Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslím, že kdybys v tom měla zánět, tak lezeš bolestí po stropě. Aspoň mě po trhání osmičky tvrdila doktorka, že zánět poznám bezpečně…
@ivašot. No jako ono to nebolí, jenom jak mám ty stehy tak prostě mi to nějak hnisa… Ale proc fakt nevím
![]()
Souhlasím s @ivašot., zánět by bolel dřív, než by tam bylo něco vidět. Já myslím, že to může být stroupek - pokrylo se to tkání, která ještě není prokrvená. Já teda po trhání neměla žádné takové pocity - hned se mi to zatáhlo a akorát jsem si vytáhla stehy (měla jsem takové ty samovypadávací). Když necítíš nic zvláštního, asi bych do úterka vydržela. Pokud jsi nervózní, tak tam zítra brnkni…
@Anonymní píše:
@ivašot. No jako ono to nebolí, jenom jak mám ty stehy tak prostě mi to nějak hnisa… Ale proc fakt nevím![]()
![]()
a nejsou to třeba jen zbytky jídla?
Je to strup, ve vlhkém prostředí má tmavě žlutou barvu, dobře to jde pozorovat u odřeniny, která se zapaří pod náplastí. Zánět by byl poznat, nevydržela bys bolestí
@Aduš8 no ma takovou hnusnou barvu, jenom mi to trochu poboliva ale fakt malinko to minulý týden jsem myslela že se zbláznim… Zbytky jídla to fakt nejsou,
Každopádně co gencialka může se na to???
Já bych na to asi nic nedávala a počkala, co na to řekne zubař, kdyby to byl zánět, tak to bolí jak čerstvě řezané,natekla by tvář i to místo samotné.
@Aduš8 jasný no, tak uvidím do toho úterý, snad to nebude nic.. Ale čistit to můžu už nee??
Ja stehy čistila vatovou tyčinku a peroxidem. Do rány rozhodne nezasahovat.
Ale jestli tam máš normální strup, nijak Tě to nebolí a navíc jdeš na chvlku na kontrolu, tak přece není důvod do toho šťourat…
Nerejpej se v tom a počkej na kontrolu u zubaře. U všech zákroků, které jsem měla v puse, doktor upozorňoval, ať si toho vůbe nevšímám. Napácháš víc škody než užitku.
@Ba-stet píše:že? taky nechámu ty sebedeskrukčmí sklony šťourat do něčeho, co nebolí…
Ale jestli tam máš normální strup, nijak Tě to nebolí a navíc jdeš na chvlku na kontrolu, tak přece není důvod do toho šťourat…
@nozu Tak já bych se taky nejraději ve všem výzkumně vrtala a šťourala, na uzdě mě drží jen to, že jsem srabík na bolest ![]()
Zdravím, v úterý mi trhali 7,8, zub… Dali atb a stehy.. A v úterý jdu na vyndani stehů… Ale teď mam problém, po otevření pusy jsem koukala jak to tam vypadá, a mám tam v těch stehech jakoby nějaký hnis nebo co to je…
prostě mám takový pocit že mi to hnisa, je. To normalni???