dlouhodobý výtok

3823
12.12.05 12:09

dlouhodobý výtok

Ahoj všichni, ráda bych poprosila o Vaše rady a zkušenosti s výtokem :evil: . Trápí mě dlouhodobě a ať už šlo o bakterie, kvasinky, nebo nevím co, nemůžu se ho pořád zbavit a dokud nevyřeším tohle, nemůžeme se snažit o miminko.
Pomohla Vám laparoskopie??? Nebo nějaké bylinky??
Jak jste se výtoku zbavily?
Děkuju moc za rady.
 sunn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
12.12.05 12:20

Dobrá věc jsou přípravky s obsahem Tea tree oil - používala jsem Femigel (zavádí se, dokonce je dobrej i jako lubrikační gel) a olejíček jsem si kapala do vany při koupání a pak před porodem jsem se s ním mazala. Měla jsem kondylomata a po tom olejjíčku se to zlepšilo.
Jinak známá věc je, že na to působí sladké, tj. jíst ho méně.
A ještě něco, přeléčil se i partner?
Hodně si holky chválí i výplachy Tantum Rosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
12.12.05 12:47

Ahoj Sunn,
taky mě hodně trápí výtoky. Chodím s oběma holkama plavat a často i do bazénu - což je něco pro kvasinky.. :roll: Vlastně mám výtok, popř. svědění, od druhého porodu pořád s malinkýma přestávkama.

Doktorka mi doporučila přesně ty preparáty, které už uváděla Gábinka - přípravky s Tea tree oil, Femisan (gel zřejmě podobný Femigel), Lactacyd Femina (emulze pro intimní hygienu).

Pokud taky chodíš plavat, tak doporučuji do bazénu tampon vždy - s troškou Femigelu/Femisanu na špičku. Po koupání na noc 1/2 trubičky Femigelu/Femisanu a nebo mi doporučila doktorka Gynoflor, popř. Fermalac. Ty poslední preparáty nevím, jestli jsou na předpis.

Zřejmě taky vyzkouším ten olejíček do vany :) A můžu jenom potrvdit, že po čokoládě je vždycky hůř…

Důležité je taky přeléčení partnera, jak už bylo řečeno.

Hodně zdaru v boji s kvasinkama…
Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.12.05 13:45

Ahoj, to tě teda lituju :( , já jsem těmato problémama trpěla asi 5 let. Dr. mě psal vše možné a v podstatě nic nezabralo na delší dobu. Už jsem z toho byla celá zoufala. Nakonec jsem si nechala napsat anitkonc. Jedla jsem Laktobacilus, hodně živé jogurty, vlákninu - Psilium. Taky jsem nějaký čas pila kombuchu - no prostě jsem udělala tělu takovou očistnou revoluci a pomohlo to .Nevím, co mě teda z tohoto zabralo ale asi po roce jsem antik. vy:,–(ila a zatím dobrý. Laktobacilus jím pořád a když mám nějaký náznak svědění apod., používám mastičku Fungicidin. Je dost dobrej, dá se natřít i dovnitř ale musíš ho používat aspoň 10 dní, jak je v návodu. Dá se volně koupit. Výplachy Tantum Rosa, Femigel apod. mě vůbec nezabraly. A po vysazení ant. jsem po roce zkusila otěhotnět a vyšlo to. Nevím, jak moc vážné to máš ty ale Dr. mi říkal, pokud to nejsoun žádné velké záněty, nemělo by být otěhotnění problém. Taky říkal, že to může být i psych. původu. No, už bych o tom mohla napsat snad i nějakou práci :lol: . Přeju úspěšné léčení.
Jo, a taky žádná mýdla ani intimní gely. Používám jenom intimní mycí olej od firmy ATOK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
12.12.05 13:46

Jojo sunn, už je to tak, budeš muset přestat baštit sladký :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.12.05 14:15

Pravda, brala jsem taky Lactobacily a to úžasně zabralo… Teď jsem je nebaštila už asi 3 měsíce a je to horší.....
Nepřihlášená Pavlas

• Citovat
  • Upravit
377
13.12.05 18:46

Ahoj Sunn,
nedá mi nereagovat na tohle téma.I já jsem si s výtokem užila svý.Gynekolog mi předepisoval jedny čípky za druhýma a nic.Prostě to bylo úplně na prd,ještě více oslabily sliznici.Pak jsem začala zkoušet taky přípravky s Tee tree a musím říct,že je to skvělá věc.Sice já jsem se toho nezbavila úplně,ale měla jsem jen občasné výtoky.Pak jsme se chtěli pokoušet o mimi a dr.mi na to řekl,že by to nemělo mít na otěhotnění vliv.Ale nedařilo se až po IVF a máme 15m lumpici.V těhu to bylo občas hrůza,ale dalo se to přežít a mě tedy od výtoků atd.pomohl snad porod.Od té doby Ťuk Ťuk nic.
Tak bych se toho zas až tak nebála.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
14.12.05 10:11

Ahoj, ty pripravky s Tea Tree Oil sou takove aby neoslabovali prirozenou obranyschopnost sliznice :?: A kdy se maji pouzivat ty vyplachy treba uz i pri zacinajicim svedeni :?: Diky za rady. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
14.12.05 10:19

Taky se pridavam do rad postizenych :-( Vyplachy muzes delat kdykoliv, ty pomahaji udrzovat kysele prostredi, takze hned pri prvnim svedeni i preventivne a taky mi hodne pomohly laktobacily. Dostanou se v lekarne, jsou to pilulky, tkere se polykaji a taky pomahaji obnovit hodnotu ph.
Preju brzke uzdraveni
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.12.05 22:38
:D

pri malem svedeni" pomaha i koupel v sode bikarbone,je taky dulezity
nosit spodni pradlo jen z bavlny,pouzivat vlozky ne tampony,a vubec oblekat se do prodysnich latek a ne umelin.
JA s tim taky dost trpela,pomohlo mi hlavne vy:,–(it tampony pro menzes a pravidelne myti chilly gelem s kys. mlecnou..
cele teho jsem nemela zadny zanet az po porodu!porad nejake svedeni..myslim ze je to spis tim ze sliznice je ponekud sucha" :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.12.05 09:36

Ahoj holky,
tohle téma se mě teď taky „hodí“, ale jak to čtu tak mluvíte o kvasinkách. S těmi jsem měla už taky 2× co do činění, ale jak přišly tak odešly. Ale teď už mám 4. měsíc esterichii (nebo tak nějak), doktor pořád předepisuje vaginální globule a nic, jsou tam vesele dál. Koupila jsem si Farmalac, vaginální laktobacilus, ale taky nic. Na tohle asi dieta vliv nemá, nebo jo? A co jiného bych pro vyléčení ještě mohla udělat? Z doktora nějak nemůžu nic vyrazit, ale je docela těžké sehnat lepšího :(
Dík,
 Věrka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.12.05 09:39

Pardon, neprihlasena VeruskaK

• Citovat
  • Upravit
739
17.12.05 14:04

Ahoj sunn,
já se také trápila s výtokem, nebyl vždy provázen svěděním, ale stále tu byl. Díky tomu jsem používala slipové vložky, na který jsem si vytvořila docela slušnou závislost :) . Bez ní, ani ránu :) . Aby výtok neposakoval na kalhotky jsem používala ty, které mají zespoda „igelit“. Posléze jsem však došla k tomu, že tím si moc velkou službu nepokazuju, protože je to neprodyšné. Začala jsem používat prodyšné slipovky a hle problém je mnohem menší … Sice mě občas kvasinky nebo plísně navštvíví, ale ne tak často. Taky pozoruju, že když se začnu navlíkat na podzim do těsných riflí a manžestráků, tak se situace zhoršuje (když tělíčku začnu odepírat letní sukýnky, tak se mu to nelíbí :evil: ). Jinak se mi zdá, že se to zlepšilo i používáním intimního mýdla - používám od Ryoru s Tee Tree oilem, docela mi sedí (otázkou však je jestli tam fakt ten olej je, nebo jsou to jen chemický napodobeniny, ale to už je odjinud - moje věčná pochybovačnost :D )
Možná, že to co jsem napsala ti není k ničemu, ale říkám si, že je lepší nasat v naději, že to může pomoct, než mlčet :D .

Irucho, ty škodolibíku :D :D :D , když jsem informaci o sladkým poprvé někde vyčetla, tak jsem se zhrozila, že s takovou se toho nikdy nezbavím. Den bez slakostí je jako den bez slunce… zatím se mi nepodařilo zjistit, zda omezení sladkostí aspoň trochu pomáhá a myslím, že se mi to nepodaří ani v budoucnu.

všechny pěkně zdraví
sisina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
17.12.05 16:45

ahoj,
a doktor ti nerikal, ze to muzes prenest na partnera (zalezi samozrejme na puvodu infekce - treba kvasinky), ty se lecit, vylecit a partner ti to predava porad zpet…? Musite se lecit oba, pokud se milujete bez kondomu.
Jinak me pomohly leky jako macmiror a pimafucin (snad jsem to napsala dobre).
Tak at se toho brzy zbavis!!

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.12.05 20:39

ahojte holky.
já už mám víc než dva roky problémy.začalo to bolestmi při milování,pak výtok,svědění…od té doby jsem do sebe nacpala tolik tablet,čípků a mastí,že by to vystačilo na provoz lékany.dokonce jsem i otěhotněla/a porodila krásnou a zdravou holčičku/z 20% na radu doktora,že po porodu už to zaručeně půjde, byla i na laparoskopii,ale situace je pořád stejná.manžel se do mě ani nedostane-možná tak dva centimetry a i to je pro mě šíleně bolestivý.naše milování za rok bych spočítala na prstech jedný ruky a stejně to bylo divný-au au. :cry:doktor mi pořád říká že jsem zdravá,ale at mi teda někdo řekne proč nám to nejde :( .zkoušeli jsme používat i různé lubrikační gely,ale připadalo mi to ještě horší.vím že otravuju ale popravdě už jsem z toho docela neštastná.a co potom teprv manžel.naštěstí je moc hodnej a snaží se mě uklidnovat,že třeba to příště půjde.jenže který příště :?: už opravdu nevím co s tím.poradíte některá :?: :idea: předem moc díky
mějte se všechny krásně Helča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí