Dlouhé vlasy a spinkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4361
11.8.10 21:01

Dlouhé vlasy

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat mamin, které mají děti s dlouhýma vlasama jak to řešíte na noc na spaní?
Dcerka má vlasy skoro do pasu a na spaní je zatím naučená že jsou volně, gumičku ani nechce.
Ale uvažuju jestli vlasy co padají a dostanou se do obličeje třeba nespolyká. 8-o

Pro upřesnění proč se ptám, nonstop mě děsí tchýně, že dcera její kolegyně která měla dlouhé vlasy, byla na operaci a vytáhli jí někde ze střev či odkud přesně, chuchvalec jak pěst jejích vlasů. :nevim: ovšem jestli je jedla ve spaní to fakt nevím.

Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11042
11.8.10 21:03

trixinko já ti nevím, ale zdá se mi to jako blbost. Mám dlouhý vlasy a musela bych se hodně snažit, abych si nějaký spolkla a myslím, že dítě to má stejně. Přeci dlouhej vlas v puse cítíš a nespolkneš ho jenom tak - ani ve spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.8.10 21:06

Já mám hodně dlouhé vlasy a pletu si na noc cop, s rozpuštěnýma je mi horko a přilehávám si je :o) Vím, že si cop llítávala i sestřenice s dlouhýma vlasama, je to fakt praktický a ráno je nemám vůbec zacuckaný-výhoda pr malé holčičky, nemusí se kudlit :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237

Zase fáma, jako uškrcené děti na řetízku-Eli má vlásky po lopatky a od mala je naučená (teda většinou), že na noc děláme volné copánky. Ráno nemá vlásky zakudlené a má je i pěkně vlnité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984

Připadá mi to velmi přehnané a zbytečné strašení…

A dceři vlasy nesvazuji… není to dobře, vlasy se tím ničí. Holčičky mají i přes den nosit vlasy co nejčastěji navolno a přirozeně.

Příspěvek upraven 11.08.10 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Stát se to může, ale při psychické poruše, kdy lidi polykají vlasy schválně, ne při spaní.
Kočky to prý taky můžou mít, když se moc často pucujou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17675
11.8.10 21:11

Svazovat vlasy na noc není zdravé, ničí se tím,a i ony si potřebují odpočinout.
V noci toho spolykáme daleko víc, než vlasy - hmyz,prach…
Tchyně tě zbytečně straší. Mám dlouhé vlasy celý život(mnohdy až do pasu) a střeva mám zcela v pořádku ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
11.8.10 21:23

Mě to přijde taky jako pitomost. Jako malá jsem měla vlasy delší až k lopatkám a nikdy jsem žádnej nesnědla. Teď při kojení mi jednu dobu vlasy padaly jak listí na podzim a rozhodně vím, že bych žádnej nedokázala pozřít. Řešila bych to spletením do volnějšího copu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
11.8.10 21:56

pokud jí vlásky nezavází nechala bych je volně - pokud by si stěžovala tak volný (ale hoooodně volný) spletený cop?
Vlásky se budou splétáním na noc asi dost ničit - takže pokud není důvod (třeba velké horko). :-?

Vlasy nejím, dcera taky né - jedinný kdo je u nás doma sem tam „vykaká“ je pes - ale ten si hold je „vyčeše“ jazýčkem s kožichu a vytáhnout si ho z tlamy už neumí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
11.8.10 21:59

Ahoj, četla jsem tento podivný dotaz nahlas před manželem a ten na to prohlásil, že ta událost (s chuchvalcem vlasů) se nejspíš nestala u dcery tchýně kolegyně, ale že se to stalo někde v Agrentině, s tím že dotyčná dívenky ty vlasy jedla…
Zde je odkaz: http://www.novinky.cz/…-chomac.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
11.8.10 22:05
Brontik píše:
Zde je odkaz: http://www.novinky.cz/…-chomac.html
:mrgreen: :pankac: :potlesk:
To je hezké… a tak vznikají fámy… jedna tchyně, co čte bulvár… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
11.8.10 22:55

ahoj trixi :mavam:

Viki má vlasy na zadek a na noc pletu cop-jen lehce,bo jinak je v těch pačesách zamotaná a zakudlaná.
Začínám plést i Valči,ta je má jen do pasu,je to pohodlnější ráno,líp se to češe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
12.8.10 07:59

Děkuju všem za odpovědi, přesně to jsem si myslela že najdu :palec:

Já měla taky vlasy do pasu, ale v práci právě kvůli stahování a spínání do drdolu (dělala jsem ve výrobě potravin) mi po 3 letech zdárně odešly, radši jsem je nechala ostříhat než je mít škaredé.

Ona si je malá nenechá na noc sepnout nebo dát do copu, jde spinkat tak culíčky jdou dolů. :-) takže to nechám volně jak to je, pod vlasama se moc nepotí a když budou ještě delší a zhoustnou tak pak budem pléct volný cop, já kdysi spávala s volnýma a to jsem měla vlasů na dvě hlavy.

Všem moc moc díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401