Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@veveruschka píše:
Holky, já nikdy takto neobjednávalaPokud by to někdo uměl a věřil tomu, neobjednal by to i mně? Samozřejmě za nějaký peníz…
já taky ne, ale našla jsem diskuze, kde ti přesně popisují postup a píší tam, že z toho objednávají často a jsou spokojený, že je to super a o půlku levnější
http://www.ebay.com/…131269122953?…
např. tady, akorád tam píší, že poštovný, je dalších asi 500-600, takže tě to vyjde na 1000, ale pořád lepší než 3000 ne, ale u některých zboží mají poštovný zdarma, a musíš koukat na ten shipping, tam je napsáno, jestli posílají do ČR
@Didlinka33 Já to zkoušela už i s kamarádkou
jenže se to prostě nedaří, i když psali, že do ČR to jde. A jinde po Evropě nikde nic :-/ Jen z těch Států. Tak pokud by se to někomu podařilo, dejte vědět.
@Didlinka33 Ahoj, právě že v reklamě je to, že to je gel lak, který nedáváš do zapíkačky. Koupila jsem si to včera. Buď si koupíš lak a vrchní gel, což je každý za 299,– nebo si koupíš sadu a to je lak s gelem za 399,–
Měla jsem svoje nehty nalakovaný obyč lakem, tak jsem se ptala paní, zda ten gel mohu použít i na obyč lak, tak říkala, že je to fakt novinka a zatím neví.
No já si to včera nagelovala, tak uvidím jak dlouho to vydrží, můžu ti potom napsat jak dlouho to vydrželo ![]()
@eviksim píše:
@Didlinka33 Ahoj, právě že v reklamě je to, že to je gel lak, který nedáváš do zapíkačky. Koupila jsem si to včera. Buď si koupíš lak a vrchní gel, což je každý za 299,– nebo si koupíš sadu a to je lak s gelem za 399,–
Měla jsem svoje nehty nalakovaný obyč lakem, tak jsem se ptala paní, zda ten gel mohu použít i na obyč lak, tak říkala, že je to fakt novinka a zatím neví.
No já si to včera nagelovala, tak uvidím jak dlouho to vydrží, můžu ti potom napsat jak dlouho to vydrželo :mkavam:
já jsem si koupila sadu na aukru se vším (pekárna +
3 barevný gellaky+ top+ bázi+pilníky) za 800 kč a pak už jsem si dokupovala jen laky obyč laky a přetírám to průsvitným gelem a dobrý
@Didlinka33 aha, tak to bude asi něco jiného protože teš právě co běží v reklamě řada gel laků s vrchním gelem, tak to schne samo bez pece. Ale je to taky super ![]()
@eviksim píše:
@Didlinka33 aha, tak to bude asi něco jiného protože teš právě co běží v reklamě řada gel laků s vrchním gelem, tak to schne samo bez pece. Ale je to taky super
no toto, o tom jsem ještě neslyšela. Kolik to stojí a jak dlouho to vydrží? a kde to seženu?