Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Bože, maximálně budeš mít průjem. Sníš kolikrát mnohem horší věci ani o tom nevíš. Klíídek.
Jakože uvnitř toho usmazeneho sýra bylo syrové maso? To je možné jak? Když se to smažilo muselo se to maso uvnitř tepelně upravit taky ne??
Příspěvek upraven 16.03.19 v 12:39
@Anonymní píše:
Dobry den, dnes k obědu mi mamka koupila smažený sýr. Rikala ze je to nejaky se sunkou a kdyz jsem ho jedla zdalo se mi na něm neco divného, už jsem měla skoro půlku v sobě kdyz v tom jsem si všimla ze tam je syrové maso. Mam ted docela strach ze budu mít nějaké problémynevíte po jaké době by se dostavily příznaky nějaké nákazy?
Nějak nechápu jak by si ve smaženém sýru mohla mít syrové maso
@Kriss Tina psali tam 15-20 minut, mamka to tam nechala asi jen 10, protože už to bylo hnědé a nechtela aby se to spalilo a to maso se nedodelalo, kdyz jsem ji to řekla tak to tam dala jeste na 5 a bylo to už dobrý
Tak mohlo to být cordon bleu ( nebo jak se to píše ). Jinak já dneska ochutnala syrové karbanátky a normálně jim tatarák a steak medium rare. Nákazy se nebojím. I když dneska nikdo neví. Neřeším. Ochutnavam syrové mleté maso od dětství.
@Anonymní píše:
@Sůvička80 jo to bylo ono, to říkala ale nevěděla jsem presne název
To není ale sýr, cordon je kureci maso naplněné sýrem a šunkou. Tohle se musí dělat pomalu no aby se to propeklo, je to kureci. Ale ta šunka úplně uvnitř neva kdyby se nepropekla…
@Kriss Tina no holt to koupila blbě, ja chtela jen obyčejný sýr noo😬 no ta sukna ne, ale bojim se toho masa docela
@Anonymní píše:
@Kriss Tina no holt to koupila blbě, ja chtela jen obyčejný sýr noo😬 no ta sukna ne, ale bojim se toho masa docela
Tak si to holt příště koupíš sama, kolik Ti je? Taky si smažáka můžeš snadno vyrobit doma sama.
jednou jsem ten polotvar jedla a přišel mi divný i tepelně opracovany, neboj to přežijes, nanejvýš to půjde nekudy rychleji ven
@dedrichov to joo, to nerikam, ale zrovna ted jsem nemocna a lezim jen, dneska je první den co mi je dobre a měla jsem na to chut akorat
@Anonymní píše:
@dedrichov to joo, to nerikam, ale zrovna ted jsem nemocna a lezim jen, dneska je první den co mi je dobre a měla jsem na to chut akorat
Nechci vám kafrat do domácích zvyklostí, ale pro oslabený organizmus bude lepší něco lehčího, např. vývar, brambory s dušeným masem a mrkví třeba. Smažák teda asi úplně ne …
Dobry den, dnes k obědu mi mamka koupila smažený sýr. Rikala ze je to nejaky se sunkou a kdyz jsem ho jedla zdalo se mi na něm neco divného, už jsem měla skoro půlku v sobě kdyz v tom jsem si všimla ze tam je syrové maso. Mam ted docela strach ze budu mít nějaké problémy
nevíte po jaké době by se dostavily příznaky nějaké nákazy?