Dnes mám termín porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
6.6.22 12:44

Já mám taky dneska termín. Akorát, že miminko se nám narodilo už před 5 týdny. :srdce:

Tak ti přeji hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.6.22 13:57

Cítila jsem se úplně stejně jako jiný den, ale vím, že jsem se probudila s pocitem: „dneska je ten velký den“ a pořád jsem vyhlížela a očekávala porod. Haha, rodila jsem o 10 dní později. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.6.22 14:21

U prvního bylo jinak jen to že se mi chtělo asi tak o 90% vic čůrat než obvykle pořád jsem chodila na záchod a břicho jsem měla tak nějak na vodě pak jsem ústa probudilo mě zase curani zvedla jsem se a praskla mi voda :) to bylo 8 dní před termínem u druhého porodu byl den prostě jako každý jiný ale šli jsme na dlouhou procházku a večer ještě pekli s mamkou cukrovi byla jsem dost unavená šla jsme spát asi v deset večer a už jsem nešla začali mi mirne bolesti které se stupňovali na kratší časový interval v jednu ráno jsem vzbudila může že už je to tady že bolesti jsou stále a stále šli jsme do porodnice a tam mi řekli že rozbíhajici se porod No jelikož to máme opravdu za rohem tak jsme šli ještě domů nechtěla jsem být v porodnici a pak jsme šli až odpoledne kdy jsem byla už na 8 cm otevřená:) rovnou na porodní sál:) každopádně držím moc palce ať máte krásný porod zdravé miminko a moc zdravý a štěstí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.6.22 12:22

Já měla taky termín 6.6. Ale ani ťuk. Teď jsem na kalhotlach našla 2. den hnedsi výtok. Ale hlenova zatka to asi není. Tak uvidíme, kdy to bude :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dayus
9.6.22 18:40

@Cruisova taky pořád nic? Já našla dneska hnědý výtok /hlen. tak jsem zvědavá :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100