Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Aeskulab ti udela komplex vysetreni. Cenik na webu. Z vysledku jako laik stejne zjistis prd. Tady obvodaka nemas? Proti klisteti se da ockovat… si to nejak vyreste, ke komu zajit atp nez sem prijedete
Příspěvek upraven 16.03.19 v 10:39
Jako samoplatce můžeš všechno. Ale levné to nebude… Kliniky mají programy, kde si můžeš odběr „koupit“, nebo přes lékaře potom, co ti zadanku u zaskrta podle toho, co bys chtěla (ale jestli nejsi pojištěna, tak i jeho si budes muset zaplatit).
Jinak odběr boreliózy se nemusí dělat, když máš jasnou kliniku.
@Anonymní píše:
Dobrý den,ráda bych si nechala udělat nějaké komplexní vyšetření krve, moje doktorka mě vždy odbyde, žiji v zahraničí a tady ta péče není nic moc, minulé léto měl manžel klíště a po něm skvrnu, prá borelioza, dostal atb, ale nikdo mu nebral krev, ani před atb ani po nich..
Vím, že kdysi jsme měla problémy se štítnou žlázou a po porodu nedostatek železa, v poslední době se cítím všelijak, věčně hrozně unavená, kruhy pod očima, věčně nějaké záněty, často se mi dělají afty, opary, akné, to jsme dříve nemívala..chystám se do česka a ráda bych se nechala vyšetřit, dá se někde udělat komplexní rozbor z krve, samozřejmě bych byla jako samoplátce.
Např yes Visage dělá komplexní screening včetně ultrazvuku
@Térouš píše:
Např yes Visage dělá komplexní screening včetně ultrazvuku
http://www.medeorlaboratore.cz/…o-samoplatce já našla tohle a zaujala mě ta velká prevence, akorát nechápu zda těch 490,– je celkově za vše pod tou velkou prevenci nebo samostatně 490 za štítnou žlázu, 490 za játra, nebyl tam někdo?
Dobrý den,
ráda bych si nechala udělat nějaké komplexní vyšetření krve, moje doktorka mě vždy odbyde, žiji v zahraničí a tady ta péče není nic moc, minulé léto měl manžel klíště a po něm skvrnu, prá borelioza, dostal atb, ale nikdo mu nebral krev, ani před atb ani po nich..
chystám se do česka a ráda bych se nechala vyšetřit, dá se někde udělat komplexní rozbor z krve, samozřejmě bych byla jako samoplátce.
Vím, že kdysi jsme měla problémy se štítnou žlázou a po porodu nedostatek železa, v poslední době se cítím všelijak, věčně hrozně unavená, kruhy pod očima, věčně nějaké záněty, často se mi dělají afty, opary, akné, to jsme dříve nemívala..