Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Problémy se řeší, až když nastanou. Mysli na něco příjemnějšího. ![]()
Taky bych to teď neřešila. Hlavně to teď není důležité. Řeš to, až nastane ta pravá doba. Ještě ani není na světě a už se takhle trápíš. Na starosti bude času dost.. ![]()
@divine woman píše:
Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Problémy se řeší, až když nastanou. Mysli na něco příjemnějšího.
Jistě že jo
ale docela mě to zajímá, nemám s kým řešit takové téma a nic podobného jsem nikde nenašla.. Tak mě napadlo zeptat se tady ![]()
@Jessica4 píše:
Taky bych to teď neřešila. Hlavně to teď není důležité. Řeš to, až nastane ta pravá doba. Ještě ani není na světě a už se takhle trápíš. Na starosti bude času dost..
Ono to ani není tak trápení, jako spíš zvědavost. Jelikož manžel taky funguje a nemusel na žádnou obřízku ![]()
@Anonymní píše:
Ono to ani není tak trápení, jako spíš zvědavost. Jelikož manžel taky funguje a nemusel na žádnou obřízku
tak vidíš, neviděla bych to černě
těžko říci, do jaké míry se dědí pohlavní orgány, řekla bych že tam jistá podobnost bude, ale určitě se už teď nestrachuj
@Káťa19 píše:
tak vidíš, neviděla bych to černětěžko říci, do jaké míry se dědí pohlavní orgány, řekla bych že tam jistá podobnost bude, ale určitě se už teď nestrachuj
Děkuji za uklidnění
Jinak má nějaká z vás doma něco podobného ? Co se délky týče ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, s manželem čekáme za půl roku syna, jelikož vím že manžel má opravdu dlouhou předkožku, chtěla bych se zeptat jak moc je velká pravděpodobnost že to po něm syn podědí? Manžel utekl obřízce jen o chlup, i tak se s tím docela obtížně pracujeale mě to nevadí
Jde mi hlavně o to aby s tím kluk neměl problém a nemusel na obřízku.. Tomu bych se chtěla opravdu vyhnout obloukem, po přečtení některých diskuzí
ted to neřeš… fakt předčasný
Ja mam.obrezanyho chlapa a nemenila.bych
je to hygienictejsi a mnohem.hezčí ![]()
@nestarejtese píše:
Ja mam.obrezanyho chlapa a nemenila.bychje to hygienictejsi a mnohem.hezčí
Taky jsem si říkala že by tomu mojemu obřízka slušela
ono těch 2cm kůže před žaludem nevypadá zrovna moc dobře
ale někdy si s tím ráda hraju ![]()
@nestarejtese hezci je teda otazka vkusu, me se libi naprosto 100% prirozenost. A hygienictejsi to neni, to jsou jen bludy ![]()
@Káťa19 píše:
@nestarejtese hezci je teda otazka vkusu, me se libi naprosto 100% prirozenost. A hygienictejsi to neni, to jsou jen bludy
Souhlas
i když, ty 2cm jsem sama naměřila, protože mě to samotnou zajímalo jelikož jsem nic podobného neviděla u nikoho jiného
Navíc jsem nezažila že by nějak zapáchal, vždy jen přirozená vůně ![]()
Proste je to prirozeny, predkozka ma svoji funkci, priroda to tak vymyslela, neni tam jen tak…
Zenska se.prece taky nenecha obrezat kvuli hygiene a ze tech zahybu ma o mnoho vic ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, s manželem čekáme za půl roku syna, jelikož vím že manžel má opravdu dlouhou předkožku, chtěla bych se zeptat jak moc je velká pravděpodobnost že to po něm syn podědí? Manžel utekl obřízce jen o chlup, i tak se s tím docela obtížně pracujeale mě to nevadí
Jde mi hlavně o to aby s tím kluk neměl problém a nemusel na obřízku.. Tomu bych se chtěla opravdu vyhnout obloukem, po přečtení některých diskuzí
Tohle je opravdu hodně předčasné. Důležité je, aby se dítě narodilo zdravé. ![]()
Nicméně jeho předkožka zaujme obřezávače ať už bude krátká, dlouhá nebo úzká, protože to je pro ně dobrý kšeft- až 5.500,– Kč/20 min.
Hyperplastická předkožka se někdy zkracuje, ale určitě se nemusí dělat celková obřízka…
Spíše je dobré si dávat pozor na násilné postupy při běžných prohlídkách. ![]()
Obřízka je nutná u 0,8-1,5% dětí. To co se děje v ČR, nemá se zdravotními indikacemi a zdravotnictvím nic společného! ![]()
@Adéla86 presne tak, hlavne si pak pohlidat nasilne pretahovani apod
. predkozka se casem sama bude uvolnovat, neni treba vubec pretahovat, muze se to zkouset od roka, ale spis az dite samo
Dobrý den, s manželem čekáme za půl roku syna, jelikož vím že manžel má opravdu dlouhou předkožku, chtěla bych se zeptat jak moc je velká pravděpodobnost že to po něm syn podědí? Manžel utekl obřízce jen o chlup, i tak se s tím docela obtížně pracuje
ale mě to nevadí