Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veselej kluk píše: Více
Za me se insert teda počítá
i kdyz byl jen single ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ještě je možná důležitý jak moc deep byl! A jestli cumnul. Fakt to není easy bro. No fun!
Zeptala jsem se náctileté dcery. Odpověď zní - byl v tobě, byl, takže se to počítá.
Nechci být hnusná, ale v tomhle věku to často víc než jednou nebývá.
@Jahru píše: Více
Fakt jo? Jsem doteď nevěděla že si počítá. Mě se taky nic neřekne.
@hospodki píše: Více
Můj tatínek, dej mu pánbůh lehké odpočinutí, by ti vysvětlil, že i když napíšeš krávy nebo krávi, tak je to jedno a nikdy to nebudou jeleni. ![]()
@hospodki píše: Více
Ja jako nerozená Češka, miluju kombinovat jazyky
.
A když angličtina opravdu angličtinuje
tak dobry ![]()
@onajeblond píše: Více
Na firemním instagramu na stará kolena vytvářím kromě stories a příspěvku i reelsy,, to je něco co
.
No a nedávno mi řekla mladá kolegynka, že by se tam hodil hodit i určity tik tok trend
. No je na čase vice dávat najevo můj věk ![]()
@Veselej kluk píše: Více
To ale nesouvisí s češtinou. Je všeobecně známo, že Němci mají neuvěřitelně chudou slovní zásobu a proto si spousty českých slov převzali do své mateřštiny. Například typicky česká slova jako Šalina, šnycl, štempl, futra, furt, ksicht, kšeft, nebo šichta. Nebýt nás, nedomluví se.
Neřeš tuhle blbost, uleví se ti. Neznám nikoho, kdo by se tím fakt zabýval, kromě nějakých nevyspělých puberťáků a zoufalců, kteří ve třiceti tak maximálně koukají na hanbaté filmy. Je to super filtr na lidi. A to říkám jako člověk, který je 15 let se svým prvním klukem. Kdybych se rozvedla hledala nového chlapa, tak by mě zajímaly úplně jiné věci, než bodycount.
Jestli se na to u tohohle kluka necítíš, je to úplně v pohodě. Není kam spěchat a nic ti neuteče. Ale dělej nebo nedělej věci kvůli sobě a tomu, jak to cítíš ty, ne kvůli tomu, co si budou myslet ostatní. Naprostá většina lidí ohledně tohohle stejně kecá. ![]()
@077lenka píše: Více
Hlavně až dcera vyroste tak ať není OF a instagram. Světu by bylo lépe ![]()
Ty vo… Bodycount.
Jako resil se vzdycky, ale za nas to byla otazka na telo a sem tam si ji položili ti dva, kdyz spolu zacali chodit, maximalne se to spitalo mezi blizkymi kamarady, dnes se na to lidi ptaji verejne a na kameru a sdili se to do sveta. ![]()
Do myho " bodycountu" nikomu nic neni, ani ty, zakladatelko, nejsi povinna to nekomu hlásit. Nebo klidne kecej, tak jako vetsina lidí.
Jak se to rika? Žena přizná tretinu, aby nebyla za lehkou děvu, chlapi trojnásobní, aby byli za kance. Stejne se málokdy dozvis opravdu pravdivé číslo ![]()
@Mar__tanka1983 píše: Více
Přesně tak, do toho nikomu nic není a když už by se někdo netaktně zeptal, může říct přece cokoli. Těžko bude chlapec obcházet její ex a ptát se, natož se pídit po počtu insertů ![]()