Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@broucinda píše:@3HE píše:
Ahoj..tak jsem byla v lékarně pro ten Stodal, protože ten Sinupret jsme již už zkusili a bez efektu a Stodal je až od dvou let:(Aha, to jsem nevěděla…
My řešíme něco podobného. Už víc jak měsíc po ránu malej chrchlá jak tuberák a přes den je klid. Zkoušela jsem všechno co je pro 16ti měsíční dítě dostupné, i domácí cibulový a tymiánový sirup a žádný výsledek. Ale prořezávají se mu postupně všechny čtyřky, tak kdyby to bylo jen tím, dost by se mi ulevilo. Taky se trošku bojím, aby z toho nebyl nějaký chronický problém.
@JajaB taky jsem četla, že některé maminky uvádějí, že to může být od zoubků..ale nevím. Nám se pořád prořezávají zuby, další a další..ale dlouho vlastně všechyn zuby rostou? Kdyby ještě třeba rok, tak přece tak dlouho nebude kašlat:((
Má nabranou krev na chlamýdie, mycoplasmata atd.?
Příspěvek upraven 29.07.13 v 12:45
Nestraš, kašlat rok v kuse…
Já jsem byla u doktorky, poslechově byl čistý. Prostě si ráno v postýlce odkašle a celý den je klid. Asi mu ještě zkusím na pár dní sebrat večerní lahev mléka.
@jannina1 píše:
to nemá..asi v tom dr. neviděla žádnou souvislost..
@JajaB píše:
přesně..my taky jen ráno a celej den je klid..je pravda že dcera si ráno vyžaduje prso..jenže to si vezme až když si odkašle..jindy přes den nekojím a taky nekašle..zcela vyjímečně..dneska jsem si taky řekla, že od zítra jí zkusím
po ráno odstavit..tak uvidíme
@broucinda píše:@jannina1 píše:
to nemá..asi v tom dr. neviděla žádnou souvislost..Jak souvislost? To bych udělala asi nejdříve. Často jsou tyhle potvory původem kašle. Na doktorku se musí přitlačit, určitě o tomhle ví, jen se jí nechce investovat…
@broucinda Ahoj, tak co ještě kašlete? mě malá takhle kašlala asi 3 měsíce jen ráno a dr s tím taky nic nedělala, přestěhovali jsme se, to ještě asi měsíc pokašlávala a pak to přestalo…chtěla jsem po dr vyšetření na astma, ale naštěstí to ustalo..asi alergie na něco v místě bydliště..teď to mám každopádně já asi 4 měsíce a už s tím taky budu muset zajít…jen v noci a ráno asi hodinová rýma..každý den ![]()
@NikiNaty Ahoj..moc se omlouvám, že píši až ted, ale dlouho jsem byla mimo pc, takže můžu napsat až nyní:)) Tak to bud ráda, že ti malá přestala kašlat. Akorát nevím proč kašleš nyní ty:))
JInak co jsem hlavně chtěla napsat..holky..děkuju vám všem a už TÝDEN nekašleme. Absolutně. Myslím si, že je to tím, že jsem právě před týdnem přestala úplně kojit..a ono..nakonec ten ranní kašel zmizel:)) Ale díky vám všem.))