Snědla jsem kousek syrového masa

Anonymní
16.3.19 12:27

Snědla jsem kousek syrového masa

Dobry den, dnes k obědu mi mamka koupila smažený sýr. Rikala ze je to nejaky se sunkou a kdyz jsem ho jedla zdalo se mi na něm neco divného, už jsem měla skoro půlku v sobě kdyz v tom jsem si všimla ze tam je syrové maso. Mam ted docela strach ze budu mít nějaké problémy :( nevíte po jaké době by se dostavily příznaky nějaké nákazy? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2359
16.3.19 12:30

Bože, maximálně budeš mít průjem. Sníš kolikrát mnohem horší věci ani o tom nevíš. Klíídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
16.3.19 12:33

Jak může být ve smaženém sýru syrové maso? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.3.19 12:38

Jakože uvnitř toho usmazeneho sýra bylo syrové maso? To je možné jak? Když se to smažilo muselo se to maso uvnitř tepelně upravit taky ne??

Příspěvek upraven 16.03.19 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.3.19 12:38

ale vždyť jste to tepelně opracovali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.3.19 12:46
@Anonymní píše:
Dobry den, dnes k obědu mi mamka koupila smažený sýr. Rikala ze je to nejaky se sunkou a kdyz jsem ho jedla zdalo se mi na něm neco divného, už jsem měla skoro půlku v sobě kdyz v tom jsem si všimla ze tam je syrové maso. Mam ted docela strach ze budu mít nějaké problémy :( nevíte po jaké době by se dostavily příznaky nějaké nákazy? :think:

Nějak nechápu jak by si ve smaženém sýru mohla mít syrové maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 12:48

@Kriss Tina psali tam 15-20 minut, mamka to tam nechala asi jen 10, protože už to bylo hnědé a nechtela aby se to spalilo a to maso se nedodelalo, kdyz jsem ji to řekla tak to tam dala jeste na 5 a bylo to už dobrý

• Citovat
  • Upravit
537
16.3.19 12:50

Tak mohlo to být cordon bleu ( nebo jak se to píše ). Jinak já dneska ochutnala syrové karbanátky a normálně jim tatarák a steak medium rare. Nákazy se nebojím. I když dneska nikdo neví. Neřeším. Ochutnavam syrové mleté maso od dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 12:51

@Sůvička80 jo to bylo ono, to říkala ale nevěděla jsem presne název

• Citovat
  • Upravit
37136
16.3.19 12:58
@Anonymní píše:
@Sůvička80 jo to bylo ono, to říkala ale nevěděla jsem presne název

To není ale sýr, cordon je kureci maso naplněné sýrem a šunkou. Tohle se musí dělat pomalu no aby se to propeklo, je to kureci. Ale ta šunka úplně uvnitř neva kdyby se nepropekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 13:03

@Kriss Tina no holt to koupila blbě, ja chtela jen obyčejný sýr noo😬 no ta sukna ne, ale bojim se toho masa docela

• Citovat
  • Upravit
7355
16.3.19 13:13
@Anonymní píše:
@Kriss Tina no holt to koupila blbě, ja chtela jen obyčejný sýr noo😬 no ta sukna ne, ale bojim se toho masa docela

Tak si to holt příště koupíš sama, kolik Ti je? Taky si smažáka můžeš snadno vyrobit doma sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.3.19 13:15

jednou jsem ten polotvar jedla a přišel mi divný i tepelně opracovany, neboj to přežijes, nanejvýš to půjde nekudy rychleji ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 13:16

@dedrichov to joo, to nerikam, ale zrovna ted jsem nemocna a lezim jen, dneska je první den co mi je dobre a měla jsem na to chut akorat

• Citovat
  • Upravit
7355
16.3.19 14:27
@Anonymní píše:
@dedrichov to joo, to nerikam, ale zrovna ted jsem nemocna a lezim jen, dneska je první den co mi je dobre a měla jsem na to chut akorat

Nechci vám kafrat do domácích zvyklostí, ale pro oslabený organizmus bude lepší něco lehčího, např. vývar, brambory s dušeným masem a mrkví třeba. Smažák teda asi úplně ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí