Dlouhodobý stres - pomohou antidepresiva?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.15 17:57

Dlouhodobý stres...antidepresiva?

Předem pardon za anonym…není to pro mne lehké…v únoru mě někdo moc zklamal…stav mezi námi není stále vyřešen…jelikož bydlíme vedle sebe…je to stále živé…je to pro mě stres…vina na mé straně není, proto nechci ustupovat…už ne…ale ten dlouhodobý stres mi evidentně nedělá dobře…každou chvíli něco chytnu, zlobí mě zažívání…prostě se necítím v pohodě…myslíte, že by pomohly nějaké prášky na nervy? Nikdy jsem nic takového nebrala, tak nevím, zda to mám vyzkoušet…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.5.15 18:43

Rodina

Taky bývám často ve stresu, třesou se mi nohy a bývám plaččivá i u prkotiny. Obvodní mi předepsala neurol, když nemůžu usnout, tak si pulku dám a spadne to ze mne. ;)

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
20.5.15 19:11

Doporučuji tezalku. Dražé se dá koupit v DM. Nesmí se v těhotenství a při kojení, ale funguje dobře. A neurol bych teda nebrala a nechápu, že ho napíše OL.

• Citovat
  • Upravit
43028
20.5.15 20:05

Na dlouhodobe potize rozhodne radeji antidepresiva. Neurol patri mezi anxiolytika ze skupiny benzodiazepinu, sice ucinkuji krasne a hned, ale casto se na nich vytvori zavislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 20:44

Koukala jsem na net a našla jsem přípravek Allegra…volně prodejný lék…serotonin…nemáte prosím někdo zkušenost s užíváním?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex