Strach, že mi umře muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.14 18:47

Zakladatelko, také mám staršího chlapa a ani se nebojím že by byl nemocný, ale v práci musí denně několik hodin jezdit a tak já se spíš bojím, aby nejel nějaký exot na ní nebo proti němu a nenapral to do něj :,(

• Citovat
  • Upravit
Thesis
30.1.14 18:48
@1.zizi píše:
ja vim, ale co nadelas :mrgreen: :mrgreen:

Prachy jsou třeba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
30.1.14 18:49
@Ettelwen píše:
Prachy jsou třeba :mrgreen:
:pankac: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
2044
30.1.14 18:50

@atominnka 40 hemoglobin??? 8o 8o 8o to jsem ještě neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
30.1.14 18:53

Tolik si to nepřipouštěj, přeci jen nemá ještě výsledky. Jen to na tebe dolehlo. Já taky v těhu neměla uplně ok EKG, ale zjistilo se, že jak mám propadlý hrudník, tak tlačí víc na srdce a to se skrz stísněnější prostor víc namáhá.
Taky se bojím, že zůstanu sama. Akorát ten můj bojkotuje pojistku :zed:,máme hypošku ještě na 1,8mil. Kolikrát když dlouho nejde mám hned černý myšlenky. Se stravováním je taky na štíru, jí jen jednou denně a to večer, když dorazí z práce, cca kolem 6-té. Jinak si koupí rohlík apod. Když mu nabízím vařené jídlo do práce, odmítá. Přitom vařit musím, ikdybych nechtěla, mám doma zatím jednoho celiaka. Mě by jen ta představa pojistky alespoň trochu zbavila strachu, co by bylo dál kdyby…
Moje obě sestry 29 a 35 let jsou vysokotlakáři, štítnařky a u starší se našel i zvýšený cukr. Máma je od 52 let diabetik + to co mají obě ségry. Je to jejich naprosto nezdravým životním stylem, silnou nadváhou a navíc obě kouří :roll:. Všichni žijí v jedné domácnosti, kde se podotýkám denně vaří tradiční česká kuchyně-bohužel s cílem obžerství. Synovec je v 11 tlustý jako pašík, dle vzoru své maminky-pořádně nejí, ale Bersi a podobné :poblion: má skoro na denním pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.1.14 18:55

Anonymní, každopádně, pokud by měl infarkt, už by ho šíbovali do nemocnice, qrs komplex má spojitost s komorami, má nějaké jiné obtíže? Je dušný? Bolesti na hrudi, pocit bušení srdce, tlaky nebo tak nějak? Na kardiologii mu určitě udělají echo a budeš vědět víc, nebo mu dají Holtera na domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
30.1.14 18:56
@Anonymní píše:
Muj s malou taky chodi. Ale jen o volnu. Pres leto casteji. Ted je pryc od tmy do tmy. Pribrzdil. Hledame zdrave varianty toho co ma rad. Pojistku navrhl sam. Udelam pristi mesic. zakl

pokud budeš dělat živ. pojistku a má teď zdr. problémy, počítej s tím, že můžou udělat výluky… budete vyplňovat zdr. dotazník ohledně nemocí, vyšetření ap. Pojišťovna pak může některá onemocnění vyloučit, pojistku vůbec nepřijmout, nejlepší varianta je přijmout s vyšším pojistným… Vyber dobře poradce a pojišťovnu… A pokud by byl muž prac. neschopný, tak myslím nejde ani pojistka uzavřít :think: A pokud by jsi chtěla i pojištění velmi vážných onemocnění, je tam karenční doba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.1.14 18:58

Ty jo, já takhle vyšiluju, co má děti, manželovi je 41, už má uzavřené pojistky, kdyby se s ním něco stalo, máme sepsané závěti, a jakmile ho vidím jíst ty jeho oblíbenosti, co ho naučila maminka, jako jak si na brambory leje třeba tuk z pánvičky ze smažení, nebo pije tonic, tak mě jímá děs běs. Sem tam pomyslím, že by mohl umřít a je mi dibno. Známe takhle umřel manžel, 42let, sprotovec, na hřišti při fotbale, chytl se za hrudník, skácel se a už ho nezachránili. Dvě malé děti, hypotéka…prostě naprostá šílenost. Jo jo, to je život, bohužel. Moje švagrová umřela ve 38letech na rakovinu prsu, tedy rok po operaci, takže ne primárně na to prso, na metastáze všude včetně mozku, bylo jí 39let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 19:01

Ja moc nevim, ale asi jo jinak by k dr vubec nesel. Je videt, ze je mu blbe. Hodne spi. Dr mu prej rikal o nejakem stentu?? To je co?

• Citovat
  • Upravit
22614
30.1.14 19:06

@dlouha no ma to tak ve zprave.. kazdopadne doktor se divil, ze jeste chodi a dostal pekne vynadano, ze dosel za 5 min 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.1.14 19:08

Jak může doktor říct něco o stendu, když neví, jestli má někde něco ucpané, nebo zúžené, to už může ukázat echo nebo - ho můžou poslat ke koronarografii a tam mu ten stend dát opravdu mohou, ale na jakém základě to doktor vyřkl - netuším, stend - je taková jak síťka a zavádí se třeba například i do srdce, tím se zúžené místo rozšiřuje, nebo se zpevňuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.1.14 19:09

@atominnka to je divný a proč ho neposlal teda hned do nemocnice, když to je tak akutní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.1.14 19:14
@birma píše:
pokud budeš dělat živ. pojistku a má teď zdr. problémy, počítej s tím, že můžou udělat výluky… budete vyplňovat zdr. dotazník ohledně nemocí, vyšetření ap. Pojišťovna pak může některá onemocnění vyloučit, pojistku vůbec nepřijmout, nejlepší varianta je přijmout s vyšším pojistným… Vyber dobře poradce a pojišťovnu… A pokud by byl muž prac. neschopný, tak myslím nejde ani pojistka uzavřít :think: A pokud by jsi chtěla i pojištění velmi vážných onemocnění, je tam karenční doba :roll:

to je pravda…my dělali loni chlapovi investiční životní, a je zdravej…z ničehož nic jsem dostala strach, že kdyby se mu něco stalo, tak přijdu na buben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.1.14 19:17
@Anonymní píše:
Ja moc nevim, ale asi jo jinak by k dr vubec nesel. Je videt, ze je mu blbe. Hodne spi. Dr mu prej rikal o nejakem stentu?? To je co?

neboj, stent nebolí, dělají to při vědomí jeden den a druhý se jde domů. Vím to podle sebe, sama mám tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.1.14 19:22

@dlouha on ho poslal jen ho videl… dr v nemocnici mu vynadal. Nebo ktereho dr myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí