Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, co říkáte na dnešní výměnu? Mě štval ten vepřík, chudák holka, nemá doma 3 děti ale 4
ten kluk je ale k ničemu
blila bych z takových imitací chlapa
Ten druhej slizkej dědek nebyl o moc lepší
kde jste vy všichni normální chlapi
![]()
Nekoukám na takové záležitosti - mi přijdou úchylný všichni, když mají potřebu se vystavovat v TV. Extra pak takoví, co mají doma bordel, špínu, když otevřou pusu, tak lítá perla za perlou atd
![]()
Mě ta mladá jako zas takovej chudák nepřišla, předpokládám, že k tomu, pořídit si sním děti se rozhodla dobrovolně… ![]()
@geilens píše:
Normální chlapi nemají potřebu se vystavovat v tv
Moje rec, to delaj jen ujety exhibousi
zajimalo by me, jaka je za to financni odmena a jestli maj i predepsanej zcenar, jak se chovat
@Devil-princes třeba takovej zezačátku nebyl co sem pochopila tak první dítě měli už po roce co byli spolu tak se třeba přetvařoval a byl pracovitý ![]()
@kacenka8 Tomu nevěřím
My s mužem měli první dítě devět měsíců po seznámení ![]()
@tronelka píše:
Moje rec, to delaj jen ujety exhibousizajimalo by me, jaka je za to financni odmena a jestli maj i predepsanej zcenar, jak se chovat
dřív bývalo 50 tis, ale nesměli to natáčení přerušit
a scénář fakt nebyl ![]()
To souhlasím, ženská mu děla v jeho bytě dlaždičky a on má ještě plnou hubu keců ![]()
Mě dostali ty tři malé děti. Spí s mámou v posteli, stojí na židli při jídle, dvojčata nemají dvojkočár. No zvláštní a děti byli moc pěkní. Mladej chlap na přesdržku, starej si myslel jak je vtipnej. Mladá bába celkem usedla, chodila tam furt v jednom oblečení. Jedin zednice byla celkem rozumná.
@kacenka8 píše:
@Devil-princes třeba marně doufala že se změní![]()
V tom případě je blázen.. ![]()
@martina.se píše:
dřív bývalo 50 tis, ale nesměli to natáčení přerušita scénář fakt nebyl
Tak za to uz by byla slusna dovolena ale za tu cenu, ze mi celej narod bude cucet do obyvaku a cizi pani se mi bude roztahovat po dome. ![]()