Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mohla bych se zeptat, jestli jste některá prošla dlouhým protokolem se stimulaci od 2.DC? My máme za sebou jedno neuspesne IVF s krátkým protokolem, tak ted prý vyzkoušíme ten dlouhý. Jen moc nerozumím tomu, ze u krátkého jsem taky stimulovala od 2.DC a 13.DC bylo OPU. Ted mám první dva týdny ty léky na utlumení vaječníku, pak UTZ a stimulace gonalem. To se teda úplně rozhazi ten cyklus a folikuly porostou podle léku, takze bude OPU třeba 27.DC? Nebo jak je to s menstruaci, OPU a ET? Jsem z toho jelen
moc děkuji za odpovědi a rady
@Babet-ka
ahoj, já právě stimuluji, minulý týden jsem byla 2DC na injekci, teď čekám, 10. 7. jedu na krev a ultrazvuk a pak začnu asi s puregonem, já to chápu tak, že jsem teď utlumená a až si píchnu první injekci, tak to je jako 1DC a od toho se to vše bude počítat…
Už to máš za sebou??
@mysacek02 ahoj, jeee to jsem rada, ze se někdo ozval
ja uz finisuju, v sobotu jdu na OPU. Ano, je to přesně tak, ze ti to jakoby rozhodí cely cyklus, protože ja jsem dnes nějaký 26.DC což bych normálně čekala menses a místo toho půjdu na OPU. Ale ty to mas tím pádem jeste jinak
U mě teda výsledky bohužel nic moc, horší reakce než u krátkého, takze mi nezbývá než doufat, ze vajíčka budou aspoň kvalitní, když je jich malinko
a co ty, kolikaté je to IVF?
@Babet-ka ahoj mohu se zeptat kolik jste mel tehda vajicek?