Dlouholeté snažení -12let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.25 08:49

Dlouholeté snažení -12let

Ahojky, je tu někdo kdo se opravdu snaží přes 10 let a více o miminko a nakonec to vyšlo i když Vám dr. tvrdil, že se to nikdy nepodaří.
Ráda bych trochu naděje..já pořád doufám, že se to podaří přirozeně.
Podle mého je ta psychika hrozná mrcha v tomhle, ale nevím jak si říct kašlu na to.. :( měla jsem jedno biochemické, testy máme v pořádku, jen endometrióza dělá asi paseku..
Ivf budem zkoušet, ale i tak mě zajímají příběhy žen, kdy to vyšlo po dlouholetém snažení. :srdce:
Děkuji 🌷

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1029
25.2.25 09:19

Ahojky,

snad te trochu podporim. Sestra - endiometrioza, snazeni asi 7 let, nekolik IVF, bezuspesne… Kdyz si meli jit pro posleni mrazacky, zjistila, ze je tehotna.. prirozene. Takze ano, mozne to je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 09:21

Děkuji :srdce: přesně tohle mi dává naději :srdce: já pořád věřím.. :srdce: no je to těžké..já si myslím, že u mě to dělá ta hlava..no ale nevím jak ji oblbnout :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 09:23

Ahoj, nevím podrobnosti (jakože jak dlouho se přesně snažili, ale asi těch 10 let by to být mohlo nebo zda šli do IVF a podobně), ale před lety jsem byla au pair v Anglii a moje host family měla jedno dítě, 6 letou holčičku. Měli ji poměrně pozdě, jestli si správně pamatuju, mamince v době jejího narození bylo 43? :think: Říkala mi, že se dlouho snažili až to už vzdali a pak najednou zjistili, že je těhotná.
Na podrobnosti jsem se pochopitelně neptala… Tak snad ti to trochu pomůže :hug:

• Citovat
  • Upravit
623
25.2.25 09:25

Ahoj, já mám za sebou „jen“ cca šest let, ale také s endoškou. Vzhledem k četnosti srůstů, zánětům, zkráceným vazům a neprůchozímu vejcovodu jsme obíhali různá vyšetření. K tomu jsem poslední půlrok brala bylinné kapky od jednoho bylinkáře z Moravy, přestala jsem pít kafe a smířila se s tím, že půjdeme na IVF. Myslím, že mi hodně pomohly ty bylinky, každopádně na další vyšetření jsem šla ne k odborníkům na neplodnost, ale k mému gynekologovi, že změna plánu, že jsem otěhotněla přirozeně 😃 Teď budu začínat druhý trimestr a co víc, dokonce čekám jednovaječná dvojčátka 🙂

Takže ano - dá se otěhotnět i po delší době, i když doktoři nevidí moc naději. Držím pěsti, ať to brzy vyjde! ❤️

A kdybys hledala toho bylinkáře, na FB ho najdeš na stránce Víťovy bylinky z Moravy a ty kapky byly na hormonální nerovnováhu. Měla jsem od něj už víc věcí a všechno super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15077
25.2.25 09:29

Kolegyně v práci se snažila od 23 let, měla různé problémy, srůsty, zkoušely několik ivf a všechno možné. V 35 adoptovali miminko, brali si ho hned z porodnice a asi za 2roky přirozeně otěhotněla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 09:32

Holky moc Vám děkuji :srdce: je skvělé tohle číst🙏 ❤️ a toho bylinkáře si vyhledáme a napíši mu.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1151
25.2.25 09:36

Ano snahao druhe přes 10 let, ale nechávali jsme to na přírodě, protože hned první ivf bylo úspěšné, samozřejmě ještě předtím byla laparka, protože se mi z těch úžasných léků na inseminaci udělala obr cysta, nadávám si za to že jsem nešla dřív, teď mají děti velký věkový rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 10:02

Nebylo to tak dlouho, ale pár let to trvalo.
Otěhotněla jsem v momentě, kdy jsem si řekla, že na to kašlu a nechávám věcem volný průběh, a začala v zahraničí dělat doktorát. To bylo vzhledem k tomu, že se jednalo o dobu před více než třiceti lety, docela složité na zařízení. Tím jsem „vyřešila“ svoji hlavu. Plus fakticky mi asi i pomohlo cvičení podle paní Mojžíšové, kterým jsem předtím prošla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 10:15

Děkuji..cvičím ji také..já to nevzdávam.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 10:46
@Anonymní píše: Více

Moje kolegyně otěhotněla po 18 letech. Přirozeně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 12:09

Já nechápu jak to, že najednou po tolika letech člověk otěhotnění..když skoro 20 let to nejde.. :srdce: ale je to super :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 13:18
@Anonymní píše: Více

Ona je věřící, tak uměle oplodnění nezkoušeli. Ale vdávala se v 19 a od té doby tomu dali volný průběh a rodila v 38.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 14:18

To je krásný, že se nakonec podařilo…kéž by to byl i náš případ.. :srdce: :srdce

• Citovat
  • Upravit
Bohyně Héra
25.2.25 14:30

Už jste ivf měli zkusit dávno. Možná se z ytečně trápíte a v mladším věku je vyšší úspěšnost i při ivf

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex