Mám právo být naštvaná/smutná?

7.3.25 01:23

Mám právo být naštvaná/smutná?

Ahoj holky. V lednu jsem měla 40.narozeniny. Manžel o nich mluvil asi půl roku dopředu, co bych si přála za dáreček. Jasně jsem si neřekla, chtěla jsem to nechat na něm. V době mých narozenin byl pracovně v zahraničí, v den mých narozenin mi popřál smskou a že to oslavíme jak se vrátí. Vrátil se za 3 dny od narozenin. Od té doby jen slyším že narozeniny určitě oslavíme, jen pro mne ještě nemá dárek. A že si mám říct. Denně se teď kvůli tomu hádáme, protože se ho ptám, kdy to tedy oslavíme. Řekne třeba za týden v pondělí, ale stejně nic :-( jsem z toho smutná…. Naštvaná…. I kdyby mi dal třeba jen nějakou knížku, bonbonieru, cokoli. :-(( ale fakt že se na mne vy*ral mi nedává spát a být v klidu…. Máme spolu 2 školkové děti, kdybych byla bezdětná, tak snad i kvůli tomuhle bych ho opustila…. Byli byste také naštvaní z jeho chování? Nebo jsem moc materiálně založená? Popřál mi, tak bych to neměla už řešit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5307
7.3.25 01:40

A narozky se teda neslavily, protoze nemel darek? Protoze chtel, abys mu rekla, co za darek chces, a ty chces, aby ho vymyslel sam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
7.3.25 01:49

No, na tvém místě bych zcela určitě očekávala 40 nádherných červených růží a večeři v nějakém luxusním podniku. :P
Já vím, trochu to zlehčuju, ale sakra, na nějaký ten krásný zlatý šperk osázený brilianty, máš přece nárok. :cert: :mrgreen:

PS: Některým mužům to prostě nijak nedochází, že by se zrovna v tomto měli pochlapit a udělat své drahé polovičce radost.
Tak uvidíš, možná že má v plánu, ti přichystat nějaké hezké překvapení. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.25 02:00

@Afrikana ano, chtěla jsem, aby mi něco koupil sám… měl ode mne v průběhu roku plno tipů…. A přesto nic. A slavit bez dárku nechce. Ale mne se už pak taky slavit nechce, když jsem měla narozeniny už skoro před 2 měsici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
7.3.25 02:16

@noticka322 já to dělám jednoduše.
Pošlu několik odkazů různých věcí a nechám to na něm. Sice mi můžu říct plus mínus co bych chtěla. Ale chci co mě se bude líbit. :mrgreen:
A třeba tu oslavu nedělá, jelikož nevím co koupit. A ví že máš kulatiny a tak chche něco většího a neví co. Nevěří si.

Já bych byla ráda, že mi popřál.
Pocházím z rodiny, kde se slavilo snad vše co šlo. :lol:.a manžel totální opak. A je to s ním těžké.
Jeden rok mi byl nakoupit i dárek 24.12. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
7.3.25 04:57

Tvoje pocity jsou naprosto pochopitelné. Nejde o dárek, ale o to, že ti chybí jeho snaha a zájem – a to bolí. Zkus mu klidně, ale jasně říct, že nepotřebuješ drahý dárek, ale chceš cítit, že mu na tobě záleží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 05:24

A proč jsi teda neřekla co chceš? Jak to chceš a kdy to chceš. Tak trochu si myslím, že se nic dělat nechce a tím tvým postojem mu hraješ do karet. Akorad bude mít výmluvu k tomu nic ti nedat a nic nedělat. Protože ty sis prostě neřekla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25060
7.3.25 05:26

Řešíš blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
7.3.25 05:36

Tak jeste 10 mesicu vydrzte a oslavis dvoje narozeniny na jedne oslave ;)

Kdyz mela moje zena 40, dostala ode mne darek “vyber si kousek umeni, co se ti libi a ja to koupim”. Trvalo nekolik let, nez nasla co se ji libilo :mrgreen:, ale pri kazde prilezitosti jsem ji pripominal, ze ma jeste u me darek k 40 :)
Nastvana na me nikdy nebyla a ted ma doma krasnou vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.3.25 05:41

A normalne je na to s darky jak? Co ti dava k narozeninam, k vanocum? Jinak s kytkou prijet mohl, v tom mu nic nebranilo. Oslavu s pevnymdatem bych si teda rizhodne naplanovala a zorganizovala sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.25 05:59

Dává mi právě drahé dárky. K Vánocům jsem dostala briliantove nausnice, loni Dyson kulmu….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 06:05

„Pepo, v sobotu dám děti k rodičům a oslavíme moje narozeniny / Pepo, v sobotu uděláme oslavu narozenin, zajednam dort a oslavíme narozeniny všichni spolu“
Pepa by se tak mohl snažit do té doby něco vymyslet.
Sama chceš oslavit narozeniny, ale děláš pro to kulový a čekáš jak princezna na hrášku. Nechápu, komunikace je mezi vámi nulová. Kdybys sama komunikovala, tak bys nebyla naštvaná a žádný problém by nevzniknul.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 06:11

Sama domlouvám, kdy půjdeme třeba na večeři, co by se mi líbilo za dárek (což ale nemusím, manžel má velmi dobrý vkus jak na parfémy, tak na šperky). Kulatiny typu 40, 50, 60 slavíme společně s rodinou (rodiče, děti, sourozenci, jejich děti) obědem v restauraci.
No a kdyby mě odignoroval jedu klidně na týden do wellness sama.
Jednou v nějaké asi krizi, odmítal jet i na dovolenou.
Normálně jsem si drze řekla, ať mi pošle 10 tisíc a odjela na týden do lázní. Sama. Byla to taková pohoda, nikdo nic nechtěl, užila jsem si procedury, procházky, dobré jídlo v restauraci.
Je to asi 15 let. Každý rok říkám, že to musím zopakovat, ale pak jedeme spolu a na další už není čas.

• Citovat
  • Upravit
5228
7.3.25 06:27
@Anonymní píše: Více

sobota je uz zitra, to Pepovi nedas moc casu to posefovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5902
7.3.25 06:31
@noticka322 píše: Více

Tak to asi neví chudák, co ti má k těm 40. dát, když i k Vánocům dává veledary.
A tys neudělala oslavu? Ani s dětmi a rodinou? Nechápu. Taky mám narozeniny v lednu, prostě se domluvíme na víkendové datu a řeknu, že tehdy a tehdy bude oslava mých narozenin, a ta pak je. Kdyby neměl ani kytku, naštval bych mě. Ale tohle už mi přijde trapný a v březnu bych lednové narozeniny fakt už neřešila. Spíš je divný, žes ani kvůli dětem oslavu neudělala. Moje se vždy těší na dort a chlebíčky, takže i bez dárků jsem šťastná, že je mám a že jsou šťastní.
Tvůj muž asi takovej ignorant nebude, když jsi k Vánocům dostala briliantové náušnice. Asi se to do toho prostě nějak zamotal a neví, jak z toho ven. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí