Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@1024 no já to probírala s kuchařka a když jsem viděla ty polotovary co ohřívají a ředí nedá se říct vaří
tak jsem ráda že si jídlo nosí a oni jí to v mikrovnce ohřívají
vím co jí ![]()
máme tu diskuzi Trable s dietou pojd mezi nás ![]()
@Anonymní píše:
Nazev mozna trochu prehnany, ale ja tady bulim jak male decko. Muzskej ma 46let. Mame 16ti mesicni dcerku. Za sebou krizi, ale ted se to pekne srovnalo a ja musim rict, ze je nam spolu jako rodine moc fajn. Posledni mesic lita po doktorech…nejdriv vysokej tlak, pak cholesterol a nakonec dnes spatne ekg a zadanka ke kardiologovi. Jezdi kamionem, rezim zadnej, stravovaci navyky k hounu… Tak jsem to ze sebe trochu vypsala
Ať si srovná životosprávu dřív, než bude pozdě.
Nevím, jestli je to ještě k dohledání, ale před lety ve „Jste to co jíte“ s Cajthamlovou byl i díl, kde radila kamioňákovi, i ohledně cviků v přestávkách, s jídlem apod.
Můj táta měl taky životosprávu hroznou, sedavé zaměstnání, stresy, nedostatek času, jídlo na facky, na obědy nechodil - místo toho si dal sušenku s kafem, kouřil. A jak to dopadlo? V 50 letech se „rozsypal“ - stent na srdci, těžká dehydratace páteře, žaludeční vředy, náběh na dnu a teď si snad ani nevzpomenu na všechno. Bere hromadu léků, chodí po doktorech, má částečný ID. Mám o něj velký strach. Ale nenechá si říct, životosprávu, krom klidnější práce, moc nemění, i ke kouření se vrátil, tak mě to hrozně štve, ale nenadělám s tím nic ![]()