Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky!
Chci jen ještě dodat, že na výtoky lze někdy aplikovat autovakcínu. to znamená, že se musí nějakým způsobem zjistit, co zrovna té dané ženě ten výtok způsobuje a pak se podle toho vyvine vakcina, která by měla pak pomoct snad napořád. Nicméně nic není 100%tní. Zkuste se zeptat svého lékaře jak to je. ˇUplně přesně nevím jak to je a u koho je to vhodné, ale tato věc existuje.
A pro věrku escherichia je potvůrka která se vyskytuje ve střevě a může s e dostat díky tomu i do pochy. Takže bych doporučovala po každé stolici jít se osprchnout… Ženský to mají holt hrozně blízko-konečník a pochvu.
Snad jsem pomohla pá P
Helco: dnes sem o vytocich(zanetech) mluvila s kamaradkou ktera s tim ma velke problemy(velky vytok, svedeni, nemoznost milovani) u gynekologa ji vzdy vysledky vysly dobre a tak to pry bylo nekolikrat, az ji poslaly na vysetreni(vaginalni) ke koznimu tam uz testy byly pozitivni a ted bere ATB a je to o hodne lepsi. Tedy o tomto vysetreni na koznim sem slysela poprve
Sany.
Ahoj Helco, to je tedy problém. Co bych Ti poradila??? Zapracovat na psychice…protoze tohle asi není jen zdrav. problem. A taky na netu jsou ruzne poradny, napr. gyneko.cz, katolik a pod.Uz jsem tam taky psala. Určitě bych zašla za nějakým odborníkem a zapracovala na tom tvým problémku. Verim,ze se toho brzo zbavis a budete si moct s manzou uzivat a brzo se podari zdravé mimi. Hodně štěstí!!!
Holky, děkuju Vám všem za rady. Od partnera to nemám, ten je po testech a je v pořádku. Snažím se výtok zvládnout lactobacilusem, Fermalacem, bylinkama a taky bylinkama na ledviny, protoze ty ovlivnují dělohu.
Snad se nám všem podaří výtoků zbavit a už se nikdy nevrátí
Můžu se zeptat?
Mám dlouhodobý problém. Kolem hráze mě to začne svědit a pak mě to strašně pálí až bolí, že umírám, když se sprchuji. Používám intimní mýdlo a po koupání dětský krém protože jsem nic jiného nesehnala, ale ani to nepomáhá. Z ničeho nic se to tak jednou do měsíce objeví a minimálně týden mi trvá než se toho zbavím. Lékařka je mrtvej brouk.
Potřebuju pomoc ![]()
Ahoj,
zkus mast Fungicin,
jo, a taky za včasu změn doktorku.
Andrea
Mohla bych poradit si zavest na noc tampon namoceni v bilem jogurtu s mikrokulturou, poradila mi to moje gynekolozka, protoze jsem taky trpela na vytoky a vazne to pomaha, staci tak jednou za 14 dni potom preventivne ze zacatku casteji
Ahoj holky,
já někde slyšela, že prý vadí časté nošení silonek
a „umělých“ kalhotek vč. tang. Prý jen balvna a také hlídat na čem sedíte…
Co je na tom pravdy nevím, protože jsem se s výtokem setkala jen v těhu. Docela lituji všech které na to trpíte častěji…přeji ať se léčba daří a máte klid.
Sendy
O tom jogurtu jsem také slyšela, prý to pomáhá. Ještě existuje , prodává se to v kosm.salonech Weleda, nějaký přírodní přípravek s živými kulturami, ale jak se to jmenuje bohužel nevím. Prý je to také super, možná někdo bude vědět.
Ahojte:)
taky mě trápil výtok, hrozně svědil a nedalo se s nim normálně fungovat. doktor mi vždy předepsal čípky a tobolky ( clotrimazol, fungicidin…) a pomohlo to. jenžě pak přišel stres, začala jsem pracovat jako barmanka - jednou přes den jindy přes noc, nestíhala jsem se pravidelně stravovat a když se do toho vložil sex, tak to bylo zpátky. doktor mi vždycky nachvíli pomohl, a pak mi doporučil prevenci - ocet. ocet je hnusný a smrdí, jezně je parádně kyselý a to je přesně to co pochva potřebuje. říkal, že si mám párkrát do týdne dát 6-7 lžic octa do irigátoru (tantum rosa…) a naředit to normální teplou vodou z kohoutku a zvyknout si na to jako když si čistim zuby. ptala jsem se na intimní mýdla a na ty mi řekl, že cokoliv jen ty ne - cím míň chemie, tím líp. pomáhá mi to, hlavně po styku, kdy se všechny ty bakterie pomíchají a někdy dojde i k poškození sliznice. vim že to možná zní divně a málo laboratorně, ale zkuste to, nebo se aspoň zeptejte doktora. hodně štěstí, katka
Ahoj, nečetla jsem všechny příspěvky tak nevím jestli ti to už někdo neradil. Nepoužíváš tampóny?Kamarátka měla dlouhá léta problémy s výtoky cca 3roky, zkoušela co se dalo, až jí jiná zmámá poradila, že je měla po tampónech. Tak je zkusila nebrat a do 4měsíců měla pokoj a už to je přes rok.Jinak bych k tomu zkusila ten lactobacil, dobré je pít kefír a jak by to vypadalo na nějaké svědění, tak hned nějakou globuly.
Ahoj holky,
take ja se bohuzel musim pridat do teto diskuze.Celych 6let jsem se trapila s kvasinkama.Doktorka mi doporucovala vyplachy,masticky,cipky a ja nevim co,ale jakmile byl sex,ta to bylo vse zpatky a cely kolotoc,zacal na novo.
Uz jsem opravdu nevedela co mam delat,zacala jsem si take kupovat bylinky,ruzne extrakty,proste vse co jsem se docetla v ruznych diskuzich.
Po 6letech se mi priznal partner s neverou a odesel ke „sve“ tehotne milence…
Ale proc to pisu…Mam noveho pritele a po kvasinkach cele 2 roky ani pamatka,vim,ze to neni u vsech stejne jako u me,jsou ruzne priciny,ale u me to bylo zrejme partnerovo stridani partnerek.
Tot muj navod jak zatocit s kvasinkama ![]()
Na esterichii coli(e-coli)mě pomohli kapky z lichořeřišnice větší.Dají se sehnat v lékárně kolem 100kč+ jsem brala ješte uroval manosa.Nevim co mi pomohlo více.Bohužel i když mi e-coli zmizely,problémy mám stále
Tak to u mě asi nedělají oni.Vám přeji hodně štěstí je to hrůza takovéhle problémy,já už je mám 2 roky ![]()
Holky pomoc…jsem v 16+1 tt
a už jsem měla druhé bobule každé jiné a už po 2 dnu od prášku mam zase světlé bíly výtok…nemate někdo nake zkušeností…já už fakt nevím co stím..a hlavně at to neublíží miminku…