Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pozor- je to strašně nebezpečné a nikdo ti to nedoporučí, ale 100% to zabírá - jdi k lékaři! Ale pssst, nikdo to nesmí vědět, protože jinak by to chtěl každý.
Zkoušela jsi něco na rozpuštění hlenu? Nějaký sirup. ACC mi kdysi na to pomohl.Rozpouští hleny.
@Kokolina29 píše:
Vynechat mléčné výrobky ty zahlenuji
To není pravda. Přečtěte si vědecké sfudie na toto téma. Tato fáma byla již dávno vyvrácena.
@Ou píše:
Pozor- je to strašně nebezpečné a nikdo ti to nedoporučí, ale 100% to zabírá - jdi k lékaři! Ale pssst, nikdo to nesmí vědět, protože jinak by to chtěl každý.
Neřekla bych, že lekaři pomohou ve 100% případů, navštěva nemocnice taky není bez rizika, naopak nás na skole učili, že nemocnice je nebezpečné místo kvůli nozokomiálním nákazám i pochybenim at uz systémovým, nebo jednotlivců, nicměne rada jít k lékaři, je v tomto případě asi to nejlepší, co může zakladatelka udělat. O homeopatikách se radši nezmiňuji, nechci se rozčilovat.
Může to být počáteční alergie, reflux, atd… Hlen vzniká, když jsou podrážděné sliznice. Ať už trávicího traktu nebo dýchacího ústrojí. Jít k lékaři je většinou žádoucí, ale zahlenění bez dalších příznaků bohužel neřeší. Ačkoliv samotné zahlenění není normální stav… Vážně nemáš žádné další příznaky? Třeba jen, že se to zhoršuje po nějakém jídle?
Obnovuji…mam zahleneni v krku uz asi 2 mesice a po jidle je to jeste horsi.Co to muze byt? Byla jsem u praktickeho doktora a napsal antibiotika do nosu a na kloktani sul a vubec nezabralo. Dekuji
@NatalieSofie Zastav se na alergologií, mohla by to být sezónní alergie. Měla jsem něco podobné a potom jak jsem začala užívat léky na alergií mi to zmizelo. Za pokus to stojí a možná se toho zbavíš ![]()
@NatalieSofie popravdě už nevím, řešila jsem to před pár lety. Ale alergolog udělá i testy na alergií na jídlo, tak za pokus to stojí. Mne se hodně z toho zahlenění dělali angíny, a bylo to nakonec tou alergií, že ten krk byl neustále mírně podrážděn z alergenů. A taky jsem předtým absolvovala kolečko antibiotik, ORL, vyplachování, kloktání…no a pomohlo až tohle.
@pufik20 ahoj, jak to s tebou vypadá? Mam stejny problém a už nevim co s tím
díky.
Mam po operaci refluxu jicnu a branicni kyly a jsem bez problemu…byl to opravdu des ![]()
@NatalieSofie píše:
Mam po operaci refluxu jicnu a branicni kyly a jsem bez problemu…byl to opravdu des
A jinak žádná léčba Ti nepredchazela? Rovnou operace? To bylo tak strašné?
já jsem právě s přestávkami zahleněna pořád. Už nemůžu skoro nic jist a spát taky ne. Jde mi to nahoru, takže kašlu, smekám, bolí mě uši…
Byla jsem před dvěma měsíci na gastroskopii a tam řekli, že nic není. A měsíc na to hrůza děs. Nechápu to. Ale už taky nemůžu.
Děkují.
Mela jsem leky apoome, ale nechtela jsem do konce zivota brat leky.Na orl a alergologii jsi byla? Jestli ne, tak se urcite objednej