Dlouhodobý chrapot u dospělého

5.9.16 13:26

Dlouhodobý chrapot u dospělého

Ahoj holky, potřebuju poradit. Už 14 dní mám takové vyřvané hlasivky. jsou dny kdy mluvím líp, skoro normálně, ale většinou chraptím. zkoušela jsem vincentku, pantenol, různé sirupy ale moc to nezabírá. snažím se nemluvit, ale s 1,5 ročním synem to moc nejde. Byla sem u obvodáka a ten se mi podíval do krku, vzal stěry a čekám na výsledky. Máte nějakou osvědčenou radu jak si ještě pomoct? už je mi to i celkem nepříjemné, jak nemám hlas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
5.9.16 13:38

Já jsem si teď koupila Homeowox a do 3 dnů jsem měla hlas zpátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.9.16 13:56
@pajulka_paja píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Už 14 dní mám takové vyřvané hlasivky. jsou dny kdy mluvím líp, skoro normálně, ale většinou chraptím. zkoušela jsem vincentku, pantenol, různé sirupy ale moc to nezabírá. snažím se nemluvit, ale s 1,5 ročním synem to moc nejde. Byla sem u obvodáka a ten se mi podíval do krku, vzal stěry a čekám na výsledky. Máte nějakou osvědčenou radu jak si ještě pomoct? už je mi to i celkem nepříjemné, jak nemám hlas :zed:

Moje doktorka mi poradila,, ALFALFA: Vojtěška bio prášek,, a obden inhalace a jednou za tri dny pit vincentku s kozim mlekem.. hlas se mi pomalu vratil, hlasivky jsou beh na dlouhou trat nic je nevyleci uplne, třeba ze by jsi spolkla tabletku a hned by to bylo dobre.. kazdym zvysenym hlasem nebo sepotem se,, kazi,,… proto je pry dobre pit kazde rano vojtesku která hlasivkam dela dobre já si vybrala tu nejvic bio a za přijatelnou cenu.. kozi mléko mám od sousedky ale dá se koupit i v globuse, je to takový zabal pro hlasivky.. mluvim uz dobre chrapot není už tak hrozny ale na zpev to furt není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 14:02

@Aisha11 děkuji, určitě vyzkouším…jo jo je mi jasné že se to nezlepší ze dne na den :-) ale už je to celkem nepříjemné…občas musím udělat takové to ehm ehm, jak kdybych měla hlen v krku…nicméně děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.9.16 14:08

Manželka měla taky problém s hlasivkami právě jsem ji kupoval vojtešku bio od naturgreen.cz Vy jste kupovala kde? Vojtesku s mlekem jsme taky chteli zkusit nevedel jsem ale o kozim mleku je lepsi tedy s kozim mlekem? Dekuji @Aisha11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.9.16 14:13

@pajulka_paja presne vim o cem mluvis furt jsem se snazila vykaslat něco co v krku nebylo jak kdyby tam byly hleny, ale přitom nic. @Drahky Vojtesku mam taky z naturgrenu rano bez ni nemuzu uz fungovat obcas mi prijde jak zabal na hlasivky, manželce urcite doporucit s kozim mlekem ma to vice vitaminu a celkove to pry vice zabira, nejlepší je urcite s domácího chovu jak mame my od sousedky, ale to nemá každý takovou moznost - mozna jedine pokud jsou ve vasem meste třeba farmarske trhy nebo taak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí