jessica4 píše:
Taky bych to teď neřešila. Hlavně to teď není důležité. Řeš to, až nastane ta pravá doba. Ještě ani není na světě a už se takhle trápíš. Na starosti bude času dost.. ;)

Ono to ani není tak trápení, jako spíš zvědavost. Jelikož manžel taky funguje a nemusel na žádnou obřízku :D

• Citovat
  • Upravit
21681
13.2.19 15:59
@Anonymní píše:
Ono to ani není tak trápení, jako spíš zvědavost. Jelikož manžel taky funguje a nemusel na žádnou obřízku :D

tak vidíš, neviděla bych to černě ;) těžko říci, do jaké míry se dědí pohlavní orgány, řekla bych že tam jistá podobnost bude, ale určitě se už teď nestrachuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 16:07
@Káťa19 píše:
tak vidíš, neviděla bych to černě ;) těžko říci, do jaké míry se dědí pohlavní orgány, řekla bych že tam jistá podobnost bude, ale určitě se už teď nestrachuj

Děkuji za uklidnění :D Jinak má nějaká z vás doma něco podobného ? Co se délky týče :think:

• Citovat
  • Upravit
3224
13.2.19 16:29
@Anonymní píše:
Dobrý den, s manželem čekáme za půl roku syna, jelikož vím že manžel má opravdu dlouhou předkožku, chtěla bych se zeptat jak moc je velká pravděpodobnost že to po něm syn podědí? Manžel utekl obřízce jen o chlup, i tak se s tím docela obtížně pracuje :lol: ale mě to nevadí :P Jde mi hlavně o to aby s tím kluk neměl problém a nemusel na obřízku.. Tomu bych se chtěla opravdu vyhnout obloukem, po přečtení některých diskuzí :?

ted to neřeš… fakt předčasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
13.2.19 17:17

Ja mam.obrezanyho chlapa a nemenila.bych :jazyk: je to hygienictejsi a mnohem.hezčí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 17:28
@nestarejtese píše:
Ja mam.obrezanyho chlapa a nemenila.bych :jazyk: je to hygienictejsi a mnohem.hezčí :P

Taky jsem si říkala že by tomu mojemu obřízka slušela :oops: ono těch 2cm kůže před žaludem nevypadá zrovna moc dobře :lol: ale někdy si s tím ráda hraju :D

• Citovat
  • Upravit
21681
13.2.19 18:12

@nestarejtese hezci je teda otazka vkusu, me se libi naprosto 100% prirozenost. A hygienictejsi to neni, to jsou jen bludy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 19:13
@Káťa19 píše:
@nestarejtese hezci je teda otazka vkusu, me se libi naprosto 100% prirozenost. A hygienictejsi to neni, to jsou jen bludy :P

Souhlas :D i když, ty 2cm jsem sama naměřila, protože mě to samotnou zajímalo jelikož jsem nic podobného neviděla u nikoho jiného 8o Navíc jsem nezažila že by nějak zapáchal, vždy jen přirozená vůně :oops:

• Citovat
  • Upravit
21681
13.2.19 19:20

Proste je to prirozeny, predkozka ma svoji funkci, priroda to tak vymyslela, neni tam jen tak…
Zenska se.prece taky nenecha obrezat kvuli hygiene a ze tech zahybu ma o mnoho vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.2.19 20:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, s manželem čekáme za půl roku syna, jelikož vím že manžel má opravdu dlouhou předkožku, chtěla bych se zeptat jak moc je velká pravděpodobnost že to po něm syn podědí? Manžel utekl obřízce jen o chlup, i tak se s tím docela obtížně pracuje :lol: ale mě to nevadí :P Jde mi hlavně o to aby s tím kluk neměl problém a nemusel na obřízku.. Tomu bych se chtěla opravdu vyhnout obloukem, po přečtení některých diskuzí :?

Tohle je opravdu hodně předčasné. Důležité je, aby se dítě narodilo zdravé. :dance:
Nicméně jeho předkožka zaujme obřezávače ať už bude krátká, dlouhá nebo úzká, protože to je pro ně dobrý kšeft- až 5.500,– Kč/20 min.
Hyperplastická předkožka se někdy zkracuje, ale určitě se nemusí dělat celková obřízka…
Spíše je dobré si dávat pozor na násilné postupy při běžných prohlídkách. :cert:
Obřízka je nutná u 0,8-1,5% dětí. To co se děje v ČR, nemá se zdravotními indikacemi a zdravotnictvím nic společného! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
13.2.19 20:04

@Adéla86 presne tak, hlavne si pak pohlidat nasilne pretahovani apod :roll: . predkozka se casem sama bude uvolnovat, neni treba vubec pretahovat, muze se to zkouset od roka, ale spis az dite samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí