Kde koupit kalhoty pro dlouhonohé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
12.2.21 15:56

Dlouhé nohavice — značka??

Jaké značky v Čechách prodávají kalhoty/tepláky s dlouhými nohavicemi?

Už jsem zoufalá!

Mám velikost XS - S, ale všechny kalhoty, co si v Čechách kupuji, tak jsou krátké.

Třeba Levi’s, co mají v jiné zemi, kde jsem žila, tak má moji délku 34. V ČR to končí délkou 32. O teplakach ani nemluvím, české showroomy nakupuji pro skřítky… nechápu.
Ve všem vypadam jako kdybych čekal velkou vodu :oops: a nejsem moc vysoká 175 cm.
:srdce:
Nějaká značka, co má velký výběr velikosti S a přitom nohavice 34? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
12.2.21 16:11

Tepláky nevím, ale kalhoty seženu v pohodě… Jsem trochu větší a širší (nosím M/L, takže džíny 28"/29") a délku 34" mají snad všechny základní e-shopy typu Zalando, někde i 36", a velikost 24" vídám taky často. :nevim: Poslední dobou zjišťuji, že kolikrát stačí i ta klasická délka, navíc posledních pár let se buď nosily ty kalhoty ke kotníkům, nebo hodně dlouhé i v základní verzi, tak nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
12.2.21 17:02

Mám stejný problém, dlouhé nohy a hubená. Kalhoty mám jen od značek, co dělají prodloužené délky jako Hugo Boss, Max&co a občas i Pietro Filipi, ale jen když bylo dostatek látky na prodloužení. U tepláků neporadím, nemám ani jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
12.2.21 17:35

Já bohužel neporadím, ale jako skřítek protestuju, mně se zas blbě sháněj krátký, mám pocit že všechno šijou na dlouhonohý ženy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
12.2.21 18:40

@Lily Evans alespoň si můžeš vybírat. :mrgreen: Zkrátit se dají všechny kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.2.21 20:55

@listento to ano, M/L mají dlouhé, počítají, že takoví lidé jsou vyšší, protože na to mají velikost. Ale 24/36 se sežene jeden model na celý e-shop. Zalando projizdim často a 99% vracím. Někdy píšou, že je nohavice dlouhá, a když to vyzkousim, tak je jsou mi nohavice nad kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.2.21 20:56

@Claire00 také jsem si v zahraničí kupovala Dolce Gabbana a Gucci, ale tady je všechno předražené, a chci kalhoty na doma za třeba 600-800 korun, aby nohavice byla dlouhá. Není to jen značkou. Je to českými showroomy, ty vybírají od dodavatele jaké délky a velikosti se budou nabízet v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.2.21 21:00

@Claire00 teda buyeři a ne showroomy.
Podívám se na ty značky, co píšete. Už je to zoufalé. Ve sportovních obchodech si kupuju panské tepláky S, ty jsou perfektní, ale ty nadpisy Adidas a Puma jsou hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
14.2.21 15:47

Ze sportovních ještě Klimatex nebo Swix, jinak je to zoufalé. Ještě horší je to pro manžela. Nechápu, že sportovní firmy nevyrábí taky pro štíhlé sportovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
5.3.21 15:38
@FayS píše:
Jaké značky v Čechách prodávají kalhoty/tepláky s dlouhými nohavicemi?

Už jsem zoufalá!

Mám velikost XS - S, ale všechny kalhoty, co si v Čechách kupuji, tak jsou krátké.

Třeba Levi’s, co mají v jiné zemi, kde jsem žila, tak má moji délku 34. V ČR to končí délkou 32. O teplakach ani nemluvím, české showroomy nakupuji pro skřítky… nechápu.
Ve všem vypadam jako kdybych čekal velkou vodu :oops: a nejsem moc vysoká 175 cm. :srdce:
Nějaká značka, co má velký výběr velikosti S a přitom nohavice 34? :srdce:

Tak si muzes porad objednavat ze zahranici prece, neco ma i eshopy, vzdyt uz mas vytipovane znacky, od kterych vis, ze ti jejich velikosti sedi :nevim: Popravde nevim jaky druh kalhot konkretne shanis (dziny, casual, office, sportovni atd), ale merim 179 s vahou 58 a v poslednich 10 letech jsem se nesetkala s tim, ze by vsechno bylo kratke, driv ano a hlavne u levnejsich znacek. Levisky mam nekolikatery a vsechny s delkou 34, jedny jsem mela i 36 :nevim: Mozna koukas na jine veci nez ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.3.21 11:52

@Sharmel

Nejvíc nakupuji na Zalando. A opravdu, délku 34 mají málokdy. Dokonce se mi stalo, že jsem objednala délku 34, ale přišli mi kalhoty s nohavicemi nad kotníky.

Tak 179 je vysoká postava, ale záleží jakou velikost máš, když máš M, tak automaticky jsou ty kalhoty delší. Anebo umíš lépe vybírat. Ale u mě velikost S sehnat délku 34, to není běžná záležitost. Teď samozřejmě ne všechny modely mi sednou, jeden má blbý zadek, další materiál, co mi nesedí.

Každopádně jsem objevila na Zalando kalhoty “vysoká postava” z 10000 kalhot mají na vysokou postavu velikost S tak 5 modelů… ale aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková