Strach, že mi umře muž

Anonymní
30.1.14 18:28

strach, ze mi umre chlap

Nazev mozna trochu prehnany, ale ja tady bulim jak male decko. Muzskej ma 46let. Mame 16ti mesicni dcerku. Za sebou krizi, ale ted se to pekne srovnalo a ja musim rict, ze je nam spolu jako rodine moc fajn. Posledni mesic lita po doktorech…nejdriv vysokej tlak, pak cholesterol a nakonec dnes spatne ekg a zadanka ke kardiologovi. Jezdi kamionem, rezim zadnej, stravovaci navyky k hounu… Tak jsem to ze sebe trochu vypsala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
30.1.14 18:31

Neboj, bude to dobrý :hug: hlavně, že to řeší. Manžel dělá to samé a jsem hrozně ráda, že kvůli rodině s tím hodlá praštit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.1.14 18:32

Mám taky staršího chlapa a už mě to taky napadlo :think: je fakz jednou to příjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.1.14 18:33

Dohlídnout na něj, připravovat mu zdravé jídlo do krabiček, nutit do pohybu. A posílat k doktoru.
46 je dost málo.
A životní pojistku, aby, kdyby se nedej bože něco stalo, aby jsi nezůstala bez pomoci.Je to blbé, ale je to tak.
Mám doma něco podobného, nezdravě jí, pracuje v kanclu, ale chodí s klukem ven.
A pojistku taky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.1.14 18:33

Hlavně že to řeší a každopádně mu poradí, že má zvolnit a změnit životní styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 18:34

Ja to vim, ale ted je sakra brzy

• Citovat
  • Upravit
2044
30.1.14 18:36

Anonymní, jak špatné má to ekg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 18:37

Muj s malou taky chodi. Ale jen o volnu. Pres leto casteji. Ted je pryc od tmy do tmy. Pribrzdil. Hledame zdrave varianty toho co ma rad. Pojistku navrhl sam. Udelam pristi mesic. zakl

• Citovat
  • Upravit
Thesis
30.1.14 18:38

Hlavně že to začal řešit! Zkus mu vařit co nejvíc zdravě, ať má nějaký ten pohyb. I mě přijde na mysl že se něco může manželovi stát, ale až se to jednou stane, neuděláme bohužel vůbec nic. :,(

Příspěvek upraven 30.01.14 v 18:40

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
30.1.14 18:40

Ja bych byla rada, kdyby chlap natahl backory a ja pak budu milionarka :mrgreen: :mrgreen:…tyhle nemoci ma kazdy druhy a spis nez mit strach bych mu naordinovala dietu..varit sebou atd. a uvidis, ze se to zlepsi :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
30.1.14 18:40
@1.zizi píše:
Ja bych byla rada, kdyby chlap natahl backory a ja pak budu milionarka :mrgreen:

Ale fuj, že se nestydíš :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.14 18:41

Na zadance na kardio je jen hranicni qrs 0,113, ale dr prej byl docela prekvapenej

• Citovat
  • Upravit
22614
30.1.14 18:41

Zkus na něj dohlídnout, snad to nebude nic vážného.
Já tyhle strachy měla od podzimu - muž (30) krvácel při velké až tolik, že to bylo po celé míse. v listopadu jsem ho dokopala na koloskopii. do té doby ukrutný stres, co mu je - hubnul, byl unavený,.. nakonec jen velké vnitřní hemoroidy. dostal prášky, srovnalo se to. když je dobral, tak to začalo znovu. Na Vánoce už nevyšel ani schody, bylk slabý, neměl chuť jíst, já do toho doma 3leté a novorozence. No šílenost. Nakonec jel k dr (po nekonečném přemlouvání a vyhrožování, prošení a křiku).
No a nechali si ho v nemocnici s těžkou anemií/hemoglobin jen 40 a tlak 75/40/. Dostal transfuze a protáhli ho po všech vyšetřench, jí se doma klepala strachy. Nakonec vše bylo z těch hemoroidů a čeká ho operace. A doma z toho pitomce vylezlo, že krvácí při velké už 6let, ale že v létě se to zhoršilo.. zABILA BYCH HO…
Neboj se, určitě vše bude OK :hug: Je super, že to řeší, že není jako ten můj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.1.14 18:43

@1.zizi ty jsi dobrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
30.1.14 18:45
@Ettelwen píše: