Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky prosím vás, kdo byl? Moje obvodní lékařka mi doporučila na ultrazvuk jít na chirurgii, páč v místě bydliště cévní nemáme, ale že prý to tam taky udělají… mě to teda odrazuje, ale třeba je to fakt jedno, tak nevím. Poraďte prosím. A jaké vyšetřní jste jěště absolvovaly před operací křeč. žil?
Já byla na ultrazvuku hlubokého žilního systému na interně. S doporučením od obvoďačky. Tak myslím, že i křečové žíly tam patří.
No, já teda s křečákama problém mám, ale můj doktor to nechce řešit-je na ho*no a já jsem líná ho změnit. Jinak vím, že se mnou párkrát normálně na chíře ležela ženská s operací žil. Takže není třeba vyloženě cévní(to v nem též nemáme) ale stačí chíra. Takže na ten uz bych jšla tam. Ať to dobře dopadne.
@patlamatlaxy píše:
Moje sestra byla na sklerotizaci (to asi není ono, co?)
ne, není ![]()
Spis bych na internu, ale chirurgove to taky mohou delat (pokud maji zkusenost). I radiologove.
Je to jedno ať tam nebo tam. Měla bys mít pak ještě internu, krevní testy a to je asi všechno.
Jo a pak ještě aro ambulanci kde ti to zkompletují a naplánují anestezii.teda pokud váš špitál má aroambulanci.