Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To snad ani nestojí za komentář
Počítej prosímtě raději pořádně v matice než nějaký bodycounty.
Tak jo, že zvědavosti jsem počítal a dám to:D
V 16 letech už jsem za sebou měl Terezu, Andreu, Nikolu, Dominiku a Anetu.na těch prvních x se nezapomíná ![]()
Takže žádný stres
fakt s klidem. Alespoň máš aktivní život
@Wessex458 píše: Více
Spis bych popřemýšlela jestli se chci za deset let zamyslet a zda bylo nutné dát zasunou kazdymu kdo si řekl. Nevidím důvod to počítat a vykládat na potkani. Všem je do toho prd.
Fakt nevím, co na tohle říct. Dřív jsme měli Bravíčko, dnes se každý na emiminu dozví, že jeden zásun se nepočítá
Nesoulož s nikým, jsi evidentně ještě dítě ![]()
@hospodki píše: Více
Žijeme ve společnosti postavené hlavně na sexu, sexu, sexu, sexu…
To co píšete už dávno nedává smysl. Opak je pravdou…podívejte se jaký film letos vyhrál Oscara( respektive herečka a ta co ) q bude vám stejně jako mě na zvracení…doba pretty woman už je dávno mrtvá…teď se jede OF,,modeling" atd
@Justin Case píše: Více
Co nedává smysl? Ja naopak myslela, ze dneska uz jich dost pochopilo, ze není třeba roztáhnout nohy kazdymu ubožákovi
Děkuji! Děkuji, že jsem ročník 95
a neřeším takový kraviny jako dnešní generace… Jak si oni říkají? Generace Z? My tomu říkali sex, no. To vaše po angličťování je trapný. Kluk se tomu asi nevyhne, už začíná říkat „OMG“ ale než nám vyroste dcera, tak snad se vrátí ta doba, kdy jsem dospívala já. Tohle je děs. Šestnáctka řeší štych na body…
@077lenka píše: Více
Mě před nějakou dobou hrozně drtilo to „kámo“, nyní přetransformované do „bruh“, ale naštěstí to moje děti moc nepoužívají a spíš se mi smějí, když zmíněné OMG použiju já ![]()
Prosimvas co to je bodycount a jak se to počítá. My to v matematice neměli ![]()
Ahoj, sice to je blbá otázka, ale nevím si rady. něco mám s jedním klukem, ale spát s ním nechci abych neměla vysoký bodycount, a celkově okolo mě mají všichni 1, 0 nebo 4 a ja chci zůstat na 1. a asi nejsem připravená, už jsem s bývalým přítelem spala a lituji toho. no a ten kluk se kterým něco mám tak do mě jednou do mě zasunul, ale hned vyndal a nepokračoval. počítá se toto jako bodycount, nebo ne? děkuji z odpověď a omlouvám se za tuto nevhodnou otázku.