Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Milé maminky, zakládám tuto diskuzi pro výměnu zkušeností s českými značkami oblečení, doplňků a bot. Žiji momentálně v určitém přesvědčení, že bych ráda podporovala české výrobce, kvalitu, udržitelnost. Kdo máte podobný názor - předejme si tipy - kde nakoupit. Mám na mysli jak módu pro dospělé, tak pro děti.
Namátkou: Little Angel, Jožánek, Amálka, Unuo, Pleas, Jitex.
Pozor, Jihočeská textilní, zkratka JTX, je jiná značka než Jitex a šijí v Číně.
Z outdooru: Sir Joseph, Direct Alpine, Tilak, Crawler, Moira
Takové diskuse už tady byly, podívej se přes vyhledávač, třeba tady https://www.emimino.cz/…boty-418548/
Za mě Little Angel, kvalita jak pro děti tak dospělé. Nedám na ně dopustit. ![]()
Pro malou radi kupujeme obleceni Fantom, Little Angel… jinak kdyz si na webu najdete vyrobenounas.cz tak tam my lovime ceske vyrobce. Pro sebe radi kupujeme obleceni od Pinguin, Moira, Jitex…
@Vec01 nechávám si dělat oblečení na míru od místních švadlen.. Většinou najdu na fleru
Little angels konci..
já tam brala funkční oblečení synovi nebo teď mi šíje mamka pro malého
@Sallema Jak to?
Ještě nedávno psali, že mají nové akce pro eshop a poslali do světa i novou kolekci. Na jejich stránkách i na FB nic takového není.
To by byla obrovská škoda, další fantastická táborská firma, která končí. Nedávno skončil Angel Wings.
Ano, správná připomínka - definovat pojem český - myslím tím v ČR ušito z kvalitních materiálů. Ostatním moc děkuji za tipy, jdu to prostudovat ![]()
@demian Aha.. tak jsem si to spletla mělo být angel wings ale asi nakonec nekončí.. ![]()
No už jsem se lekla, že by little angel koncil
. Z dětských je ještě fajn little things, dupeto. Pro maminky super blackmountain, satysukne…