Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme to podobně, až budou děti větší, odejdu, už jsem s tím smířená, už mě nebaví, se doprošovat, už jsem se i citově odpoutala, tak se mi s tím pocitem i lehce žije a už mě to netrápí…
Ti chlapi jsou fakt divní. To píšu z pohledu chlapa který by chtěl pořád a zažívám prakticky to co zakladetelka, jen opačně, takže přesně chápu vaše pocity. Komunikujeto o tom spolu? Já neustálým doprošováním se o sex to ženě asi o to víc znechutil. Došlo to tak daleko že jsme případ pro manželskou poradnu a už o tom aspoň komunikujeme. U nás je to tím že máme problémy ve vztahu takže logicky má pak žena nechuť na nějakou intimitu se mnou. Pokud to chcete řešit, je třeba to otevřít a komunikovat o tom. Pohrozit rozvodem a donutit chlapa chtít jít např. do té manželské poradny. Za sebe vám mohu říct že největší blbost je se s tím užírat a nechat to být. U mě to totiž dlouhodobě vedlo k velké frustraci až poslední dobou snad i počátkům agresivity (neudržím se někdy a zvyšuju hlas - což to celé jen prohlubuje). Došlo to tak daleko že jsem do toho řízlyi a teď se snažíme abysme nešli od sebe (což tak možná dopadne). Pokud Vám to vadí (a je jasné že vadí) tak to hned řešte. Hned myslím hned dnes. Tak jak jste to napsala sem, tak to na muže vybalte. Dejte mu možnost to řešit, ale zároveň mu jasně řekněte že podud to nebude chtít řešit tak to pro vás znamená konec.
Pokud se někdy se ženou rozejdu tak až si budu hledat partnerku, tak ideálně vás které to znáte z druhé strany takže víte jak to člověka dokáže trápit a tudíž bychom byli minimálně v tomto naladěni na stejnou vlnu a tak by nehrozil nějaký nedostatek sexu
![]()
Příspěvek upraven 07.03.25 v 20:11
@Anonymní píše: Více
Vzít si prvního chlapa v životě ( předpoklad, že jste spolu začali na střední ) v 90 % konci přesně takto.
Málokdy je to doslova na celý život. Je to smutné, ale je to okoukani se a změnách životních postojů.
Kdo z nás může říct, že na svět nahlíží stejně v 15, 25 a 35? Asi nikdo
My třeba sexu máme dost, ale ta intimita prostě chybi
, intimita se nerovná sexu
Já už párkrát něco řekla, ale nebaví mě, že chodím pořád jenom já.. necítím ten zájem z druhé strany, doprošovat se o pusu, o objetí o sex..to je pak těžko se o něco snažit,
asi tak podobně jak to máte vy..nevím jak dlouho tohle vydržím..
Já už párkrát něco řekla, ale nebaví mě, že chodím pořád jenom já.. necítím ten zájem z druhé strany, doprošovat se o pusu, o objetí o sex..to je pak těžko se o něco snažit,
asi tak podobně jak to máte vy..nevím jak dlouho tohle vydržím..
@Anonymní
Právě to je ono, pořád se doprošovat, když člověk cítí jenom nezájem..
Takto jsme to měli s manželem…jenže, on byl ten co se doprošoval a já byla ta co odmítala…skončilo to nevěrou z jeho strany…potřeboval sex…naštěstí, dost rychle pochopil, že to je špatně řešení…když se na nevěru přišlo, otevřelo mi to oči. Jak moc jsem byla sobecká. On to sice podělal, že si TO našel jinde, ale já nemohla říct ani slovo, protože, jsme věděla, že jsme ho léta odmítala a vůbec hi neposlouchala…jak jsem psala, otevřelo mi to oči, vykomunikovali jsme to a šli dál.
obdiv, to je rozumný přístup, jako ano, pokud bude ať už žena nebo muž tomu druhému odpírat sex, ať se nediví, že bude hledat jinde, sex je prostě potřeba lidská, proto my sex s manželem máme, ten mi nechybí, ale chybí mi ta intimita, láska, pomazlení se i mimo sex, povídání si, sdílení, atd…
co se na tom dá vykomunikovat? ty jsi s ním spát nechtěla a pak najednou jo? nerejpu, zajímá mě to
@navy blue píše: Více
No spis, jsme vykomunikovali, jeho selhání a já přijala to, že to udělal, kvůli mému odmítání…sex máme možná o malinko víc, přijala jsem, že jsem ho odmítala až moc…ale není to velká změna, on spíš pochopil, že mě do toho nutit nemůže, a že byla chyba to hledat jinde. Je to 12 let co se to stalo,…už je nám 55+, už to tak nehrotime.
Me by zajímalo co znamená odmítala. U nás mi přijde, ze chlap začíná být seknutý jako anonymní chlap s poradnou. Ale. Jsme s chlapem skoro 20 let, máme batole plus druhé v první třídě. Sex máme 2× týdně. Tohle si hlídám, protože peče, úklid, nákupy a do tího pracuju 6h denně. Mam toho plné kecky a bez sebe kontroly bychom ho měli jednou za měsíc. On s ničím nepomůže, ale sex by chtěl denně. A stejně poslouchám kecy jak je to málo a jakože zase nic nebude. Říkala jsem mu to, par měsíců zpět i z toho všeho vyhořela, ale jakmile jsem se dala dohromady, tak zase vše při starém. Fakt mě štve. Neposlouchá. Nedávno jsme neměli děti doma na 4 dny. A nakonec jsem se dozvěděla jak to bylo na nic, že jsme to vůbec nevyužili. Ty jo, my byli na večeři, vymyslela jsem akci, doma toho udělala plno, v práci taky mi to pomohlo… chlapi si mysli, ze jako děcka vypadnou z baráku a ženská roztáhne nohy do praku
za tu dobu jsme meli sex 3×. V tomhle se chová fakt jako de.bil
Zdravím, jsem vdaná, 16 let s prvním partnerem, máme 2 děti školního věku. Bohužel ze vztahu se vytratila jakákoliv intimita. Je mi 34, nedokážu být bez objetí, bez pusy, líbání, bez čekoholiv, už jsem fakt zoufalá. Strašně mi to chybí. Manžel neustále hraje hry na PC, hrál vždycky ale ne v takové míře. Večery trávím sama, pak jdu sama spát, on nejde protože tak brzo neusne..ironie být v manželství ale být v podstatě sám..máte to taky tak někdo s zlepšilo se to?