Dnešní Výměna manželek

isp
1387
8.4.15 21:46

Dnešní výměna manželek

Ahoj holky, co říkáte na dnešní výměnu? Mě štval ten vepřík, chudák holka, nemá doma 3 děti ale 4 :zed: ten kluk je ale k ničemu :poblion: blila bych z takových imitací chlapa :! Ten druhej slizkej dědek nebyl o moc lepší :roll: kde jste vy všichni normální chlapi :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
8.4.15 21:47

Normální chlapi nemají potřebu se vystavovat v tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
8.4.15 21:49

Toho mam doma. Dobri chlapi jsou na lepsim :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.4.15 21:50

Nekoukám na takové záležitosti - mi přijdou úchylný všichni, když mají potřebu se vystavovat v TV. Extra pak takoví, co mají doma bordel, špínu, když otevřou pusu, tak lítá perla za perlou atd :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 21:51

Mě ta mladá jako zas takovej chudák nepřišla, předpokládám, že k tomu, pořídit si sním děti se rozhodla dobrovolně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.4.15 21:52
@geilens píše:
Normální chlapi nemají potřebu se vystavovat v tv :mrgreen:

Moje rec, to delaj jen ujety exhibousi :mrgreen: zajimalo by me, jaka je za to financni odmena a jestli maj i predepsanej zcenar, jak se chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
8.4.15 21:54

@Devil-princes třeba takovej zezačátku nebyl co sem pochopila tak první dítě měli už po roce co byli spolu tak se třeba přetvařoval a byl pracovitý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61046
8.4.15 21:56

:think: me by se zajimalo jestli tu naka z tech manzelek je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 21:56

@kacenka8 Tomu nevěřím :P My s mužem měli první dítě devět měsíců po seznámení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
8.4.15 21:58

@Devil-princes třeba marně doufala že se změní :( :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@tronelka píše:
Moje rec, to delaj jen ujety exhibousi :mrgreen: zajimalo by me, jaka je za to financni odmena a jestli maj i predepsanej zcenar, jak se chovat

dřív bývalo 50 tis, ale nesměli to natáčení přerušit :mrgreen: a scénář fakt nebyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194

To souhlasím, ženská mu děla v jeho bytě dlaždičky a on má ještě plnou hubu keců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
8.4.15 21:59

Mě dostali ty tři malé děti. Spí s mámou v posteli, stojí na židli při jídle, dvojčata nemají dvojkočár. No zvláštní a děti byli moc pěkní. Mladej chlap na přesdržku, starej si myslel jak je vtipnej. Mladá bába celkem usedla, chodila tam furt v jednom oblečení. Jedin zednice byla celkem rozumná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 22:00
@kacenka8 píše:
@Devil-princes třeba marně doufala že se změní :( :))

V tom případě je blázen.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.4.15 22:06
@martina.se píše:
dřív bývalo 50 tis, ale nesměli to natáčení přerušit :mrgreen: a scénář fakt nebyl :lol:

Tak za to uz by byla slusna dovolena ale za tu cenu, ze mi celej narod bude cucet do obyvaku a cizi pani se mi bude roztahovat po dome. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí