Může to být syndrom vyhoření?

Anonymní
19.5.15 18:35

Může to být syndrom vyhoření?

Ahoj,
prosím o zachování anonymity je to pro mě celkem citlivé téma.
Jsem mámou dvojčat. Poslední cca půl rok se potýkám s tím, že jsem neustále unavená, nic mě nebaví, nic mě nenaplňuje, jsem podrážděná, výbušná a mám pocity motání hlavy a pocity na omdlení.. měla jsem bazárek, ale na ten poslední dobou už nějak nezbývá energie a ani mě to už nějak nebaví (i když předtím hodně bavilo).
Může za tím stát syndrom vyhoření? Přisuzovala jsem to snížené funkci štítné žlázy, ale tu mám teď v dobrých hodnotách :|

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30985
19.5.15 18:39

Pekne, jak nase doba vse vysvetluje nejakym syndromem. Nejsi proste jen unavena a materska je pro tebe, stejne jako pro mnoho zen, otravna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
19.5.15 18:54

Muzou to byt deprese, ja bych zkusila psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
19.5.15 18:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
19.5.15 19:19

@Cuddy JJ, to jsou ty moderní termity. Hlavně nějakou nálepku, ať má člověk pocit vyjímečnosti :-)

Pravda je, že to zní něco mezi únavou a depresí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.5.15 19:21

No jsi asi unavená, vyčerpaná a bez jiskry. To není nic, z čeho by ses měla hroutit nebo si dělat těžkou hlavu. Začni víc myslet na sebe a mělo by se to spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.5.15 19:50

Mas nekdy chut cely den prolezet v posteli se zatazenymi zavesy? Jsi otravena z predstavy ze zase stravis den tyden s detmi? Prestava te cokoli bavit? Snis o tme, bource, snehu a vadi ti pekne pocasi, pratele, rodina a partner? Jestli jsi si na vetsinu otazek odpovedela ano, pak vyhledej pomoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.5.15 20:24

Zakladatelko, něco podobného jsem zažívala/zažívám i já. U mě je největší problém práce - absolutně bez motivace… Už to řeším.
Jestli chceš, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.5.15 20:37
@Lada84 píše:
Mas nekdy chut cely den prolezet v posteli se zatazenymi zavesy? Jsi otravena z predstavy ze zase stravis den tyden s detmi? Prestava te cokoli bavit? Snis o tme, bource, snehu a vadi ti pekne pocasi, pratele, rodina a partner? Jestli jsi si na vetsinu otazek odpovedela ano, pak vyhledej pomoc :think:
… a puštěným PC.

Jdu vyhledat pomoc :jazyk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.5.15 20:40

Zakladatelko, jsem na tom dost podobně, co se týče tvých příznaků, jen nemám dvojčata, ale děti po dvou letech. Syn je hodně žárlivý a dcera nedonošená. Každé ráno vstávám unavená a je celkem jedno, jestli spím dvě nebo šest hodin, mám neustálý pocit šutru a motání hlavy, mám pocit, že jen tak přežívám do večera. Když konečně najdu něco co mě baví nebo baví děti, tak se zase zavřeme doma s nějakou chorobou. Snažím se pravidelně cvičit a jednou za týden mi na dopoledne hlídá mamka, přes víkendy se zase víc zapojuje manžel, ale chtělo by to nejspíš nějakou výraznější změnu, protože za 2 hodinky se člověk moc zregenerovat nestihne.
Držím palce, ať je to jen a jen lepší. Kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí