Ultrazvuk křečových žil - chirurgie?

542
30.1.14 14:34

Ultrazvuk křečových žil- Chirurgie????

Holky prosím vás, kdo byl? Moje obvodní lékařka mi doporučila na ultrazvuk jít na chirurgii, páč v místě bydliště cévní nemáme, ale že prý to tam taky udělají… mě to teda odrazuje, ale třeba je to fakt jedno, tak nevím. Poraďte prosím. A jaké vyšetřní jste jěště absolvovaly před operací křeč. žil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
patlamatlaxy
30.1.14 14:46

Moje sestra byla na sklerotizaci (to asi není ono, co?)

• Citovat
  • Upravit
465
30.1.14 14:55

Já byla na ultrazvuku hlubokého žilního systému na interně. S doporučením od obvoďačky. Tak myslím, že i křečové žíly tam patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
30.1.14 14:56

No, já teda s křečákama problém mám, ale můj doktor to nechce řešit-je na ho*no a já jsem líná ho změnit. Jinak vím, že se mnou párkrát normálně na chíře ležela ženská s operací žil. Takže není třeba vyloženě cévní(to v nem též nemáme) ale stačí chíra. Takže na ten uz bych jšla tam. Ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.1.14 14:57
@patlamatlaxy píše:
Moje sestra byla na sklerotizaci (to asi není ono, co?)

ne, není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85448
30.1.14 15:00

Spis bych na internu, ale chirurgove to taky mohou delat (pokud maji zkusenost). I radiologove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.1.14 15:02

Je to jedno ať tam nebo tam. Měla bys mít pak ještě internu, krevní testy a to je asi všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.1.14 15:06

Jo a pak ještě aro ambulanci kde ti to zkompletují a naplánují anestezii.teda pokud váš špitál má aroambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí