Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tu nehtovou sadu, jak ukazují teď v reklamě, na ty gel laky s tou lampou, prodávají to v DM, je to novinka.
Jak dlouho to vydrží, jestli je to dobrý, jestli se mi vyplatí to koupit.
Chodím každý měsíc na gelové nehty a vrážím do toho dost peněz a většinou si stejně dávám gel lak, tak jsem chtěla vědět názor ![]()
Přemýšlela jsem o ni, ale ta cena mě docela pobavila takze jsem o, tom přestala uvažovat ![]()
Taky jsem byla zvědavá, kolik stojí. Šla jsem do dm a byla hodně překvapená
Takovou pálku jsem nečekala.
Tak otázka je, jestli to vydrží… a na kolikrát se to použije, jestli se to nevrátí, když by to člověk dělal doma a nechodil k manikérce. Zajímala by mě taky zkušenos
Nevím, ale petralovelyhair.cz na to pěje ódy… Já si vystačím s vlastními nehty ![]()
Dají se v DM koupit třeba i ty gel laky samostatně? Mám UV lampu doma z kdysi dávných pokusů o gelovky, tak bych to třeba zkusila, ale celá sada je mi na nic. Zároveň nechci objednávat laky po netu, pak je to většinou jiný odstín ![]()
Štve mě, že v USA se to prodává za tisícovku a je to spíš na ústupu, protože tam už prodávají gel laky, které se nemusí dávat do lampy. Tady to prezentují jako nějaký nový zázrak a přitom už je to na trhu tak dlouho.
3000 to jako fakt ![]()
já jsem si kdysi celou sadu na gelovky kupovala za nějakých 1800 a to jsem tam měla spoustu třpytek, pilníků a všeho, ale nešlo mi to a padalo, tak sem to prodala, proto sem chtěla vyzkoušet tohle, že si jen nalakuju a strčím do lampy, ale tohle teda, tak to jste mě celkem zaskočili..
jináč myslím, že laky se dokoupit dají, protože ukazují v tý reklamě, že mají spoustu odstínů.
ale když si vezmu, že každý měsíc vyhodím za gelovky 300-400 kč, tak by se mi to vrátilo, ale je otázka, jestli to fakt vydrží a je to dobrý no ![]()
http://www.petralovelyhair.com/…/label/Nails
tady je ten odkaz na to
Mně to teda přijde předražené - když si to člověk spočítá jednotlivě - přeci ta UV lampa není tak drahá… třeba ji koupit někde jinde za míň a pak pořídit laky…
Na ebay jsem tu sadu našla za 600 kč, což už je super přijatelný
@Didlinka33 Můžu se zeptat kde? A doručují do ČR? Protože já našla jen ty, které se daj koupit ve Státech ![]()
Holky, já nikdy takto neobjednávala
Pokud by to někdo uměl a věřil tomu, neobjednal by to i mně? Samozřejmě za nějaký peníz…