Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Suzann máš krásnýho hafana-copak je to za rasu?
A kolik váží miminko, že tě ženou na vyvolání? Mně teda když teď dělali odhad, tak mi říkali, že už to moc přesně změřit ani nejde, že už je natlačenej hlavou hodně dole, tak třeba tě zbytečně straší
třeba přijde v noci bouřka a vyžene to ty naše nezbedy ![]()
@Suzann píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo má dnes termín? Jak se cítíte a nebo už poznáváte na sobě, že to bude bude brzo?
Sice už mám syna 15 letého, ale doktorka mě už od 31 tt strašila, že se rozsypu dříve, at s tím počítám. Tehdy jsem měla termín v sobotu, bylo horko, bříško se nehlásilo, že by něco… šli jsme na procházku a na grilované ryby. Neděle, pondělí, úterý nic… přenášela jsem, kontroly v nem. byly o. k. Necítila jsem poslíčky, bolesti, nic co by nasvědčovalo tomu, že by měl syn konečně vykouknout na svět. Ve středu, 4. den po TP, jsme s mamčou pochodily celé město a jediné co bylo jinak, že jsem neměla chuť na kafe. Pak večer najednou z ničeho nic přišly slabší bolesti, sílily a ve čtvrtek, pátý den po TP, se mi narodil ten můj brouček ![]()
Ono nemusíš nic cítit i pár dní po TP, neboj se, oni si tě v nemocnici pohlídají a kdyby se mrňouskovi nechtělo na svět, tak mu určitě pomůžou a brzy si už pochováš ten svůj uzlíček štěstí v náručí ![]()
@berry4 píše:
Tak u čtvrtorodky mně teda tahle diskuse zaráží
Ale zakladatelka čeká první… „čtvrtorodka“ se jen přidala ![]()
@berry4 píše:
@Kočislava asik už neumím číst, mno nic, du se zahrabat
@berry4 píše:
Tak u čtvrtorodky mně teda tahle diskuse zaráží
A i kdyby jsem jí založila já, jako že jsem se jen přidala, byl by problém? Já už nemám nárok se na něco zeptat, nebo si postěžovat?
@Ang_BK Mám odhad kolem 4 kil, možná straší, uvidíme už to nějak neřeším. Přemýšlím nad tím, že bych to vyvolání možná i odmítla a ještě chvilku počkala. No ale uvidím zítra, co bude nového. Jinak pejsek je Border colie. Jo a bouřka byla jak prase a nic ![]()
@konecna26 no - psala jsem ve smyslu, že jsem se prostě a jednoduše přehlídla
,upřímně čtvrtorodka už toho má tolik zažito, že by ji nějaký napsaný papírový tp neměl až tak rozházet, ne? ![]()
A kdo je tady rozhazeny? Popravde receno ani nevim, proc sem lezes. Mas snad termin? Pokecat si nechces, tak co te tady tak vzrusuje? Tady nejde o termin, ale o pokec na tema termin, pocity atd. Kapisto?
Ahoj
mam dnes prvni termin porodu, a zatim to na nej podle dr nevypada
je tu nekdo na tom stejne??
@mattez Ahoj, TP dle menstruace mám dnes a dle ultrazvuku zítra
nemám ani poslíčky, nic. Dle dr. se taky nic nechystá, ko byla včera.
Dočkáte se, nebojete, může to přijít velice rychle. Držím palce ať máte zdravé děti a jste v pořádku ![]()
@90-60-90 píše:
Dočkáte se, nebojete, může to přijít velice rychle. Držím palce ať máte zdravé děti a jste v pořádku
dekuji ![]()