dlouhodobý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
17.12.05 20:52

Ahoj holky!

Chci jen ještě dodat, že na výtoky lze někdy aplikovat autovakcínu. to znamená, že se musí nějakým způsobem zjistit, co zrovna té dané ženě ten výtok způsobuje a pak se podle toho vyvine vakcina, která by měla pak pomoct snad napořád. Nicméně nic není 100%tní. Zkuste se zeptat svého lékaře jak to je. ˇUplně přesně nevím jak to je a u koho je to vhodné, ale tato věc existuje.
A pro věrku escherichia je potvůrka která se vyskytuje ve střevě a může s e dostat díky tomu i do pochy. Takže bych doporučovala po každé stolici jít se osprchnout… Ženský to mají holt hrozně blízko-konečník a pochvu.
Snad jsem pomohla pá P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
17.12.05 22:28

Helco: dnes sem o vytocich(zanetech) mluvila s kamaradkou ktera s tim ma velke problemy(velky vytok, svedeni, nemoznost milovani) u gynekologa ji vzdy vysledky vysly dobre a tak to pry bylo nekolikrat, az ji poslaly na vysetreni(vaginalni) ke koznimu tam uz testy byly pozitivni a ted bere ATB a je to o hodne lepsi. Tedy o tomto vysetreni na koznim sem slysela poprve 8O Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
20.12.05 07:56

pro Helcu

Ahoj Helco, to je tedy problém. Co bych Ti poradila??? Zapracovat na psychice…protoze tohle asi není jen zdrav. problem. A taky na netu jsou ruzne poradny, napr. gyneko.cz, katolik a pod.Uz jsem tam taky psala. Určitě bych zašla za nějakým odborníkem a zapracovala na tom tvým problémku. Verim,ze se toho brzo zbavis a budete si moct s manzou uzivat a brzo se podari zdravé mimi. Hodně štěstí!!!

Holky, děkuju Vám všem za rady. Od partnera to nemám, ten je po testech a je v pořádku. Snažím se výtok zvládnout lactobacilusem, Fermalacem, bylinkama a taky bylinkama na ledviny, protoze ty ovlivnují dělohu.
Snad se nám všem podaří výtoků zbavit a už se nikdy nevrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.1.06 16:26

Re: dlouhodobý výtok

Můžu se zeptat?
Mám dlouhodobý problém. Kolem hráze mě to začne svědit a pak mě to strašně pálí až bolí, že umírám, když se sprchuji. Používám intimní mýdlo a po koupání dětský krém protože jsem nic jiného nesehnala, ale ani to nepomáhá. Z ničeho nic se to tak jednou do měsíce objeví a minimálně týden mi trvá než se toho zbavím. Lékařka je mrtvej brouk.
Potřebuju pomoc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.1.06 16:35

Ahoj,
zkus mast Fungicin,
jo, a taky za včasu změn doktorku.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.1.06 14:30

Mohla bych poradit si zavest na noc tampon namoceni v bilem jogurtu s mikrokulturou, poradila mi to moje gynekolozka, protoze jsem taky trpela na vytoky a vazne to pomaha, staci tak jednou za 14 dni potom preventivne ze zacatku casteji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.06 14:45

Ahoj holky,

já někde slyšela, že prý vadí časté nošení silonek :D a „umělých“ kalhotek vč. tang. Prý jen balvna a také hlídat na čem sedíte… 8O Co je na tom pravdy nevím, protože jsem se s výtokem setkala jen v těhu. Docela lituji všech které na to trpíte častěji…přeji ať se léčba daří a máte klid.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.06 14:47

O tom jogurtu jsem také slyšela, prý to pomáhá. Ještě existuje , prodává se to v kosm.salonech Weleda, nějaký přírodní přípravek s živými kulturami, ale jak se to jmenuje bohužel nevím. Prý je to také super, možná někdo bude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.6.07 00:38

Ahojte:)
taky mě trápil výtok, hrozně svědil a nedalo se s nim normálně fungovat. doktor mi vždy předepsal čípky a tobolky ( clotrimazol, fungicidin…) a pomohlo to. jenžě pak přišel stres, začala jsem pracovat jako barmanka - jednou přes den jindy přes noc, nestíhala jsem se pravidelně stravovat a když se do toho vložil sex, tak to bylo zpátky. doktor mi vždycky nachvíli pomohl, a pak mi doporučil prevenci - ocet. ocet je hnusný a smrdí, jezně je parádně kyselý a to je přesně to co pochva potřebuje. říkal, že si mám párkrát do týdne dát 6-7 lžic octa do irigátoru (tantum rosa…) a naředit to normální teplou vodou z kohoutku a zvyknout si na to jako když si čistim zuby. ptala jsem se na intimní mýdla a na ty mi řekl, že cokoliv jen ty ne - cím míň chemie, tím líp. pomáhá mi to, hlavně po styku, kdy se všechny ty bakterie pomíchají a někdy dojde i k poškození sliznice. vim že to možná zní divně a málo laboratorně, ale zkuste to, nebo se aspoň zeptejte doktora. hodně štěstí, katka

• Citovat
  • Upravit
9578
30.6.07 07:43

Ahoj, nečetla jsem všechny příspěvky tak nevím jestli ti to už někdo neradil. Nepoužíváš tampóny?Kamarátka měla dlouhá léta problémy s výtoky cca 3roky, zkoušela co se dalo, až jí jiná zmámá poradila, že je měla po tampónech. Tak je zkusila nebrat a do 4měsíců měla pokoj a už to je přes rok.Jinak bych k tomu zkusila ten lactobacil, dobré je pít kefír a jak by to vypadalo na nějaké svědění, tak hned nějakou globuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
28.11.07 21:01

Ahoj holky,
take ja se bohuzel musim pridat do teto diskuze.Celych 6let jsem se trapila s kvasinkama.Doktorka mi doporucovala vyplachy,masticky,cipky a ja nevim co,ale jakmile byl sex,ta to bylo vse zpatky a cely kolotoc,zacal na novo.
Uz jsem opravdu nevedela co mam delat,zacala jsem si take kupovat bylinky,ruzne extrakty,proste vse co jsem se docetla v ruznych diskuzich.
Po 6letech se mi priznal partner s neverou a odesel ke „sve“ tehotne milence…
Ale proc to pisu…Mam noveho pritele a po kvasinkach cele 2 roky ani pamatka,vim,ze to neni u vsech stejne jako u me,jsou ruzne priciny,ale u me to bylo zrejme partnerovo stridani partnerek.
Tot muj navod jak zatocit s kvasinkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.12.10 15:43

esterichia coli

Na esterichii coli(e-coli)mě pomohli kapky z lichořeřišnice větší.Dají se sehnat v lékárně kolem 100kč+ jsem brala ješte uroval manosa.Nevim co mi pomohlo více.Bohužel i když mi e-coli zmizely,problémy mám stále :cry: Tak to u mě asi nedělají oni.Vám přeji hodně štěstí je to hrůza takovéhle problémy,já už je mám 2 roky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
8.6.14 12:25

Holky pomoc…jsem v 16+1 tt
a už jsem měla druhé bobule každé jiné a už po 2 dnu od prášku mam zase světlé bíly výtok…nemate někdo nake zkušeností…já už fakt nevím co stím..a hlavně at to neublíží miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí