Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Více
@Lily-of-the-valley píše: Více
Vždyť je to ujeté. Samozřejmě, že jsou výrazy, které jsou už zažité a běžné, ale abych půlku věty mluvila česky a druhou anglicky je taky nepřirozené ![]()
@unuděná píše: Více
Nemáš za co
Ano, taky mi to přijde, že se zasekla gramodeska. A ne a ne se pohnout z místa ![]()
@Buba mara myslím, že to není „body“ jako body, ale jako „tělo“
. Doslovný překlad jako „počet těl“
. Zkrátka množství lidí, se kterými člověk spal.
@Buba mara píše: Více
A to my zase jo, jednotlivé kroky „sbližování " byly obodované - kamarádská pusa 1 až zásun 5 ![]()
(Bodycount ale nemá nic společného s body, ale s počítáním “těl")
@Jahru píše: Více
To byly mety ne? Nevím, jestli to odstartovaly Prci, prci, prcičky nebo něco jiného, ale to za nás jelo hodně
![]()
@xavierka píše: Více
A víš o tom, že hlavně v pohraničí lidé mluví tak, že půlka věty je německy? Jen se tomu říká nářečí a proto je to v pořádku, zatímco anglicismy jsou zlé a špatné ![]()
Ja se teda nad angličtinou nepohoršuju. Za me klidně přidat angličtinu jako úřední jazyk.
@hospodki píše: Více
To klidně, ovšem držme se jednoho. Když mi přijde mail od vedení, že se mám připojit na call v 11am a nezapomenout, že v té době běží release a mám si připravit points k projektu, tak mě z toho jímá třas
![]()
Nebo když slyším syna hrát nějakou onlinovku a lítají tam výrazy jako killni ho, nebo už na to kašlu a leavnu
Ať se klidně bavěj anglicky, no problem ![]()
@onajeblond píše: Více
Mit tiktok je taky hrozný red flag ![]()
Tohle považuju za běžnou součást mého vyjadřování a klidně bych to zapojila do hovoru s mámou.
Stejne jako treba flow, call, fail…
Redflek je očividně cucflek ![]()
zakladatelce: jestli mel pod 11cm, tak bych nepocital ani 20 zasunu ![]()
Jak se vlastne k tomu prijde, ze jen jeden zasun? Teda necekam, ze mladenec hned pronesl „Ten se mi poved“ ![]()