Nosifol? Spermiogram? Pomáhá to?

77
30.5.17 12:50

Nosifol? Spermiogram? Pomáhá to?

Ahoj holky,

tak se také přidávám ke snažilkám :-)))

Když jsem byla před měsícem u doktorky, protože jsem měla zvláštní průběh MS - trvala tak nějak 3 týdny, dala mi Norethisteron a ptala se, jak dlouho se snažíme o dítě. Já, že tak rok (jenže to není snažení, to je spíše, že spíme bez), hlavně jsme prostě občas neměli moc sex, protože jsem byla strašně ve stresu z práce. Bylo to spíš tak 1× týdně, někdy ani to ne.
Tak mi říkala, že už bychom to taky mohli řešit, že nejsem nejmladší (je mi 26 :lol: ), tak mě poslala na hormonální profil a ten vyšel kupodivu krásně, až na štítnou žlázu, ta by měla být lepší - léčím se s ní. Doporučila mi Nosifol, tak piju a chutná mi. Máte s ním některá zkušenost? A v červnu jdeme s manželem na spermiogram, tak jsem zvědavá, ale trochu se bojím, páč jsem s ní včera volala a říkala, že tam zrovna měla nějakou paní, která má MS taky občas vychýlenou a že partner její měl úplně příšerný spermiogram, že už je poslala rovnou do centra. Tak mám strach.

U mě je také problém, že mám skoro 140 kg :roll: :roll: :roll:
Já vím, je to děs! A snažím se s tím něco dělat!!! A to je hlavní :-) Ale štve mě to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
30.5.17 14:02

Ahoj, napíšu moji zkušenost s Nosifolem. Začala jsem ho brát asi po ročním snažení o naše druhé dítě a zadařilo se hned v prvním cyklu (nevybrala jsem ani 30 sáčků a už jsem držela pozitivní TT). Těhotenství ale bohužel skončilo v 7. týdnu. Pak jsme si dali pár měsíců pauzu a když jsme se rozhodli to zase zkusit, začala jsem ho znovu brát a na konci cyklu opět pozitivní TT. To už jsem si říkala, že to nemůže být náhoda, že jsem tak rychle znova těhotná. 8o Jenže v 7. týdnu opět spontánní potrat. Pak jsme to zkoušeli pár měsíců bez Nosifolu, ale nedařilo se. Rozhodla jsem se ho zase začít užívat a po 30 dnech opět těhotná. Tentokrát už to vyšlo a máme půlroční miminko. Takže na mě Nosifol působil skoro zázračně, nedám na něj dopustit. A to mám teda taky pěkných pár kilo navíc. Tak držím palce, ať ti Nosifol taky pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí