Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je tu někdo, kdo má dnes termín? Jak se cítíte a nebo už poznáváte na sobě, že to bude bude brzo? ![]()
@Moreno81 A cítíš na sobě něco? Jako mně vůbe cnepřijde, že bych měla teda teď někdy rodit. Žádné příznaky nic… asi to přijde z čista jasna nebo nevím ![]()
Prosím a nepište sem věci tipu, vydrž, čekej a apod. Zbývá nám snad něco jiného??
Diskuzi jsem založila pro těhuly, co mají termín a chtěli by si pokecat. Díky
@konecna26 čtvrté? tak to je síla. To musíš být teda nedočkavá víc jak já
Já teda čekám první, tak to ještě beru, že to nebude hned ![]()
Holky, já měla termín 8.7. a porodila jsem až po vyvolávačkách 18.7. byl to ale nakonec frkot, takže maličká je odměnou, takže čekání stálo za to. V těch vedrech je to sice na palici, ale což už
@Suzann píše:
@konecna26 čtvrté? tak to je síla. To musíš být teda nedočkavá víc jak jáJá teda čekám první, tak to ještě beru, že to nebude hned
No jo no, co nadělám ![]()
Ahojky @Suzann já měla termín před týdnem, taky mi vadí rady typu vydrž, to přijde… nebo každodení dotazy a sms „tak co, už?“ Taky nemám nějak zvláštní pocity, že by mělo nebo mohlo něco přijít-klidně bych takhle vydrežla až do Vánoc
klidně bych mohla běhat, skákat, stavět se na hlavu
pořád jsem doufala, že to přijde samo…že to musí přijít, ted mě humor přešel-včera si mě nechali v nemocnici na pozorování a po víkendu vyvolávání ![]()
@Ang_BK Ahoj, přesně jak píšeš. Mluvíš mi z duše. Já taky každý den běhám ze psem po venku, poslíčci žádní ani břicho mi nějak netvrdne, sex nic, hamilton za mnou. Já už taky nastupuju v pondělí, kvůli váze mimča, ale chtěla bych to ještě zkecat. Tak snad nám to ještě do toho začátku týdne vyjde - musí! držím palce.
@Suzann máš krásnýho hafana-copak je to za rasu?
A kolik váží miminko, že tě ženou na vyvolání? Mně teda když teď dělali odhad, tak mi říkali, že už to moc přesně změřit ani nejde, že už je natlačenej hlavou hodně dole, tak třeba tě zbytečně straší
třeba přijde v noci bouřka a vyžene to ty naše nezbedy ![]()