Dnes Priorix hned horečka

10
26.10.10 18:20

Dnes Priorix hned horečka

Dneska jsme byli na očkování Priorixem první dávka, malýmu je 15měsíců. Teď je večer takový mrzutý a zdá se mi rozpálený, je to možný že už je to tím očkováním. Všude ale píšou reakce až tak po 3-10dnech.Měli jste to taky tak někdo? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
26.10.10 19:08

Zkus si zavolat jen pro klid doktorce nebo na pohotovost do nemocnice a uvidíš.Malý to měl taky asi každý reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
26.10.10 19:19

u nas byla reakce taky skoro hned a mala neter totez, hned vysoky horecky a trvalo to cca 2 dny, co si pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dutto
16.1.11 17:20

priorix

Ahojte maminy,my byly na ockovani priorixem,minulé pondelí,a od patku ma malá sem tam teplotku,ale je zvysenou,ale za to dostala rýmečku,a kašel..chci se zeptat..muze prijit jeste nejaka reakce?kdyz to tedkom v pondeli bude tyden?a jak dlouho to bude trvat,nez to skončíí.??

• Citovat
  • Upravit
renyz25
20.1.11 15:33

priorix

Krásný den!Dnes jsme desátý den po očkování a od včera máme teploty!večer přez 38, ráno nic a odpolede přez 37!snad to nebude trvat dlouho!!!!

• Citovat
  • Upravit
358
25.9.13 21:16

Ahoj holky, dnes rano byla dcera na ockovani priorixem a jak jsem ji vecer uspavala, zdala se mi nejaka horka, tak jsem ji zmerila a ma 37,7°C. Jsem s toho hrozne nervozni, protoze zadne nase ocko neprobehlo bez reakce. Necekala jsem ale teplotu uz 1.den, co ted, dat ji nurofen nejak driv, treba uz pri 38, po minule reakci ji vylitla horecka strasne rychle a dostala febrilni krece, tak mam ted strach. A co muzu cekat za tyden, kdyz uz prvni den ma teplotu a pripadna reakce po tomto ockovani se ma objevit az za 8-10 dni… Nemate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
25.9.13 21:22

Tak teď jsem z toho jelen, já teda dávám synflorif, ale to by neměl být rozdíl a doktorka mi řekla, že reakce buď hned ten den, co se očkovalo nebo následující den. A že pokud by byla nějaká horečka později, tak už to nesouvisí s očkováním. My teda máme za sebou už dvě dávky a naštěstí bez jakékoliv reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.9.13 21:22

Tak náš malej měl taky reakci na každé očkování a na priorix nebyla vůbec žádná a u ostatních v našem okolí taky nic. Jinak pokud by měla být, tak opravdu až za 7-10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.9.13 21:23

@Zazenitem ten priorix je živá vakcína, tak ta reakce nastupuje později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
25.9.13 21:29
@artepka píše:
Ahoj holky, dnes rano byla dcera na ockovani priorixem a jak jsem ji vecer uspavala, zdala se mi nejaka horka, tak jsem ji zmerila a ma 37,7°C. Jsem s toho hrozne nervozni, protoze zadne nase ocko neprobehlo bez reakce. Necekala jsem ale teplotu uz 1.den, co ted, dat ji nurofen nejak driv, treba uz pri 38, po minule reakci ji vylitla horecka strasne rychle a dostala febrilni krece, tak mam ted strach. A co muzu cekat za tyden, kdyz uz prvni den ma teplotu a pripadna reakce po tomto ockovani se ma objevit az za 8-10 dni… Nemate nekdo zkusenost?

Tvoje dcera pravděpodobně dostala nějakou virózu, reakce na Priorix to není v žádném případě.

Je to nepříjemná situace - určitě hned ráno zavolej paní doktorce a poraď se s ní… organismus je oslabený, dostal očkování, samozřejmě může být průběh náročnější. Každopádně lék na teplotu bych zatím nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
25.9.13 21:31

U nás první dávka, měla osmý den rýmu a teplotu a druhou dávku měla nedávno a doktorka mi říkala, at dávám tři dny před tím ditiaden a pak zase ten osmý den a tentokrát měla jen rýmu. Alu u tohodle očkování je to asi dost odlišný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
25.9.13 21:35

Ahoj, u dcery když dostala Prior. nastoupila večer TT kolem těch 38,5C pak druhý den zvýšená a tím to haslo.
Synovi jsem ho nechala píchnout včera a je OK, tak uvidíme.

Já bych Paralen dala, přeci jen večer je pravd. že TT půjde nahoru a kontrolovala - skrz febrilky minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
25.9.13 21:45

@Zazenitem Synflorix není Priorix, pleteš si to. Priorix jsou zarděnky, spalničky, příušnice, je to živá vakcína a tam je nástup reakce až 12 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
25.9.13 21:47

Dcerka má za sebou Priorix od pondělí, zatím ťuk, ťuk..snad nic, ale uvidíme co ukážou další dny. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.9.13 07:45

@artepka
Pokud melo dite febrilni krece, museli te poucit co a jak. Diazepam a antipyretika hned, necekas. Reakce na priorix byva az za ten tyden, cili zde byl spise v inkubacni dobe nejake infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek