Dlouholetý průjem a bolesti břicha

NumLock
31.1.14 18:45

Dlou

Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85317
31.1.14 18:51

@Miriamm dráždivý tračník to být nemůže? Tím se to uzavírá, když je vše ostatní negativní. dej si to do googlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
31.1.14 18:53

A zkoušela jsi jako prevenci dlouhodobě užívat probiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.1.14 18:55

Stres? Mam to podobne kdyz jsem ve stresu a neni v okoli zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
31.1.14 18:56

Přesně tak, může to být dráždivý tračník, nepsala jsi nic o tom zda jsi držela nějakou dietu. Určitě bych zkusila dietu a snažila si vysledovat zda jsou jídla které ti dělají nebo nedělají dobře.

Jinak je fajn, kefír z tibetské houby, doporučuju pít extra hustý kefír, zahušťuje stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
31.1.14 18:57

Můj kamarád pil levné limonády - měl několik let podobné obtíže. Když přestal, přestal i průjem. Ale byla to náhoda, že na to přišel - též podstoupil mnoho vyšetření, vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521

Já nevím jestli máme to samé, já mám teda křeče s průjmem vždy v reakci na určitou potravinu, no a ten výčet pořád ještě vychytávám. Vím jistě o pomerančovém džusu, majonéze, česneku. Ale cca do 12h mě to přejde i kdybych si nic nevzala. Jsem tím ale pár dní rozhašená samozřejmě. Také jsem byla na kolonoskopii i gastroskopii, odběrech a nic. Chystám se na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
31.1.14 19:01

Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:20

• Citovat
  • Upravit
85317
31.1.14 19:05

@Miriamm Já to mám snad odjakživa. Začalo to alergií na potraviny /musíš vysledovat jaké/, třeba už máš tip, po čem to může být lepší nebo horší. Pomáhá hodně vlákniny. U mě to pak přešlo v ten dráždivý tračník /vyvolavatel stres/. Pak jsem přišla na to, že nesnesu třeba smažené /hranolky, řízek/, někdy mám po těchto jídlech křeče a průjem. Teď se těmto potravinám vyhýbám, jím dost ovoce, zeleniny, prostě vlákninu a probiotika jím už 10 let a problémy mám fakt vyjímečně… ale musela jsem se tomu věnovat a vysledovat ty potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
31.1.14 19:14

Napadla me taky celostní medicína, jak už tady někdo psal přede mnou. Jednou byl v poradu J. Krause dr. Hnízdil a mluvil dost dobře. Přijde mi jako odborník na svém místě. Zkuste ho zkontaktovat, urcite najdete kontakt netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
31.1.14 19:15
@Miriamm píše:
Ahoj, řadu let trpím průjmy a dost krutými bolestmi břicha. Byla jsem na odběru krve, na ultrazvuku, na kolonoskopii, na alergologii jestli nemám potravinovou alergii a vše mám vpořádku. Nejsou to pouze noční průjmy, jsou kdykoliv, pokaždé v jinou dobu.Taky jsem dávala vzorek stolice na parazity, vpořádku. Na váze neztrácím. Žádné léky na průjmy mi nezabírají, snad jen Imodium, spíš 2 tobolky, ale na chvíli že. Kdo máte podobné potíže poraďte jak si pomoct abych se toho zbavila, už jsem zoufalá :roll:

@Miriamm Nebereš HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
31.1.14 19:16

Na gastroskopii jsi byla? Může to být vleklá gastritida nebo gastroenteritida. Ještě mě napadá helikobacter, to je taky pěkná mrcha. Při vyšetření vezmou ze žaludku vzorky a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
31.1.14 19:39

Nemas to ze stresu?

nebo me teda zacaly silene krece a průjmy u hyperfunkce štitne žlazy - ale rikša, ze krev mas v poradku a asi bys i hubnula :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.14 19:51

Ahoj, nedávno jsem viděla tenhle pořad http://www.stream.cz/…ne-glutamaty ta paní tam říkala, že to může být přecitlivělostí na glutamát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí